Nemora da znaci,mozda je neko nezadovoljan iz njihovog okruzenja sa pristupnim pasvordom za server.Nedelja je zgodna za te stvari,niko neradi i to je to
ako si mislio da nema smisla od strane Qbit-a, onda, ne znam sha da ti kazem :). A da li mora bas za svaku glupost da se postuje ovde na forumu...ni za to ne znam sha da ti kazem ..
mi lici na trojanca koji se uvukao na server i napravio ono sto je trebao da uradi, a ako je neko i hakovo ovaj sajt stvarno je nemastovit i nekreativan(lici na divljaka sa juga koji nema mozga.)
he he he ... ovo nema smisla ... za politicku borbu se napadaju drzavni sajtovi ... ali sad kad deco realno kosovi nije srbija vise .. svidelo se to nama ili ne ..
mislim da je ICEsd u pravu .. ili je pokusaj Qbit da dobije dzaba reklamu na TV .. u udarnom terminu ... licno nikad nisam chuo za njih .. do sada .
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647724. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.