Treba mi LINK ili TORRENT za Bleach od 1-poslednje epizode..
STRANA 1 OD 1
AaAa
Treba mi LINK ili TORRENT za Bleach od 1-poslednje epizode..
06.03.2010. 21:50
T25093
status: user broj poruka: 661
Posto najvise koristim Jdownloader,bilo bi pozeljno neki link a moze i torent,skidao bi ga sa Utorrentom...Trazio sam na Katz ali nema,na varezu nisam registrovan..Ako moze neko,nek mi baci ovde u temu ili na mail.Hvala u napred :-)!!!
Hvala Gile23 ali nisam precizirao za warezbb...Bio sam registrovan,pa su me banovali(ne znam zbog cega?)3-4 drugu su znali moju sifru za warez i skidali sa njega,pa su verovatno nesto zeznuli???Pa su me banovali.Mrzi me da pravim novi nalog.Ako ga napravim u skorije vreme iskoristicu ovo sto si mi postavio.
Dobri su torenti ali Gile23 mi je dao ove za Jdownloader(to mi je lakse)... Gile23 napravio sam nov acount na warez-u(nedam ortacima sifru :D ) i odatle cu da skinem serije....Extra TNX
Ma samo opusteno :), verovatno su neke prozivali pa su popili ban ili si dugo bio neaktivan :).
Pozdrav!
:: Dobri su torenti ali Gile23 mi je dao ove za Jdownloader(to mi je lakse).. :: Gile23 napravio sam nov acount na warez-u(nedam ortacima sifru :D ) i odatle cu da skinem serije....Extra TN :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.