Evo ih lista najegzoticnijih kola sto spotrskih sto super, ako neko ima neki nek slobodno baci slidzu, ja sam se setio ovih, neke mozda znate neke ne ko prati Top Gear ili ko je igrao NFS serial bice mu dosta poznato, i o5 koje ne znate treba da vidite....
Samo da kazem da sam izabrao Koenigsiegg CCX a ne CCR iz razloga sto je CCX zavrsni i meni bolji model, isto tako obratite paznju na Micubishi Furai koji je izasao relativno skoro imate na YT klipove da vidite testove, i spyker C12 zagato koji je novi model i manje poznat trzistu isto spada i exotic supercars.
i jos nesto neki ljudi ne znaju sta znaci rec concept.To nije nepostojeci auto, to je najblize receno `beta` verzija kola koja se doradjuje, ofc imaju koncepti koji su samo modeli i ne postoje ali ne svi!
nije bratic micubishi njihov je bio koncept a i pod tim imenom imas njegove klipove na YT sad ne znam, ko je jos mesao prste nisam ga jos vozio kad ga kupim iduce nedelje javnucu ti.
Cak se i na slici vidi da je Mazdin stand..Okolo su sve mazdina vozila..
Green,Green,Grass Of Home
:: nije bratic micubishi njihov je bio koncept a i pod tim imenom imas njegove klipove na YT sad ne znam, ko je jos mesao prste nisam ga jos vozio kad ga kupim iduce nedelje javnucu ti :: :: Rise above the pain master the crane :: ::
Znam buraz sta je mazdin znak jbt nemors mi to objasnjavati :) znas kako ja to kapiram kao koenigsiegg sto su ga pravila 2 lika tj koncept pa sad ih je kupio mercedes, i sad nosi njihov znak a meckin auto, tako je i za ovaj znak mazde a micubishi upleo prste u koncept....
nisam mnogo baratao oko tog auta provericu na wiki ja mislim da je tako cim ga ima pod imenom micubishi furai
aloooo bre pogledaj sta je modovana mecka=) ima da razbuca to tvoje gtr twin turbo engine buster na komade:D
:: Nissan GTR P800 (0-300 km/h :: :: http://www.youtube.com/watch?v=qrlM1Abbk5 :: :: 0-100=2.8s mu je najbolji star :: :: Ovde na klipu nestvarno dolazi do 300km samo sto je nesto na 290 trotlovao,izgubio je malo vremena :: :: Da dodam da je ovom autu izlazna brzina nesto preko 360km/h :: Lik nije ni smeo vise da ga forsira,mislim da je to neki zdrav limit :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: ::
dovoljno da operem ferrarija pa kad naplatim trku da kupim jos dve, al je dobra leeeleee, pre sam naleteo kad su panduri (po)jurili lika sa suprom i nako 10 sekundi stali i smorili se najgrdje moguce, hehehehhe, a inace da ne bude OFF na NITRA nisam primetio ovo a i ne znam koje je godiste ali pleni bas jako EXELERO
ehhehe i to sto kazes! :) Taj Majbah je izasao minimum 2006 (poso sam ga tad video u TpSpeed-u) a onda sam prestao da ga kupujem kad sam nasao devjcicu tako da sam siguran u datum! xD :D
obavezno se povremeno nadje neki pametnjakovic da postavi temu o automobilima, i onda kao po obicaju krecu prepucavanja koji je bolj, a neko iz mase pokusava da svima nabije na nos da je najbolji auto upravo onaj koji se njemu najvise svidja i ubrzava za toliko i toliko bla bla bali...... ovo je IT forum, mani se automobila ovde:) obicno se ne zavrsi najsrecnije
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.