ovako izgleda jedan forum (tj pitanje) vrovatno o heklanju posto se ovaj definitivno ne razume u racunare
I`m about to order a new computer as a `budget` gaming system and I need to know what processor to get, An AMD Phenon X4 965 2.66 GHz or a Intel Core2 Quad Q8400 2.66 GHz. I`m planning on getting a EVGA p55 sli mother board with Nvidia Geforce GTS 250 Graphics card. Which would you recommend?
procitaj malo bolje phenoN, pa jos nije ni II nego samo x4, pa na to jos i 965 koji radi na 2.66GHz, i povrh svega toga hoce da stavi AMD ili Q8400 na p55 plocu (1156), e ako je to OK idem da se upucam
Pa dobro... pretupio nesto. za phenoN i ja kazem da je 99% ono n do m, a za II sto nije napisao, pa ja nekad stavim samo 630, ne stavim oznaku uopste. A za brzinu i plocu je vec drugo. Samo kazem za N-M i II da nije sto ne znam, nego u brzini Moje misljenje.
Ovo nije nista. Na nekom forumu sam naisao na budalu koja je raspravljala o tome da li je njegova masina AMD spider ili AMD dragon platforma posto je imao sve komponente Spider platforme, ali je imao 4850 koji je Dragon platforma. I onda je retard pricao kako nije siguran kako da zove platformu, i razmisljao je da menja celu konfiguraciju da bi samo mogao da nazove konfiguraciju Dragon platforma
Na kraju je bilo, on i njegovi prijatelji su imali vrucu debatu oko toga sta je u pitanju, i odlucili su da je njegova konfiguracija najbolje od dva sveta
Steta sto nisam sacuvao link, sad bas googlam da vidim da li mogu da ga nadjem... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.