Dal neko zna mozda, gde ima neki sajt vezan za kola, za delove, kvarove itd itd... Generalno treba mi za Peugeot 406. Mozda nije ovaj sajt pravi za to, al ja ne znam gde :D Hvala unapred :-)
Hvala, pogledacu, ako ima jos neko neki sajt, bio bih veoma zahvalan... Patim se sa autom vec duze vreme, ne znam sta sve nisam promenio, isti problem je i dalje tu i svi pricaju te ovo te ono, te ovako te onako, i opet kvarovi...
:: Hvala, pogledacu, ako ima jos neko neki sajt, bio bih veoma zahvalan.. :: Patim se sa autom vec duze vreme, ne znam sta sve nisam promenio, isti problem je i dalje tu i svi pricaju te ovo te ono, te ovako te onako, i opet kvarovi...
Registruj se na Elitesecurity, nadji podforum o automobilima i autodijagnostici, tamo ima vrsnih majstora.
Ako ga nisi kacio do sada na dijagnostiku, dzabe si menjao svasta nesto, kod novijih kola prvo ide dijagnoza pa tek onda zamena delova. Kao neka vrsta procedure, ako se ne ispostuje, obicno se kvarovi vracaju ili zbog jednog dela ne rade sledeca tri kako treba ili obratno i tako te zezalice.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Sta bi sa tvojim dajhacom(nznm kako se pise tacno) oces da mu sprzis motor ili sta vec? Ako budes urnisao kola pls nek te neko snima okaci na you tube uzivam dok gledam sta rade sa jugicima tako.
Sto kakva je rec o motoru,ja motor nisam ni pominjao vec farbanje
Lagunu vozim na puti ili kad negde idem a ovaj mi je za igru za grad,volim japance,sad cu da ga sredim da ga malo ofarbam i onda ce da bude u top stanju
:: Sto kakva je rec o motoru,ja motor nisam ni pominjao vec farbanj :: :: Lagunu vozim na puti ili kad negde idem a ovaj mi je za igru za grad,volim japance,sad cu da ga sredim da ga malo ofarbam i onda ce da bude u top stanj :: :: DAIHATSU RULE :: :: http://img690.imageshack.us/img690/6158/i741ghz8800gt.pn :: :: Intel i7 920 4.0GHz-TITAN FENRI :: GIGABYTE EX58-UD4 :: 3x1GB DDR3 Patriot 1600MH :: 1T :: PALIT 4830 730/2150MH :: CORSAIR TX 950 :: GIGABYTE Clear Cas :: 226B :: ::
Ja u ovom servisu servisiram ovu novu Lagunu sto sam uzeo a i odrzavao sam i staru Lagunu iz 1997 godine, kod njih 6 godina od 2003 godine od kad sam je kupio
Ljudi su strucni i nema greske kod njih,jako su ljubazni i usluzni
Topla preporuka i garantujem 1000000000% da ce ti otkloniti svaki kvar
Bi ja ali ima prednji pogon,oba auta mi imaju prednji pogon
Ucio sam da druftujem da Toyoti Supri 3.0 V6 sirena glava i ubacen dupli kompresor 330Ks Ima ga ortakov cale,auto je mnogo lud,vozio ga je oko 300 ima gume 305/35/18 znas kolika je guma a samo jedna kosta oko 450e
A palio ih je on ko zna koliko,ja ne mogu nikao da naucim da driftujem uvek dam prevelik gas i obrnem se 360 stepeni!!!
Sve je to lepo ali nista bez klizanja sa autom na zadnji pogon,uvek sebi kazem sledeci auto mora da bude BMW koji god pa snjim da druftujem koliko hocu!!!
:: Bi ja ali ima prednji pogon,oba auta mi imaju prednji pogo :: :: Ucio sam da druftujem da Toyoti Supri 3.0 V6 sirena glava i ubacen dupli kompresor 330K :: Ima ga ortakov cale,auto je mnogo lud,vozio ga je oko 300 ima gume 305/35/18 znas kolika je guma a samo jedna kosta oko 450 :: :: A palio ih je on ko zna koliko,ja ne mogu nikao da naucim da driftujem uvek dam prevelik gas i obrnem se 360 stepeni!! :: :: JB :: :: :: http://img690.imageshack.us/img690/6158/i741ghz8800gt.pn :: :: Intel i7 920 4.0GHz-TITAN FENRI :: GIGABYTE EX58-UD4 :: 3x1GB DDR3 Patriot 1600MH :: 1T :: PALIT 4830 730/2150MH :: CORSAIR TX 950 :: GIGABYTE Clear Cas :: 226B :: ::
Pufi takva supra ima dve turbine a ne kompresore i nije ih ubacivao drugov cale vec se fabricki ugradjivao. Kupi si BMW pa ces videti sta je zabava na putu.
kompresor ili turbina je isto - obe stvari kompresuju vazduh
Nije fabricka jer je on dovezo sad pred uredbu iz nemacke i ocarinio bez motora,onda je kupio single turbo motor sa 250 ks iz jedne slupane supre i to mu majstor sastavio i onda je nacuo pricu da moze da se kupi i da se stavi druga turbina i onda je porucio direktno iz japana KN filter i drugu turbinu i sada ga je pre pola godine atestirao na 330KS u saobracajnu
sto je pufi pisao blago receno nema veze sa vezom, jer kako je opste poznato ima 15-tak godina, tako da nema niti vozacku, niti auto (imam i ja dva, ali to su mi od brata i oca, plus od majke sluzbeno i od snaje privatno, i jos tatinog rodjaka... razumijete me...)
Pufi, kada napunis 18. i polozis, pricacemo o automobilima, drift-u i slicnome...
Turbina i Kompresor su u mnogocemu razliciti, s tim da imaju isti svrhu, a to je da povecaju dotok vazduha u motor i tako povecaju snagu...
Jos jedna stvar, on da je narucivao tu drugu turbinu iz Japana platio bi je vjerovatno kao pola automobila, i to ako bi uopste nasao turbinu za starije auto, a KN filter imas kupiti i u Srbiji/Hrvatskoj/Sloveniji/BiH i sta vise, nema nikakve veze sa Japanom...
:: kompresor ili turbina je isto - obe stvari kompresuju vazduh :: :: Nije fabricka jer je on dovezo sad pred uredbu iz nemacke i ocarinio bez motora,onda je kupio single turbo motor sa 250 ks iz jedne slupane supre i to mu majstor sastavio i onda je nacuo pricu da moze da se kupi i da se stavi druga turbina i onda je porucio direktno iz japana KN filter i drugu turbinu i sada ga je pre pola godine atestirao na 330KS u saobracajn :: :: http://img690.imageshack.us/img690/6158/i741ghz8800gt.pn :: :: Intel i7 920 4.0GHz-TITAN FENRI :: GIGABYTE EX58-UD4 :: 3x1GB DDR3 Patriot 1600MH :: 1T :: PALIT 4830 730/2150MH :: CORSAIR TX 950 :: GIGABYTE Clear Cas :: 226B :: ::
Nije tacno da je isto,turbina i kompresor ili ti supercharger su totalno razlicite `sprave`. Verzija sa jednom turbinom je imala oko 245 konja koliko se secam a i mnogo bi jeftinije prosao da je odmah kupio twin turbo sa 330 konja jer je bar morao menjati izduvnu granu i ecu.
Hahahah, znao sam da ce mu neko odgovoriti, bas sam pratio xD
:: sto je pufi pisao blago receno nema veze sa vezom, jer kako je opste poznato ima 15-tak godina, tako da nema niti vozacku, niti auto (imam i ja dva, ali to su mi od brata i oca, plus od majke sluzbeno i od snaje privatno, i jos tatinog rodjaka... razumijete me... :: :: Pufi, kada napunis 18. i polozis, pricacemo o automobilima, drift-u i slicnome.. :: :: Turbina i Kompresor su u mnogocemu razliciti, s tim da imaju isti svrhu, a to je da povecaju dotok vazduha u motor i tako povecaju snagu.. :: :: Jos jedna stvar, on da je narucivao tu drugu turbinu iz Japana platio bi je vjerovatno kao pola automobila, i to ako bi uopste nasao turbinu za starije auto, a KN filter imas kupiti i u Srbiji/Hrvatskoj/Sloveniji/BiH i sta vise, nema nikakve veze sa Japanom.. :: :: :: Te price sto pricas, ostavi za klince iz kraja.. :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
otkud tebi taj podatak da ja imam 15 godina ko ti je to rekao,j aodavno znam da imas probleme ali sam pokusao nekako da izgladim to ali nema tu pomoci,a nema ni tebi pomoci
:: sto je pufi pisao blago receno nema veze sa vezom, jer kako je opste poznato ima 15-tak godina, tako da nema niti vozacku, niti auto (imam i ja dva, ali to su mi od brata i oca, plus od majke sluzbeno i od snaje privatno, i jos tatinog rodjaka... razumijete me... :: :: Pufi, kada napunis 18. i polozis, pricacemo o automobilima, drift-u i slicnome.. :: :: Turbina i Kompresor su u mnogocemu razliciti, s tim da imaju isti svrhu, a to je da povecaju dotok vazduha u motor i tako povecaju snagu.. :: :: Jos jedna stvar, on da je narucivao tu drugu turbinu iz Japana platio bi je vjerovatno kao pola automobila, i to ako bi uopste nasao turbinu za starije auto, a KN filter imas kupiti i u Srbiji/Hrvatskoj/Sloveniji/BiH i sta vise, nema nikakve veze sa Japanom.. :: :: :: Te price sto pricas, ostavi za klince iz kraja.. :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.