ljudi ja znam i svasta sam cuo na TDI radiju ali ovo ovo je da covek pobegne iz zemlje sto ne sumljam da je vec uradio, bas bedak http://www.youtube.com/watch?v=jsjaY1I-IGE
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
znaci mrak... sto rece moj bivsi profesor fizickog: `momci, ako ocete da vidite zenske kakve su zaista, kako izgledaju prirodno, gledajte samo na adi.` :D da je lik lepo sacekao da je (ili ga?) vidi u bikiniju, ne bi se desilo to sto se desilo...:)))
znaci smejao sam se ko lud... suncica osvetnik!:)
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
Nebitno, on je i nakon što ga je osetio pod rukom odlučio da je/ga trpa, tako da bi se sve to desilo u svakom slučaju. Ako ga je ova riba isprozivala i spustila, kad je takav licemer, kao ne voli trandže, a u stvari je suprotno.
Be the change you want to see in the world.
:: znaci mrak.. :: sto rece moj bivsi profesor fizickog: `momci, ako ocete da vidite zenske kakve su zaista, kako izgledaju prirodno, gledajte samo na adi.` : :: da je lik lepo sacekao da je (ili ga?) vidi u bikiniju, ne bi se desilo to sto se desilo...:)) :: :: znaci smejao sam se ko lud... suncica osvetnik!: :: :: asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silen :: wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui :: ::
Haha,slusao sam to pre par meseci...odusevio sam se kolko bolesno :p
:: ljudi ja znam i svasta sam cuo na TDI radiju ali ovo ovo je da covek pobegne iz zemlje sto ne sumljam da je vec uradio, bas bedak :: http://www.youtube.com/watch?v=jsjaY1I-IG :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: ::
Najgore je nama normalnim momcima da opstanemo uopste u ovom danasnjem propalom drustvu i vrednostima sve se poremetilo... ove kurvetine bi ja na lomacu slao odma!
p.s. za razliku od vecine ove su makar iskrene i to postujem, ne glume finocu!
A ovi iz Tdi sigurno imaju neke smokije, vidi se po reakciji haha :-D
:: da bi pojedine i sa vanzemaljcima da moze, ali na zalost za sad je jos uvek nemoguce :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Da li je iko od ovde prisutnih Forumasa gledao film...
10.05.2010. 07:18
status: user broj poruka: 11012
`Crying game` (Neil Jordan)? Ko nije, mnogo je propustio. Dobro se ljubi? Pa zasto se ne bi dobro ljubio/ljubila?! Tip je ocigledno malo gluplji od proseka, a za Suncicu sta reci, ako ne `nasla krpa zakrpu` (pa se otkrpila)...
Neka dodju kod GAMERA da ih rasturimo, a ne vecito su sa nekim pedercicima u roze majcama pa ocekuju svasta od njih i posle se zale na radiu, jadniceee
ja da sam na tvom mestu, ne bih se toliko gamerski oglasavao, moz` se nadje neka gamerka, rasturi ti tog Xaser-a i ono sto je u njemu, pa zapali :P
::Neka dodju kod GAMERA da ih rasturimo, a ne vecito su sa nekim pedercicima u roze majcama pa ocekuju svasta od njih i posle se zale na radiu, jadniceee
moram reci da si u pravu. al najjace `poslao mi je greskom poruku `e probudio sam se u krevetu sa nekim likom...`` roflmao, pa ko normalan bi to ikome rekao?:)
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
:: Nebitno, on je i nakon što ga je osetio pod rukom odlučio da je/ga trpa, tako da bi se sve to desilo u svakom slučaju. Ako ga je ova riba isprozivala i spustila, kad je takav licemer, kao ne voli trandže, a u stvari je suprotno ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.