Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Pogledajte ovu reklamu!
STRANA 1 OD 1
rasha44 Pogledajte ovu reklamu! 08.02.2010. 21:23 T24371

status: user
broj poruka: 1492
http://www.youtube.com/watch?v=9E__cW7S84o

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 08.02.2010. 21:26 #187547

broj poruka: 8138
LOL!

The Way It`s Meant To Be Played

valiant Re 08.02.2010. 21:36 #187555

broj poruka: 545

Veselo!!!
petar6 re: 08.02.2010. 22:46 #187588

broj poruka: 129

Odlicna reklama :)))
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Po mom misljenju, u dvema stvarima ova reklama je omanula: 09.02.2010. 06:06 #187628

broj poruka: 11012
1. salje pogresnu poruku da je sex sa kondomom - sex. Dakle, siroti qratz je prevaren, to jest, je*ao je gumiranu plastiku umesto tkiva, to jest, nije bio u kontaktu sa drugom osobom nego... To mu dodje kao rukovanje u rukavicama... odlazak na prvu liniju fronta, sa manevarskom municijom u mitraljezu...

2. jedan te isti kondom je uguran u veliki broj pytchaka, pa postoji mogucnost da je jedna zarazila one druge itd. itd.

Evo, procitam pre neki dan na BBC News-u, predsednik Juzne Afrike (bivsa Juznoafricka Republika) je optuzen da `minira` aktivnosti Svetske Zdravstvene Organizacije tokom borbe protiv AIDS-a. Naime, pomenuti jebe bez kurtona da sve zvoni - ima vise od 30-oro dece od 5-6 zena i 7-8 ljubavnica, sekretarica i lokalnih kurava... Cak je priznao da je naguzio jednu, onako usput, iako mu je odmah rekla da je bolesna od AIDS-a! Predsednik objasnjava ovo sledecim recima: bila je to tako dobra pytchka, verujte, i da sam imao kondom kod sebe, ne bih imao dovoljno strpljenja da ga navuchem na malisu...
Potpuno ga razumem, drugarice i drugovi, verujem da ga razumete i vi ali se pravite da vam nije jasno...
Zmajko ... 09.02.2010. 07:06 #187631

broj poruka: 1228
tortojed pretera ga sad matori =)

1. durex kondomi su skroz oket, razlike ima ali bolje i to nego da gutas hemomycin i ostala sranja ko zna koliko puta mesecno (dobro zavisi i od toga koliko puta upraznjavas sex sa razlicitim osobama jel)... e sad ako imas vezu onda naravno ruku pod ruku i na sve zive i mrtve testove pa onda moze bez kondoma. a za ostalo - nije ti bas neko poredjenje XD pre bih rekao da je to odlazak na prvu liniju fronta bez slema i u nekoj drecavoj trenerci.

2. ma zamisli, neko ce da koristi isti kondom vise puta hahahahahahahaha pretera ga opet.

vidim da si bas pobornik seksa bez kondoma... iskreno ja bih od dva zla radje odabrao ono manje. imam par ortaka koji malo malo pa kukaju kako im qr smrdi kao da setaju neku mrtvu macku u gacama. koliko mi se puta desilo da neka riba izgleda skroz kul ali kad malo prosetam prst dole i onda pomirisem bude samo cao - kupi prnje i mrs kod ginekologa budalo.

znaci deco, ako niste sa tom osobom otisli na pregled i ako niste sigurni da nema neku od polnih bolestina - KONDOM OBAVEZAN!
tortojed Re: ... Pa nisam ja tu nista preterao! Filmic jasno prikazuje ... 09.02.2010. 07:15 #187632

broj poruka: 11012
JEDNOG qrtza sa VELIKIM BROJEM pytchaka, onako na dzumle, BEZ promene koortona. Dakle, on stiti sebe a usput zarazuje jednu p. drugom...

:: 2. ma zamisli, neko ce da koristi isti kondom vise puta hahahahahahahaha pretera ga opet
::
Zmajko Re: Re: ... Pa nisam ja tu nista preterao! Filmic jasno prikazuje ... 09.02.2010. 07:21 #187633

e pa ako cemo vec da cepidlacimo XD on hefta samo onu jednu, a ostale su voajeri i navijaju XDDD

:: JEDNOG qrtza sa VELIKIM BROJEM pytchaka, onako na dzumle, BEZ promene koortona. Dakle, on stiti sebe a usput zarazuje jednu p. drugom..
:: :: 2. ma zamisli, neko ce da koristi isti kondom vise puta hahahahahahahaha pretera ga opet
:: ::
Ognjeni ... 09.02.2010. 11:59 #187643

broj poruka: 4527
hahah OMG dokle ste dosli vas dvojica , koma :D

Ajd uzdravlje

Zmajko Re: ... 09.02.2010. 13:46 #187673

jbga citaju ovo i mladi pa sam morao da prokomentarisem =P =)
reklama je vrh XD

:: hahah OMG dokle ste dosli vas dvojica , koma :D
:: Ajd uzdravlje
Starcevac Nije losa 09.02.2010. 13:52 #187676

broj poruka: 318
Al, meni je ova jedna od najjacih.

http://www.youtube.com/watch?v=BrSSSfYE2dQ

https://www.mojtip.com

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs