:: Kod mene radi odlicno.FF 3.6,ADSL Sezam-Pro Direct@Home 1024/256 mb/s.>>>>mislis 1024/256 kb/s :))))))
a sto se tice ADSL-a Lelekoma ..zbog ovakvih a raznih drugih s..nja sam presao na SBB i odusevljen sam kako radi isti paket koji sam kod Lelekoma placao vise od duplo vise
Telekom ADSL, pre nekoliko dana se prebacio na Click 2, navodno je trebalo da u roku od 24h promene brzinu ali meni i dalje http://www.ip-adress.com/speedtest/ pokazuje da imam oko 1024/128 (zar ne treba da cifre budu duplo vece)?!
Prosle nedelje je Lelekom svipovao youtube...Skapirali su zbog cega placaju tamo neki link i samim tim u jednom trenutku na lelekomovom adsl-u moze da ti you radi OK a u drugom vec ne.....
Rado bih presao na SBB,ali u kraju gde ja stanujem,ima samo KDS,tj. Telekom.
Ovaj paket sto koristim kod Sezam-Proa placam 1200 RSD.
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Kod mene radi odlicno.FF 3.6,ADSL Sezam-Pro Direct@Home 1024/256 mb/s.>>>>mislis 1024/256 kb/s :)))))) :: :: a sto se tice ADSL-a Lelekoma ..zbog ovakvih a raznih drugih s..nja sam presao na SBB i odusevljen sam kako radi isti paket koji sam kod Lelekoma placao vise od duplo vis :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: : :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: ::
dobro je..znaci da nije do mene....brate YT me ubija u pojam poslednje vreme...imam 8 mb i ne da sekca nego rastura..mislio sam dam mi se win ubagovao (iako je svez 10-15 dana ) ...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.