aaahaha e ovo je show, ne znam da li ste gledali ali south park nije normalan, ne da su ismejali facebook nego kao i sve sto im se prohte ali i treba, ismejavaju sve gluposti isto tako one debile sa youtuba,wow zaludjenike itd.. ja sam plako kad sam gledao evo pogledajte epizodu
Ja čekam da izbace necenzurisanu verziju epizode 202 gde su prozivali Muhameda, muslimanskog proroka. Navodno im je Comedy Central cenzurisao pojavu muhameda i gomilu dijaloga kroz celu epizodu.
Prozivaju Isusa, Budu, svaku moguću religiju a prave im problem zbog nekog tamo pedofilnog profoka... __________________ Scourge of PCBerza
e a ludi su 100% i treba da ih prozivaju, pa zamisli kao svestenici pedofili kad su njih u jednoj epiizodi rasturili, pa wallmart ahha long live south park!
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
... unazad gledao sve od prve sezone redom na southparkstudios,com ali mi je zadnje dve nedelje brzina bila toliko losa da je iseckavalo svaku epizodu. Ono, pusti deset sekundi, pa onda deset sekundi baffering... Jel se desavalo jos nekome? Mislim, imam 4 gbps SBB net i sve radi nirmalno, mislim da mi nije do neta. Mada evo sinoc sam odgledao jednu epizodu i cini se da ce opet raditi normalno...
Bax je lepo rekao da ubadaju bash tamo de treba (ne samo u ovoj epizodi). A najjacha mi je ona sa `Bliznakinjama` i teorijama zavere o 11. 9. i tako dalje.
Fifteen minutes of being famous A whole lifetime of being aimless
:: ... unazad gledao sve od prve sezone redom na southparkstudios,com ali mi je zadnje dve nedelje brzina bila toliko losa da je iseckavalo svaku epizodu. Ono, pusti deset sekundi, pa onda deset sekundi baffering... Jel se desavalo jos nekome? Mislim, imam 4 gbps SBB net i sve radi nirmalno, mislim da mi nije do neta. Mada evo sinoc sam odgledao jednu epizodu i cini se da ce opet raditi normalno.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.