i agree i agree, ne samo da ima super radnju i da parira prison break, nego mi je ponajvise dobra zato sto u njoj glumi Michelle Rodriguez moja omiljena glumica :)
Parira Prison Break? Covece serija je bila ok samo u prvoj sezoni, posle toga je shit... Kako bre poredis Lost sa Prison Break... c c c...
Dexter je jedino u istoj grupi... __________________ Scourge of PCBerza
:: i agree i agree, ne samo da ima super radnju i da parira prison break, nego mi je ponajvise dobra zato sto u njoj glumi Michelle Rodriguez moja omiljena glumica : :: :: Rise above the pain master the crane :: ::
Odlicna serija! Prison break je ipak po meni broj 1... Ali je ovo svakako fantasticna serija! Drago mi je da je krenula i sesta sezona! :D Dexter sam poceo da gledam u pauzi izmedju pete i seste sezone Losta i mogu reci da je odlicna!
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Tako nekako samo sto je i LOST otisao u veliki aut sa petom sezonom, jednostavno producenti i scenaristi su se malo izgubili... Bekstvo iz zatvora i to cetiri sezone pa zemljace da su hteli za to vreme bi pobegli iz suncevog sistema. Doc Martin i Cold Feet su ipak zakon serije.
Flashforward je posebno sranje i to samo tako... fuj... bljak... kak...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Parira Prison Break? Covece serija je bila ok samo u prvoj sezoni, posle toga je shit... Kako bre poredis Lost sa Prison Break... c c c... :: :: Dexter je jedino u istoj grupi.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: i agree i agree, ne samo da ima super radnju i da parira prison break, nego mi je ponajvise dobra zato sto u njoj glumi Michelle Rodriguez moja omiljena glumica : :: :: :: :: Rise above the pain master the crane :: :: :: ::
Prison Break je najbolji prikaz najgore televizijske serije ikada. Zavrsili su je u jednoj epizodi, jer su shvatili da nemaju o cemu vise da snimaju. (i da se nece vise ni prodavati, jer su je prekenjali) A i ta prva sezona koja je ok, pa malo kad razmislis ni ona nije nesto posebno. Tom Skofildu se stvari savrseno uklapaju u plan sto je nemoguce....
Lost je vec nesto drugo, tu je umesano sve i svasta.Od putovanja kroz vreme, do kvantne fizike i matematike do nekih Sci-Fi tema. Serija je jako komplikovana i ima ljudi koji je uopste ne kontaju....valjda im nivo inteligencije ne dopusta da je razumeju, al dobro, to je vec neka druga tema. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647737. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.