Vidim izasla verzija sa bluraya, a sada me zanima da li ima netaknuta verzija negde, kao onaj avatar od 45gb. Ako ima, neka neko ostavi link ovde ili na mail. Voleo bih da iznenadim curu, voli Alisu
Ne znam da li si pogledao na fullHD lcd tvu od 32`, bas ima razlike, mnogo vise od 0.1 posto. Pustio sam avatar od 45GB i neki `obican` 1080p i bas se vidi razlika. Na ovom od 8gb se vide kao tackice svuda. Slika je i dalje dobra, ali kad sam video avatara od 45gb, skontao sam da ima razlike, i te kako. Nista dok ne vidis. Ako nema ta od 40ak gb, skinucu ovu. Hvala ti na linkovima. Poz
Zlatno pravilo.. 1080p rip nista ispod 8GB,najbolji su 10GB-15GB 720p rip 4.3GB prolazi svaki a krece se do 6GB-8GB.. Imam Avatar od 45GB Bluray original i 1080p Rip od 11GB i nema razlike,moras bas da napnes cula i dobro da zagledas svaki detalj da bi nesto zapazio.. Inace svakako sam uzivao u 45GB snimku ,film je dobar..
slazem se sa poglavicom nebeskom vatrom, nista ispod 10 gb i nista ispod 8000bpc e sad stvarno je mizerna razlika ti ljudi mnogo dobro ripuju, a shgh nisam gledao ali sam pogledao taj od 45gb ima moj drug na 1080p tv-u i obican 1080p rip od 15 gb i nema sanse da se uoci razlika, ima ali to je u drugacijem `prelamanju linija` u sustini ne vredi dodatnih 30bg bolje skini jos dva filma u 1080p vise ces dobiti reputacije kod cave :OOO
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
:: Zlatno pravilo. :: 1080p rip nista ispod 8GB,najbolji su 10GB-15G :: 720p rip 4.3GB prolazi svaki a krece se do 6GB-8GB. :: Imam Avatar od 45GB Bluray original i 1080p Rip od 11GB i nema razlike,moras bas da napnes cula i dobro da zagledas svaki detalj da bi nesto zapazio. :: Inace svakako sam uzivao u 45GB snimku ,film je dobar. :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
...ma neka laze... ja sam mu dao linkove, a on ako hoce, nek skida...
Ahahaha...
Pozz...
:: Spaaaaaam sa linkovima... :: :: Šta će bre nekome 45GB film, već sam više puta pominjao da NEMA razlike i to sam još isprobavao na 37 inča tv-u.. :: :: shgh, samo lažeš sebe.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
:: ...ma neka laze... ja sam mu dao linkove, a on ako hoce, nek skida.. :: :: Ahahaha.. :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: :: :: Spaaaaaam sa linkovima... :: :: :: :: Šta će bre nekome 45GB film, već sam više puta pominjao da NEMA razlike i to sam još isprobavao na 37 inča tv-u.. :: :: :: :: shgh, samo lažeš sebe.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: ::
Ono sto sam do sada skinuo u fullHD do 10gb ima dosta razlike od avatara od 45gb, ne kazem svi ripovi na svetu, ali ono sto sam ja gledao, ima razlike. Ja stignem da gledam jedan film u 3 meseca, tako da mi nije problem da skinem 45gb. Nikog ja ne nabedjujem da vidi razliku, kao sto ima ljudi koji vide sve boje, vise boja, i daltonisti.. a mozda se ja tripujem.. u svakom slucaju razliku vidim, i posto retko gledam filmove, mogu da ih skinem tolike. Moguce da je to prelamanje linija sto je pomenuo nitro, nemam pojma, ali meni nije problem da pustim da mi se cedi polako. Vidim da su linkovi nestali, pa ko hoce nek posalje na mail. Poz
Ja gledam na fullhd monitoru i ne vidim razlikuj, skidao sam, i nema razlike pogotovo sa 2m sa koliko gledam filmove znaci nema teorije da se primeti.... Meni je i DVDRip sa 2m razdaljine ok, izbliza izgleda sranje rip na 24` monitoru ali iz daljine moze da se gleda lepo....
:: :: Ono sto sam do sada skinuo u fullHD do 10gb ima dosta razlike od avatara od 45gb, ne kazem svi ripovi na svetu, ali ono sto sam ja gledao, ima razlike. Ja stignem da gledam jedan film u 3 meseca, tako da mi nije problem da skinem 45gb. Nikog ja ne nabedjujem da vidi razliku, kao sto ima ljudi koji vide sve boje, vise boja, i daltonisti.. a mozda se ja tripujem.. u svakom slucaju razliku vidim, i posto retko gledam filmove, mogu da ih skinem tolike. Moguce da je to prelamanje linija sto je pomenuo nitro, nemam pojma, ali meni nije problem da pustim da mi se cedi polako. Vidim da su linkovi nestali, pa ko hoce nek posalje na mail :: Poz
ne vredi skidati te dzinovske ripove, kad i oni manji rade posao pa cak i dvdrip zna proci kad se zavalis u fotelju na udaljenosti 3m od monitora isti ti djavo jedino je zvuk kristalniji za bluray ripovima to se oseti ako imate kvalitetno ozvucenje i te kako :) ps Evo gledam da skinem troyu od 32 gb kao krenuo i predomislio sam se nisam lood :)
:: ne vredi skidati te dzinovske ripove, kad i oni manji rade posao pa cak i dvdrip zna proci kad se zavalis u fotelju na udaljenosti 3m od monitora isti ti djavo jedino je zvuk kristalniji za bluray ripovima to se oseti ako imate kvalitetno ozvucenje i te kako : :: ps Evo gledam da skinem troyu od 32 gb kao krenuo i predomislio sam se nisam lood : :: :: :: 1. i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: http://www.youtube.com/watch?v=7MKh8SaR-B :: http://img72.imageshack.us/img72/5403/256363dmark06.jp :: :: ::
I ja sam jednom vodio polemiku sa njim da nema bas toliko uochljivih razilka izmedju full hd monitora(recimo 24`) i njegovog hd televizora. Ali on ima izgleda super vid ili tako neke super moci koje nema ni jedan drugi obican smrtnik pa uocava `velike` razlike u kvalitetu slike izmedju tv-a i monitora :)) Ali dobro kako kom, meni je cisto gubljenje vremena da se skida 45 giga ili recimo sve preko 10 15 giga(za ovo moze i neki izuzetak da se napravi:), osim ako se nema net od 8mb pa onda skidati. pozdrav
Meni ima svrhe da skidam, zato sto retko gledam filmove, imam 4mb i ok je. Avatara sam skinuo pre ne znam kolko i jos nisam gledao, samo pustio na par minuta da vidim sliku, i do sada bih skinuo jos par filmova od 45gb. a ko ne vidi razliku izmedju monitora 24` i LCD TVa 32`, onda stvarno ne znam sta da kazem. samo ne znam zasta si mislio da se ne trude, nema sto ko mene da ubedjuje, niti bilo koga ja ubedjujem, samo kazem da je MENI filing da skinem 45gb i da gledam tolki film. Kome se svidja i cam kvalitet, super, nema sta da se ubedjujem niti pokusavam. Problem je ovde sto ljudi stalno misle da neko pokusava da ih nesto ubedi.
Da sumiramo: ne kazem da i vi morate da vidite razliku i da mislite da vredi skidati 45gb, ja to radim zato sto mi tako odgovara, niko vama ne kaze sta da gledate i vidite. Sve je individualno i ne trazim mislenja tudja sta vredi i ne vredi, samo sam pitao za link, koliko se secam. Nisam trazio da se polemise.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.