Grupa je za to da se menjamo sa slicicama i da dobijamo kesice, tipa kada neko spoji reprezentaciju neko svako u grupi dobije po 1 kesicu :). A ovo su kodovi koji mogu beskonacno puta da se koriste, mada ima i onih sa ambalaze koji se samo 1 koriste :). I ja sam se stvarno odusevio jer odavno neku bolju web igru :).
Sta bre postavljas ove decije teme?!Umesto da se naucno izdizemo ti nas zaglupljujes :) Bolje da si postavio nesto o vanzemljacima ili majama i inkama ili bati zivotinji :) Slicice..Pih..Koja ste vi deca :)
prolazim svakog dana pored terazijske cesme i krstim se, nikad necu razumeti ove ludake sa slicicama, kao neka deca, mnogo su simpaticni, ima i riba i matoraca, ma idi...
@imarkovic Sta ti je tu cudno sto ima i starijih...Sacuvas jedan popunjen album i za 15-20 godina ga poklonis svom detetu da kupi neki auto ili popunis 2-3 i poklonis svom unuku da kupi sebi stan...Naravno ako su dobro ocuvani. Kolekcionari te stvari tretiraju kao antikvitete,a njima cena godinama samo skace.
zasto se niko ne menja u grupi sa slicicama??? eno stoji onako isto od kako sam se uclanio, i niko nista ne potrazuje, i ne nudi !!! Jel ces da ides u bronzi ili ne, ako neces ocu da rasturim i ne da radim :))))) http://www.youtube.com/watch?v=rk6PytX9E_Y
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Reci mi kako ja cu da se menjam imam 10 u startu :).
Pozdrav!
:: zasto se niko ne menja u grupi sa slicicama?? :: eno stoji onako isto od kako sam se uclanio, i niko nista ne potrazuje, i ne nudi !! :: Jel ces da ides u bronzi ili ne, ako neces ocu da rasturim i ne da radim :)))) :: http://www.youtube.com/watch?v=rk6PytX9E_ :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Napises koje imas duple, ja napisem svoje u collectors tim, zatim u swap area one koje meni trebaju stavis sa leve, a one koje tebi trebaju sa desne. Zatim dolazi do automatske razmene, kad izadjes na my desk, dobices ponudu za razmenu.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
:: Napises koje imas duple, ja napisem svoje u collectors tim, zatim u swap area one koje meni trebaju stavis sa leve, a one koje tebi trebaju sa desne. Zatim dolazi do automatske razmene, kad izadjes na my desk, dobices ponudu za razmenu :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Napomena: sve skrivene slicice se nalaze na desnoj strani ucitane stranice. Pored slicice pise COLLESTORS! Add this sticker to your Panini Virtual Sticker Album. Click here >
Sa 3 kesice po 5 slicica, za pocetak bi trebalo da imate 44 slicice sa svim skrivenim slicicama koje ste pronasli.
Kreirajte svog avatara i obavestite sve vase prijatelje, ljubitelje skupljanja slicica i prikljucite se grupi (group ID: 202912, password: ECKA ).
Svakog dana se dobija po dve kesice sa 5 slicica. A moguca je online razmena sicica koja je u razmeri 1:1 unutar grupe ili sa bilo kim u svetu, ali je najbolje unutar grupe sa prijateljima jer je cilj skupiti sve slicice do finala - 16.07.2010.
Nece da stignete da izlepite album, do pocetka prvenstva. Ti mozda i stignes, ali ova dva pacijenta nek izadju iz grupe ako ne nameravaju da lepe, da udje neko drugi. Jbt vecito neki pacijenti prave problem.
Gliga ni ja nisam usao nekoliko sedmica :) xd :), inace ne mogu da ih izbacim svako ko ima vise od 25% albuma ostaje u grupi i ne moze biti kickovan :).
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.