Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Google Buzz
STRANA 1 OD 2  
Zmajko Google Buzz 14.02.2010. 22:16 T24551

status: user
broj poruka: 1228
Pre dva dana videh ovo u gmail-u i tek danas skupim malo vremena da procackam sta se tu desava. Jos uvek nisam stekao neki utisak pa me interesuje da li neko od forumasa vidi nesto interesantno u celoj prici i sta, a posto ne mogu da zabranim gundjanja kojih ce sigurno biti od strane dezurnih trolova cisto da dodam Hajneovu `Pametan covek primecuje sve. Glupi ima za sve poneku zamerku`.

Pozdrav!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika2009 ..... 14.02.2010. 22:27 #189112

broj poruka: 1083
U toku jučerašnjeg dana kompanija Google predstavila je svoju najnoviju aplikaciju koja je dizajnirana tako napravi pravu pometnju među postojećim Web sajtovima za društveno umrežavanje. Nova aplikacija nosi naziv Buzz a ono što će ponuditi jesu olakšani načini za razmenu linkova, fotografija ali i drugih informacija i svih onih drugih stvari koje se razmenjuju među prijateljima uz jednostavniju integraciju sa svim drugim servisima. Todd Jackson, rukovodilac proizvodnje za Gmail i Google Buzz, navodi da je nova aplikacija odraz Google-ovog pristupa razmeni. Očekuje se da Buzz bude veliki konkurent Facebook-u i Twitter-u.

http://arstechnica.com/web/news/2010/02/google-launches-buzz-to-reign-in-social-media-overload.ars?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss

===============================================
KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO

tortojed Veliki pesnik je toga dana imao - los dan. 14.02.2010. 22:29 #189113

broj poruka: 11012
Naime, glup nema zamerku ni na sta. Pametan primecuje ponesto ali ne prijavljuje (kao kera nakraj sela).
No, da se sa digresije vratimo na temu. Google buzz? Buzzin`, buzzin`, buzzin` like a killer bee, please say this is not for real. To jest, na vrh pucaljke mi izidjose ove fejsbuk, njuluk, da-mi-platis-mustuluk servisi, inkredi mejlovi sa sve leptirovi i konobari sto te obavestavu o razni stvari za koji niki ne mari.
Koje gace nosi Johnny Dep, koliko bubuljica na guzi ima 50 cent... Oooh my, and what shall we wear...ooh myyy, and who really cares?
- - - - - - - - -
Marshall Mcluhan se zajeb`o u jednoj stvari: civilizacija postaje globalno selo. Da, ali kakvo?
Spansko selo, brale. I jos gore: latinoamericka (spanska) serija.
Zmajko Re: Veliki pesnik je toga dana imao - los dan. 14.02.2010. 22:51 #189122

alo bre, tebe ne racunam medju trolove tako da dzaba gundjas =P

kad smo vec spomenuli sajtove koji se bave drustvenim umrezavanjem, meni je to oket ako se koristi u granicama normale. to sto neki ljudi nemaju svest, kontrolu ili sta vec, to je njihov problem. neki ljudi su ovde blejali ko zna koliko i to jos uvek rade, utrosili su ko zna koliko sati i vikenda, nove godine i slicno su provodili na forumu pc berze ej bre pa sta sad? kao oni su ok a oni sto imaju nalog na face, buzz, sta vec nisu??
meni buzz za sad deluje sasvim korektno, vidim da su se neki moji kontakti vec uhodali pa su krenuli sa sprdnjom tipa http://acidcow.com/pics/7364-there-i-fixed-it-part-4-the-funniest-repair-jobs.html
kul mi je kad nabasam na neke sprdnje cisto malo za promenu. jeste da sam ITovac ali ima toliko drugih stvari na ovom svetu koje ne bih video/cuo/znao da nije onih servisa.

Aj sve naj!

:: Naime, glup nema zamerku ni na sta. Pametan primecuje ponesto ali ne prijavljuje (kao kera nakraj sela)
:: No, da se sa digresije vratimo na temu. Google buzz? Buzzin`, buzzin`, buzzin` like a killer bee, please say this is not for real. To jest, na vrh pucaljke mi izidjose ove fejsbuk, njuluk, da-mi-platis-mustuluk servisi, inkredi mejlovi sa sve leptirovi i konobari sto te obavestavu o razni stvari za koji niki ne mari.
:: Koje gace nosi Johnny Dep, koliko bubuljica na guzi ima 50 cent... Oooh my, and what shall we wear...ooh myyy, and who really cares
:: - - - - - - - - -
:: Marshall Mcluhan se zajeb`o u jednoj stvari: civilizacija postaje globalno selo. Da, ali kakvo
:: Spansko selo, brale. I jos gore: latinoamericka (spanska) serija
::
maxima ..... 14.02.2010. 23:39 #189129

broj poruka: 346
Slatko sam se nasmejao!! Taman pred spavanje.
Hvala i pozdrav

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 15.02.2010. 00:13 #189134

broj poruka: 9121
Evo kao sto je Zmajko naveo, facebook u malom, koristan za postavljanje statusa i nekih zanimljivih fotografija koje ce svi videti, tj. da ih neko ne attachuje bezveze na mail nego vidi vic, status ili fotografiju na buzz-u, chat vec ima :).

Pozdrav!
MilosNBG ... 15.02.2010. 00:29 #189135

broj poruka: 1586
Good je, sviđa mi se sto nije napadan kao face, ne bombarduje update-ovima. Wave mi se takodje sviđa, ne znam koliko vas ga je probalo, odličan je za online rad.

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

Equinoxe Re: 15.02.2010. 00:39 #189137

broj poruka: 12057

Meni gmail služi baš za ono što mu ime kaže: mail. Primanje i slanje pošte. Tačka. Kakav bre (multi) čet, crtanje, wave....najobičnije socijalne gluposti.

Bolje da rade na poboljšanju attachovanja fajlova (prvo veličina) umesto što se utrkuju da facebook-om.

gliga79 Zmjko druze
15.02.2010. 03:01 #189150

broj poruka: 4641
Da ti iskreno kazem : OGADIO SI MI FORUM !!!!

Intel Q6600. CM Hyper TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS
ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5

DaSickSyst Re: Zmjko druze 15.02.2010. 03:22 #189151

broj poruka: 2909
:: Da ti iskreno kazem : OGADIO SI MI FORUM !!!
Koje li ti zadovoljstvo ovo pricinjava u zivotu da mi je da znam...

DaSickSystem
gliga79 Gde si bre.... 15.02.2010. 03:42 #189154

Ko je sad tebe pitao za misljenje??? Zasto, Zmajka nisi napao , kad je ovo izjavio (istim recima)???
Nego ti bilo milo i drago , i cutao si ko P**ka. Kako te nije sramota, da me napadas samo zbog toga sto imam drugacije misljenje od tebe. I sto sam par puta pitao da objasnis neke stvari , jer nisam razumeo, ili nisam bio siguran. Nek me izbace sa foruma, jer necu da imam vise posla sa takvim ljigavcima. Sram te bilo, ti ce da budes strucnjak, sa takvim manirima, samo u tvom selu odakle si i doveden.
Sramota me je jer imam posla sa ovakvim( Facama), koji nemaju veze sa ponasanjem i medjuljudskim odnosima. Jer su invalidi. To je urodjeno u coveku , naglasavam to ne moze da se stekne naknadno.
Poima se sa Nedostatkom(Invalidnost)

Asus P5QL-E
ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5

DaSickSyst Re: Gde si bre.... 15.02.2010. 03:51 #189155

:: Ko je sad tebe pitao za misljenje??? Zasto, Zmajka nisi napao , kad je ovo izjavio (istim recima)??
:: Nego ti bilo milo i drago , i cutao si ko P**ka. Kako te nije sramota, da me napadas samo zbog toga sto imam drugacije misljenje od tebe. I sto sam par puta pitao da objasnis neke stvari , jer nisam razumeo, ili nisam bio siguran. Nek me izbace sa foruma, jer necu da imam vise posla sa takvim ljigavcima. Sram te bilo, ti ce da budes strucnjak, sa takvim manirima, samo u tvom selu odakle si i doveden
:: Sramota me je jer imam posla sa ovakvim( Facama), koji nemaju veze sa ponasanjem i medjuljudskim odnosima. Jer su invalidi. To je urodjeno u coveku , naglasavam to ne moze da se stekne naknadno
:: Poima se sa Nedostatkom(Invalidnost

Lepo te je izdresirao onaj tvoj gazda.
Kad nemas nista pametno da kazes onda vredjas.
Klasicna dresura koja uvek upali kod ljudi sa koeficijentom inteligencije ispod 60.

Ajde prijatno iznenadi ljude na forumu i izbaci neki post koji nije klasican spam,uvreda ili neuspeli pokusaj da budes duhovit....Makar jedan.

Poz gilga.

EDIT:
Ne bi ti skodilo da procitas nekad neku knjigu.

DaSickSystem
gliga79 Filozof.... 15.02.2010. 04:15 #189156

Krijes se iza spamova, od po pola strana teksta, Mislis da to pali ???
Koeficijent inteligencije...ahhaha. Za tebe sam izmislio mensu, ako si cuo za to???
Ja sam svestran, za razliku od tebe, i mozes samo da mi zavidis. Sve me interesuje, nauka ponajvise, i sport, i religija, i drustvo i prirodai SF, za razliku od tebe. Mislim da je kod tebe Pink kultura najzastupljenija, i zbog toga ne mozes da se prilagodis, odredjenim strukturama drustva. Ja hocu da pomognem, ali ce oporavak da bude tezak i mukotrpan.
Kako te nije sramota da se pozivas na ljude sa foruma i da mislis da su oni tvoja podrska???
Te fore pale u tvom selu.
Iza knjige se ne pokrivaj, odavno sam proucio takvu psiholosku strukturu licnosti. veruj da sam procitao mnogo korisnih knjiga , za razliku od tebe.
Pitaj za ono sto ne znas, ako ne poznajes sebe , mogu da ti pomognem da spoznas sebe u originalu.
Toliku pokvarenost, koju ispoljavas, nemam zapisanu u genetskom kodu i ne mogu da te razumem . IZVINI!!!

Asus P5QL-E
ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5

DaSickSyst Woooow!!! 15.02.2010. 04:22 #189157

Gilga,svaka cast...Bistriji si nego sto sam mislio...Pa trebalo ti je samo 24 minuta da izguglas reci/fraze:
mensa,
struktura drustva,
psiholoska struktura.

Jel ti neko pomagao ili si to stvarno sam uradio???

PS.
Mensa se ne izmislja,`izmisljaju se` testovi koje ljudi polazu da bi dobili zvanje mense...Mozda si to hteo da kazes pa si se zbunio?Ili samo opet nisi mogao da se skoncentrises i da pazljivo pocitas do kraja sta kaze cika Gugl?

DaSickSystem
gliga79 pomogao, mi je, mocni Boss SKY FIRE 15.02.2010. 04:38 #189158

Nisam guglao, nego mi je licno boss sastavio tekst, on se malo zbunio , pa sam tako preneo, ne zameri mi. Ziv covek koji je nepismen, drugacije razume, i nema kapacitet inteligencije da bi razumeo sustinu svog Gazde.
Gledao si mozda Nindza kornjace. Dzabe Krangu mozak kad Bibop i Rokstedi retardi, i ne razumeju gazdu !!!
E tako i ja. Samo si se zajebo prijatelju, mnogo smrdis, ljudima sa foruma.
Zalosno je sto po mom misljenju imas neke komplekse, pa se boris sa time.
Inace mislim da nisi los covek u dusi.
Nikad nisam koristio tudje postove da bih napao nekog, to je pokvareno, pa ti shvati kako hoces.
Necu vise sa tobom da polemisem.
Sa zmajkom sam imao isti incident, jos kad sam postao clan2008, kad me je bez razloga napao,prostacki , ni zasta, a nisam imao nista protiv njega, i nisam mu se obracao.
Ne zaboravljam tako lako, jer imam kvalitetan, kako kaze Gugl. IQ

Asus P5QL-E
ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5

DaSickSyst Re: pomogao, mi je, mocni Boss SKY FIRE 15.02.2010. 04:56 #189160

`Mocni boss` ti je pomogao???
Nemoguce!!!
Pa to mi ni u jednom trenutku nije palo na pamet.

Ni ja ne mislim da si ti los covek,ali stvarno mislim da si ogranicen i samim tim veoma podlozan tudjem uticaju,sto se da videti iz gore prilozenog.
Sto se mene tice ti i ja vec neko vreme nemamo o cemu da diskutujemo,ali si se ti ipak prepozano u mojih nekoliko postova i to kad uopste tebe nisam citirao niti me je interesovala rasprava sa tobom...I od tada pokusavas nekao da se istaknes na forumu,galamis,vredjas,provociras i sve ostalo sto karakterise ljude koji nemaju nista pamentno da kazu,a zele da budu primeceni...

Znaci ili si:
1. bolesno paranoican,
2. zelis na forumu da skrenes paznju ne sebe(na bilo koji nacin)
3. ili te je neko tako izdresirao.

Pokusavao sam na lep nacin da ti objasnim/kazem neke stvari i precutao sam par uvreda,ali dosta je bilo.

Ne obracaj mi se vise na forumu,necu ni ja tebi.
Kraj.

DaSickSystem
gliga79 Hahahah 15.02.2010. 05:16 #189161

E nisam ogranicen, veoma sam svestran, i to veoma cenim kod drugih ljudi. Zavrsio sam raznorazne skole, putovao svuda po Evropi, upoznao mnoge ljude , kulture i civilizacije, Bavim se sportom(trcanje, i teretana u zadnje vreme), Odsluzio redovni vojni rok , veoma uspesno , kompjuteri su mi ljubav od malena. Volim da gledam : Nacionalnu geografiju, Discovery, History, Explorer... SCI/fi. Druge kanale ne pratim. Takva licnost ne moze jednostavno da bude pod uticajem bilo kog-a. Imam svoj put i cilj u zivotu koji sam zacrtao i tu me ne moze zaustaviti nista, osim stvari koje mogu svakog da zadese.
Vrlo dobro sam upoznao strukturu forumasa, i profile licnosti(google).
I znam ko je dobar, a ko los covek.
Evo da ti kazem da nisi los, ali si pod uticajem losih ili loseg(pojedinac)
i ne mora tvoja da bude zadnja, uvek :)))

Asus P5QL-E
ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5

DaSickSyst Re: Hahahah 15.02.2010. 05:18 #189162

:: i nece tvoja da bude zadnja, bas :))
Evo ako ti je tako lakse ne mora da bude moja zadnja:)))))))))))))))

Idem da spavam...
Laku noc.

DaSickSystem
gliga79 Aj 15.02.2010. 05:20 #189163

Laku noc

Asus P5QL-E
ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5

Stripy Buzz off, Buzz 15.02.2010. 08:24 #189167

broj poruka: 4163
Dži mejl koristim samo za poštu. Ovaj potez gugla tumačim samo kao neki pokušaj kopiranja fejs buka i sličnih koje inače ne podnosim organski. Ljudi umesto da se viđaju i druže sada to čine putem kamera i sličica, još samo da smisle i ispijanje kafe preko neta...

Ako nemate šta da radite nemojte to raditi ovde

tortojed Re: Buzz off, Buzz@ServisPC je zaokruzio ono sto sam imao... 15.02.2010. 09:19 #189171

na umu. Doduse, ja smatram da, u principu, potreba za `vidjanjem preko kamere` moze da bude opravdana, ali za to postoje specijalizovane aplikacije tipa Skype. I kako rece Bax, mail client should be...mail client.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
rezime: problem je u tome sto sve vise jaca trend bloatware-ovanja. Pod vidom `prosirivanja mogucnosti` i `unapredjivanja`, pojedini programi, forumi, operativni sistemi... postaju sredstva pomocu kojih se, osim onoga sto logicki spada u njihov delokrug, mogu ispeci palacinke, opeglati rublje, dobiti besplatno krstarenje po Sargaskom moru sa sve kremom za suncanje faktor 30...

:: Dži mejl koristim samo za poštu. Ovaj potez gugla tumačim samo kao neki pokušaj kopiranja fejs buka i sličnih koje inače ne podnosim organski. Ljudi umesto da se viđaju i druže sada to čine putem kamera i sličica, još samo da smisle i ispijanje kafe preko neta..
:: Ako nemate šta da radite nemojte to raditi ovde
Zmajko Re: Zmjko druze 15.02.2010. 10:46 #189186

pa opusteno XD
a za to `bez razloga` daj link do te teme molim te... bas bih voleo da vidim taj slucaj.

a sto se tice tog `druzenja` po raznoraznim sajtovima, stvarno ima dileja koji se tripuju da se neko opterecuje njihovim slikama, stavovima... zivotom generalno. tu se nekako uvek isticu pripadnice lepseg pola. ekstrema ima svuda pa zasto ne bi i tamo... ne vidim kako neki servis tipa facebook moze da bude vece sranje od foruma ko sto je ovaj. ovde moze svasta nesto pametno da se procita, odredjeni ljudi redovno okace po neki novitet i takve teme uvek rado procitam ALI ima i takvih nebuloza da bih iskreno radije da izgubim vreme gledajuci sliku neke brkate udavace nego da citam komentare tipa ati vs nvidia i postove koji podsecaju na neki oglas tipa `on trazi nju`. tamo je to barem sortirano pa ako nekog interesuje da li je neko religiozan, koje emisije/filmove voli, sta slusa ili sta vec lepo klikne na info i cao.

milosnbg je napisao da je manje napadan i da ne bombarduje kao face... slazem se. meni je kul to sto odaje utisak manje izlozenosti mada se i face da podesiti. uglavnom, 2 puta dnevno koliko proveravam postu cu kliknuti cisto da vidim da li ima nesto interesantno, u ostalom ne verujem da iko normalan ocekuje od takvih servisa i sajtova neku vrhunsku zabavu. zivot pored kompa nije zamena za pravi zivot, a face, buzz ili ovaj forum imaju neke svoje prednosti kao i mane... znaci za svakog po nesto pa ko sta voli nek izvoli.

gile23 ... 15.02.2010. 14:08 #189211

broj poruka: 9121
Samo da dodam ovo je mnogo slicnije twitteru nego facebook-u.

Pozdrav!
Mixx a gde ja da se prijavim? 15.02.2010. 14:34 #189215

broj poruka: 2931
da mi stigne mail kad krene sorka na forumu oko najobicnije gluposti da se nepozvan ubacim da flejmujem?

tortojed Re: a gde ja da se prijavim?@Prvo da naucis kako se pravilno... 15.02.2010. 14:56 #189216

pise ime najdlakavijeg medju covekolikim karatistima, pa onda da `flejmujes` (he, he, he!).
- - - - - - - - - -
he might be a pussy, but then again, I like hairy pussies.

:: da mi stigne mail kad krene sorka na forumu oko najobicnije gluposti da se nepozvan ubacim da flejmujem
:: _____________________________________________________________________
:: Chuck Noris is a pussy
gliga79 Re: Zmajko 15.02.2010. 15:52 #189241

Ovo sam napisao iz ciste zajebancije.Predpostavljam da nisi siguran, da li je zajebancija ili ne, jer te je Da Sick pokolebao. Imao si neku izjavu gde si rekao Sky Fire-u da ti je ogadio forum. Toliko mi je to bilo smesno, da sada to stalno koristim , kad se dopisujem preko MSN-a, sa nekim clanovima. Lepo se dopisujem, i u trenutku cisto radi zajebancije ubacim, tih bre `ogadio si mi forum`. Ovo gore je bila cista zajebancija i dobronamerna provokacija(jel vidis da sam postavio smajli u naslovu), da bi ovaj Da sick sve pokvario, i napravio svadju? On stoji onako u pozadini i vreba, ceka priliku da se zakaci sa nekim i posvadja.I ovo je zadnji put da se spustam na taj nivo.Ovo mu je vec drugi ili treci pokusaj. Mislio je da ces i ti da se umesas, tad bi bio presrecan, ali se zaj*bo pa je sad tuzan.
Kad sam pomenuo sto nije reagovao onda kada si prokomentarisao ovo:
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=20906&forid=18&katid=2

Znaci cisto si postovao, da bi pod*ebavao. Naravno, nisam nista prokomentarisao, vec sam ignorisao, da se ne bi posvadjali.

Sto se tice Buzz-a, Svaka novina, i pojavljivanje neceg novog me raduje, bez obzira da li koristim ili ne, ali neko ce se sigurno vec pronaci u tome. Pa mozda cak i ja na kraju, nikad se ne zna !!! Sto vise novog, i napredovanja u IT, tim bolje.
Nisam obratio paznju na Buzz, ali sad cu malo da posvetim paznju, da vidim o cemu se radi.

:: Intel Q6600. CM Hyper TX3
:: Asus P5QL-E
:: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
:: HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS
:: ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs