Ako planirate da se igrate, postavite sifru na Arenu...
20.05.2010. 12:37
status: user broj poruka: 1475
da se neko ne bi igrao sa vasim coveculjkom! @ eseses: ma super je al ima malo borbi po danu... bila bi fora da se povecava iz nivoa u nivo broj borbi koje mozes na dan da odradis, al jbg! :)
Igram ovo vec skoro godinu dana, 26-i lvl trenutno. Mada je glupo sto dosta njih cheatuje al` jbg. Mislim da je prvi 600+ i neki lvl i ima 500.000 ucenika koji mu daju experience..
@gliga79: Ja ocu nekog bijem stvarno kad mi se to desi! :D @ Daum: ne gresim, to je namerno tako napisano! :D i mejl i svi user-i po forumima i svuda mi tako pise (nema nikakvo znacenje vec jednostavno - fora)! .) @Morow: Da glupo je sto sa jedne IP adrese moze da pravis koliko oces clovecova i kasnije ne moras ni da ih koristis al ti se racunaju! Jbg, ja igram igricu zbog sebe da se zabavim, ne da bi bio prvi drugi treci! .)
:: Igram ovo vec skoro godinu dana, 26-i lvl trenutno. Mada je glupo sto dosta njih cheatuje al` jbg. Mislim da je prvi 600+ i neki lvl i ima 500.000 ucenika koji mu daju experience. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.