nema govora o tome... fejk je vidi se i svemira.. ne znam da li sam ja tjorav ali kad ona digne konzolu u vis, ona uopshte nije prikljuchena znachi nema nikakvih zhica (ali bitno da radi) samo je gamepad uboden ako se ne varam.. i da .. da je takva riba, kontam da bi pojela tu kameru koja snima zajedno sa lajsnom na kojoj se nalazi kamera... komedija ..
ma sta bre debilstina ljuta, vidis kakvi su degenericni amerikanci i to je njima zanimljivo da nameste i da bude smesno eeee sta ce, stvarno su degenericni, ajde leba ti kad je to stigao sve lepo da namontira ubaci beep-sound i on kao sedi i ceka da ona razbije kutiju hahaha
pa ja mislim da bi je silovao na mestu da mu je onako razbila.
Ima kabal od njegovog dzojstika do konzole a i kad je podigla nestala je slika sa TV-a(sve ostalo je povezano preko wi-fi) Ali znam kako igleda kad riba prsne zato sto si je otkino 4 puta u nekoj igri i zato mislim da nije fejk.Ladno mu preti da nece da vode ljubav jedno vreme prvo :) to je klasika :)
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
u sushtini nije losha riba ... dobila bi.. a shto se tiche wirelessa, nisam znao da se xbox360 preko wirelessa napaja, i nisam znao da ima built in wifi.. mada kad se malo bolje pogleda riba kad stavi ruke na xbox levom rukom izvuche napajanje iz njega.. tako da mozhda i nije fake toliko koliko sam bio ubedjen da jeste kad sam prvi put video clip.. tuga xD
EDIT: tj desnom rukom*
EDIT 2: i nije mi jasno kako je mogla ostaviti taj gusarski nozh da tako usamljen stoji pored kamere :`|
:: Ima kabal od njegovog dzojstika do konzole a i kad je podigla nestala je slika sa TV-a(sve ostalo je povezano preko wi-fi :: Ali znam kako igleda kad riba prsne zato sto si je otkino 4 puta u nekoj igri i zato mislim da nije fejk.Ladno mu preti da nece da vode ljubav jedno vreme prvo :) to je klasika : :: :: :: :: Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour :: :: Pesmice za dobro jutro... :) :: http://www.youtube.com/watch?v=imYr8YjXXl :: http://www.youtube.com/watch?v=gS5ZOJyN8B :: ::
ma daj te ljudi gde vi zivite, daj ovamo kameru i videces kako se montira, covece vidis li ti koliko je ovo naivno ej bre ja kao on sedi i ne preduzima nista a kao pre toga je postavio kameru da je snima dok se kao nervira, prvo covece sto bi ustao iste sekunde kad bi uzela xbox drugo, najjace da bi sedeo i cuto dok ona peni, nego bi joj zavezo samarcinu ma daj bre ne mogu da pricam
Ako bi kojim slucajem ovaj lik ostao pribran i smeskao se na ovo , onda on nije nista manje bolestan, od ove (problematicne)devojke. Po meni cista namestaljka
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
ma ne mogu covece kad vidim ove amerikance da se foliraju isto kao u raznim emisijama na discaverju dodje mi da povracam, kako oni zive ja uopste ne razumem...
@gliga ne da bi bio bilestan da sedi i cuti nego, da ima 50xboxova ne bi onako reagovao ma koliki bilde bio
I da je namesteno sigurno nebi dozvolio da mi baci konzolu i a razbije,unisti..Sta sad,zarad nekog tamo snimka na youtube da puknes dzabe pare?! Mislim da ovde ima mnogo mogucnosti da ovo nije fake kako god..Ova treba da se leci pod hitno..Da se ovo desilo u svakodnevnom zivotu generalno bi joj ovo bilo poslednje,mislim nebi krocila na vrata od kuce vise nikad ..Ovo je bolesno definitivno bilo fake ili ne! P.S.Riba je ruzna ko morz :)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.