Posto vidim da berzu bombarduju linkovi po 100 karaktera, nasao sam ovaj fenomenalni add-on za firefox.
Pojavi se dugme na kraju adress bar-a na koje kada kliknete skrati vam url, ispise ga u adress bar, i povrh svega iskopira ga u clipboard tako da je samo jedan click dovoljan i spreman je link za paste-ovanje.
Ovim se takodje zaobilaze svi potencijalni problemi da dugacki linkovi jednostavno ne rade jer neki deo linka prestane da se tretira kao link, vec kao text, pa je potrebno rucno kopirati ceo link pa paste...
Takodje, postoji jos jedan slican add-on. Sa ovim je moguce podesiti jedan od gomile servisa za skracivanje url-a, i moguce je skratiti neotvoreni link kroz context meni na desni klik...
Nazalost, nema u adress baru dugme za skracivanje pa mi je zato bolji onaj prethodni...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.