Bio je prikazan za Novu godinu na televiziji Novi Sad Plus (ili kako se vec zvao drugi kanal Novog Sada tada...) Znaci prvog januara oko 1 ujutro (ili 31.12 oko 23.00) a godina je bila `95.. 96. 97 ili 98. Mislim da je bio preveden kao VESTICE SA BEVERLI HILSA Na pocetku filma se pojavljuje kao narator horor prica a ima smesnih delova, jedan sam zapamtio: pokusavaju da les devojke uguraju u onaj frizder u mrtvacnici, ali ne mogu jer ima prevelike silikone koji su se stvrdli ko kamen... .-)
PS. Cini mi se da nije ovaj Beverly Hills Vamp (1989)
Jel` 1800.,ili 1900. godina,`ajd` malo preciziraj `ebaga:)
P.S Imas Mail!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Bio je prikazan za Novu godinu na televiziji Novi Sad Plus (ili kako se vec zvao drugi kanal Novog Sada tada...) :: Znaci prvog januara oko 1 ujutro (ili 31.12 oko 23.00) a godina je bila `95.. 96. 97 ili 98 :: Mislim da je bio preveden ka :: VESTICE SA BEVERLI HILS :: Na pocetku filma se pojavljuje kao narator horor prica a ima smesnih delova, jedan sam zapamtio: pokusavaju da les devojke uguraju u onaj frizder u mrtvacnici, ali ne mogu jer ima prevelike silikone koji su se stvrdli ko kamen.. :: .- :: :: PS. Cini mi se da nije ova :: Beverly Hills Vamp (1989)
Da li je moguce da ti stvarno mislis da je neko zapamtio neki film koji je bio na TV-u pre 10-15 godina????
__________________ Scourge of PCBerza
:: Bio je prikazan za Novu godinu na televiziji Novi Sad Plus (ili kako se vec zvao drugi kanal Novog Sada tada...) :: Znaci prvog januara oko 1 ujutro (ili 31.12 oko 23.00) a godina je bila `95.. 96. 97 ili 98.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.