Instalira se zasebno pored standardnog firefoxa. Naravno, add-onovi ne rade, ali je dobra verzija za testiranje brzine. Inace, barem meni, dosta brze radi nego 3.6. Mnogo brze...
Stop i Refresh su integrisani u jedno dugme, a loading bar je zamenjen saticem unutar tab-a...
Primetno brze radi, a za sada nemam problema sa yahoo mailom :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
U pravu si. Meni je jahu izbacio gešku da ne podržava ovaj brauzer ali nisam video opciju prosid tu jahu klasik.
Ako nemate šta da radite nemojte to raditi ovde
:: Primetno brze radi, a za sada nemam problema sa yahoo mailom : :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: ::
Radi isto, pukao je Shockwave posle ni 3 minuta, samo još kada bi od Opere ukrali(kao što su i taj stop/refresh) onaj Fit To Width i otvaranje novog tab-a srednjim klikom.
Da li preko Webmail Notifier-a u FF 3.6 možete da proveravate poštu Telekom, Beotel, SezamPro ?
Meni nikako ne uspeva, inače Gmail proverava odlično.
Brza je baš zato što je alfa, kad bude final biće ista ko 3.6, džabe se ložimo
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en Bête.
:: Radi isto, pukao je Shockwave posle ni 3 minuta, samo još kada bi od Opere ukrali(kao što su i taj stop/refresh) onaj Fit To Width i otvaranje novog tab-a srednjim klikom ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.