...lik je najobičniji drifter. Da toliko valja trkao bi se u WRC-u...
Snimak ceo je sniman kao reklama, i kao takav nije snimljen iz jednog puta. Sve ovo je ponavljano i ponavljano dok nije ispalo kako treba... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: :: Shta je sa vama??? Pa on se takmichi u WRC-u. bozhe bozhe shta je sa ovim ljudima :: :: :: Ken Block se takmichi pod zastavom USA na WRC-u i trenutno je zadnji na tabeli.
hehe pa sad shta znam. Voleo bi i ja da budem zadnji u WRC-u :D
:: To ti dodje isto ko da se ne takmichi : :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: :: :: :: :: Shta je sa vama??? Pa on se takmichi u WRC-u. bozhe bozhe shta je sa ovim ljudima :: :: :: :: :: :: Ken Block se takmichi pod zastavom USA na WRC-u i trenutno je zadnji na tabeli.
WRC je propao po meni. Pored onih vozaca koji su ostali, sada voze bivsi BMX, Motocross i Skate zaludjenici, odnosno ljubitelji extreme sportova. Ken Block, Dave Mirra Travis Pastrana (doduse, vise nema subaru-a i Dave Mirra-e) Posto nisu mogli WRC-u da pridju, voze samo Rally X Games... Sada ako imas para, kao oni, mozes da vozis WRC. Druga stvar, nema vise Vozac/Automobil, nego su dodati timovi, kao kod F1. Eh kada se setim kako je to nekad bilo sirovo, ovo sada je cist show program kao i igra koju spominjete tako cesto, koja je zanimljivo ali nerealno govno. Takodje je Kimi Raikkonen u 2009. prisao WRC-u.
Od starijih poznatih vozaca tu su Solberg i Loeb. ___________________________________________________________ ...Away from life, away from light, under your wings...
Koliko sam uspeo da ispratim ovogodišnji šampionat, za razliku od ovih šalabajzera koji se pojavljuju u video igri, Raikonen je uspeo da osvoji i više od kojeg boda. Možda ipak nešto bude od njega u WRC-u.
Citam sad po netu, Mirra i Pastrana se i dalje takmice za USA Subaru Team, ali u American National Rally Championship. Nije mi samo jasno zasto je Subaru ispao/izasao iz WRC-a... Sada su samo Citroen i Ford u opticaju.... ___________________________________________________________ ...Away from life, away from light, under your wings...
:: WRC je propao po meni. Pored onih vozaca koji su ostali, sada voze bivsi BMX, Motocross i Skate zaludjenici, odnosno ljubitelji extreme sportova. Ken Block, Dave Mirra Travis Pastrana (doduse, vise nema subaru-a i Dave Mirra-e :: Posto nisu mogli WRC-u da pridju, voze samo Rally X Games.. :: Sada ako imas para, kao oni, mozes da vozis WRC
Svi timovi koji trenutno voze u WRC-u su privatni, tj. ni jedan nije od direktnog proizvođača automobila koji se vozi u timu. Subaru i Micubiši, očigledno nemaju para, a nisu uspeli ni da navataju nekog dobrog sponzora. Jedino me zanima zašto nema Pežoa.
Pezo po meni nikad nije ni bio za WRC i drago mi je sto ih nema, kao i Skoda. Ali za Cumubisija i Subarua mi je krivo...
@Dmasterno1 o tome i pricam, pre nije bilo tako... ___________________________________________________________ ...Away from life, away from light, under your wings...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.