...ljudi, gde mogu da se nabave auto delovi za japance, konkretno me zanima za Kia Pride prednja leva poluosovina i staklo na zadnjem levom svetlu?
Pozz i hvala...
Necu sad da izigravam finocu i da ti kazem da to nije mesto za forum posto su se otvarale razne druge teme koje sa istim nemaju veze.. Ali ono sto cu ti reci jeste sledece!Kia nije Japanski auto vec Koreanski! Razlika je velika!
P.S.U prvom momentu mi se ucuinilo da je tema Pufijeva posto je on uzeo nekog Japanca i sad ga budzi :)
Niko ne prodaje dobrog bmw-a sve je to presko 300 hiljada i koz an sta ce mu sutra sve faliti
sve je to gazeno i terano u crveno
dobar BMW je tesko naci,jedino neki preko 2000-3000-40000 kubika od neke ambasadae ili inostrane firme a ovo ovde na oglas,lik iz beograda a tablice pirot i slicno....
Raspitaj se u svim prodavnicama gde vidis da ima delova za Mazdu, Kia Pride je donekle japanac jer je rebrendirana Mazda 121, motor je Mazdin tako da je najverovatnije i mehanika sa Mazde. Sta si uradio pa si unakazio poluosovinu?
Na BMW-u gledajte samo motor i mehaniku, nezni trapovi a motor nije nuzno stradao iako je teran u crveno, premeris kompresiju i dace bar grubu sliku u kakvom je stanju a i dijagnostika pre kupovine nije na odmet. Obavezno kod njega gledati da li menjac lepo prebaciju brzine (posebno jaci modeli) i da li ima lufta u poluosovinama i diferencijalu. Na pravcu obaveszno gledas da li vuce u neku stranu, Ako je trap centriran a on i dalje bezi, garant lupano.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Ja sam imao Cromu `95 godiste turbo benzinca 2.0 sa kozom i ostalom top opremom. Perfektan auto, ne kvari se, za 6 godina koliko sam ga terao sam ukupno dao 200 eura za servis! Jedino sto je trosila kao luda, pa sam je prodao samo iz tog raloga. Inace brutalno dobar auto. I samo jedna stvar, Croma se pravila do 1996. godine, a ne do 1997.
________________________ Ja sam najpametniji... ...kaze moj desetogodisnji sin!
...hehe, vidim da poznajes kola, ...sad cu ja tebi ukazati na jednu gresku, koreanci su na ovaj auto samo zalepili marku, pogledaj malo bolje od cega se sastoji, koliko znam Mazda je japanska, pa prema tome, meni i dalje trebaju delovi za japanca...
Hajde neko, valjda znate neke prodavce...
Pozz...
Edit: @ Pufi, odkud to 2.0 16V pa Abarth sa samo 140KS?!? ...svaki motor koji ima 2.0 a uz to 16V mora da ima preko 140KS... da se nisi ti tu nesto zeznuo? http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Croma Koliko vidim, cak i nemas najjaci 2.0 motor, a Abarth bi trebao barem nekih 10-15% da bude jaci od stock motora... uz to idu i promene na vesanju i u menjacu...
:: Necu sad da izigravam finocu i da ti kazem da to nije mesto za forum posto su se otvarale razne druge teme koje sa istim nemaju veze. :: Ali ono sto cu ti reci jeste sledece!Kia nije Japanski auto vec Koreanski :: Razlika je velika :: :: P.S.U prvom momentu mi se ucuinilo da je tema Pufijeva posto je on uzeo nekog Japanca i sad ga budzi : :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
Prvo i prvo Abarth Croma ne postoji to sto ima nalepnicu neznaci da je abarth :)
imao sam cromu pre 2 god ali verziju sa 8v i imala je 120 ks ova pufijeva je 2.0ie 16v DOHC 135ks psotoje samo dve jace verzije od ove a to su 2000 i.e. Turbo 8v 150 ks i 2500 V6 DOHC 12V sa 160 ks
hahaha moram da prokomentarisem ovo za glupog bmw-a za M seriju
bas skorije na TOP GEAR-u bio neki M1 vs Glof 5 R32 :P I st bi oni rekli u paketu M opreme koji kosta 1500funti dobijete, koznu rucnu kocnicu i kozni naslon za ruku i 64 slova M po kolima gde god moze da se nabije :D
...vozio sam pre 3-4 godine jednu Cromu, 2.0 turbo je bila, ...pa sam joj razvalio menjac, jer sam pre toga vozao jedan sa 6 brzina neko vreme, a onda kada sam seo u nju, zaboravih da nema 6-tu, a cini mi se blokada za rikverc nije radila... i tako puff, puce menjac, ...srecom meni nista nije bilo...
Lude godine...
Pozz...
:: Prvo i prvo Abarth Croma ne postoji to sto ima nalepnicu neznaci da je abarth : :: :: imao sam cromu pre 2 god ali verziju sa 8v i imala je 120 ks ova pufijeva je 2.0ie 16v DOHC 135ks psotoje samo dve jace verzije od ove a to su 2000 i.e. Turbo 8v 150 ks i 2500 V6 DOHC 12V sa 160 k :: :: pozz :: it`s not modding its life style :: ::
To su mozda i najbolji Fiatovi motori pre onih sranja sto su poceli da stavljaju u Bravo/Brava. 2.0 8v u Cromi je masincina koja ne zna da stane. Na 16v su znale da stradaju glave, cesce na turbo modelu ali i pored toga su to bili ok motori, prilicno dugotrajni.
Ma zastavin kec sa 1.3 Fiat masinom iz Ritma, 70ks, cetiri brzine, to je blesavo auto Ili ludaci koji su trpali u Lade 2.0 16v motor iz Fiat Argente... Da se smrznes
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Biostar TF560 A2+ Amd 5000+ be 3150mhz & CM Hyper 212 Transcend 2x1 gb DDR2 900 mhz WD 3200AAKS Gigabyte 7900gs 256mb ddr3 650/1600 LG W2243S-PF Chieftec gps 400w
:: hahaha moram da prokomentarisem ovo za glupog bmw-a za M serij :: :: bas skorije na TOP GEAR-u bio neki M1 vs Glof 5 R32 : :: I st bi oni rekli u paketu M opreme koji kosta 1500funti dobijete, koznu rucnu kocnicu i kozni naslon za ruku i 64 slova M po kolima gde god moze da se nabije :D :: :: ::
Vidi se da si veliki znalac BMW-a. Taj neki BMW M1 iz 1980 godine ce da ocetka na auto putu golfa r32 bez problema.A prosto me odusevljava klarkson sa svojim izjavama i uglavnom pljuvanjem po onome sto englezi nisu napravili.Inace taj M1 je legenda od auta koji je napravljen u 456 primeraka.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.