Bez ikakve dleme, svi ostali savremeni i ondašnji, nisu ni za obrisati guzicu. Ako vam se svidi usa i slični, na bar pola planete će vam odseći mooda ili vas uzeti za taoce, od onih, pristojno nazvanih, romantičnim ili egzotčnim, na celoj planeti bi vas gledali kao psa pri ulasku kroz carinu. Kao što je, npr. sada sa našim pasošem..... Ko nije imao crveni SFRJ, i nije ga koristio, nema pravo da bilo šta mlati na moj post, neka ga slobodno ignoriše i veseli se šarenilu, koloritu ili 3D verziji tih pasoša koji su na linku.... jer je, uostalom, to bilo i pitanje usera sa brojem poruka 1, a i ta nije o IT-u.
`Sacete da vidite kakva je to mafija, kako su organizovani i kako oni deluju`...
:: Pasoš koji sam već jednom imao: SFR :: :: Bez ikakve dleme, svi ostali savremeni i ondašnji, nisu ni za obrisati guzicu. Ako vam se svidi usa i slični, na bar pola planete će vam odseći mooda ili vas uzeti za taoce, od onih, pristojno nazvanih, romantičnim ili egzotčnim, na celoj planeti bi vas gledali kao psa pri ulasku kroz carinu :: Kao što je, npr. sada sa našim pasošem.... :: Ko nije imao crveni SFRJ, i nije ga koristio, nema pravo da bilo šta mlati na moj post, neka ga slobodno ignoriše i veseli se šarenilu, koloritu ili 3D verziji tih pasoša koji su na linku.... jer je, uostalom, to bilo i pitanje usera sa brojem poruka 1, a i ta nije o IT-u :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
:: Pasoš koji sam već jednom imao: SFR :: :: Bez ikakve dleme, svi ostali savremeni i ondašnji, nisu ni za obrisati guzicu. Ako vam se svidi usa i slični, na bar pola planete će vam odseći mooda ili vas uzeti za taoce, od onih, pristojno nazvanih, romantičnim ili egzotčnim, na celoj planeti bi vas gledali kao psa pri ulasku kroz carinu :: Kao što je, npr. sada sa našim pasošem.... :: Ko nije imao crveni SFRJ, i nije ga koristio, nema pravo da bilo šta mlati na moj post, neka ga slobodno ignoriše i veseli se šarenilu, koloritu ili 3D verziji tih pasoša koji su na linku.... jer je, uostalom, to bilo i pitanje usera sa brojem poruka 1, a i ta nije o IT-u :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Takodje, taj SFRJ i kada bih mogao da biram opet bi izabrao taj. Doduse bio sam klinac ali se dosta toga secam, tada smo se svi mi saoovih prostora osecali kao ljudi. Ovo sada je smejurija, sto bi moj dobar drugar rekao nemam vise komentar na komentar.
Lepo pise zanimljive internet adrese, a meni je zanimljivo da vidim kako izgledaju pasosi drugih zemalja. Jes da nema veze sa IT ali je bar zanimljivo, meni.
:: :: :: :: Vec vidim smisao ove teme, da se pljuje ova jadna zemlja i drzava :: :: A ti siroko sto ovo nisi postovao sa svog naloga da vidimo ko si nego sa ovog novog
Evo za mene se zna ko sam. Ne vidm nista lose u temi. Drzava jeste jadna ne zbog pljuvanja, vec zbog kreatura koji je vode. I bice sve jadnija. Dokle god je cerupjau razne pijavice i amebe, dokle god je budu vodili nekakvi experti sa Visom Poslovnom i slicnim skolama, sa zavrsenim kursevima po inostranstvu, razni prevrtaci kanti i neznalice. Vojska, sport nauka, skolstvo, kultura sve je unisteno. Kada to nemas nemas ni naciju. Uvek ces biti neciji sluga i pajac, predmet za ismejavajne i omalovazavanje, narod bez ponsa, ponizen, pokraden i izigran. Narod koji gleda farmu, velikog brata i slicne bljuvotine. Tamo gde je obraz kao djon, gde se rec olako daje i jos lakse gazi, gde prosperiraju neznalice i probisveti, gde se visoko obrozavanje i zvanje ne zasluzuje nego kupuje, tamo gde je sitem vrednosti poremecen i izopacen, tamo gde losi postajju jos gori a dobri postaju losi. Da tako je, potpuno si u pravu. Ovo je doista jadna zemlja i mizerna drzava. Smesno
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.