Možda ponudim i ja svoj glas, pošto su velike šanse da ne sledeće izbore ne izađem. U Srbiji je sranje konstantno, tako da nema mnogo svrhe glasati za ove ili one.
Lik koji je dosao prvi na tu ideju zbog revolta i psihosocioloskog experimenta je bio na TVu, u vestima kroz intervju...pre nekih mesec dana...ovo je neoriginalna kopija. Inace ponuda na opstinskim koju je dobio je cini mi se par hiljada dinara
Malo limun-zeleno pa onda limun-zuto... da nije to zuto-zelena koalicija (stranka zelenih i ds)? Nekako mi taj frajer lici na Cedu (ultrademokratu) sa sve crne naocari kojima sakriva narkomanske podocnjake... Sta ce njemu 15.000? Za gram koke?
2001. prosečna zarada u Srbiji bila samo 5.375 dinara, a cene su bile takve da su jednoj porodici za podmirivanje prosečne potrošačke korpe bile potrebne čak tri plate, što je malo koje domaćinstvo sebi moglo da priušti.
Nasuprot tome, danas je za potrošačku korpu potrebno izdvojiti malo više od jedne plate, što znači da u većini kuća u Srbiji ipak preostane i nešto novca za ostale potrebe, a ne samo za puko preživljavanje kao što je to ranije bio slučaj
:: Možda ponudim i ja svoj glas, pošto su velike šanse da ne sledeće izbore ne izađem. U Srbiji je sranje konstantno, tako da nema mnogo svrhe glasati za ove ili one :: :: :: Phenom II X3 720B :: OCZ Vendetta :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: CM Storm Sniper AMD Editio :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
sigurno mu nista nije ostalo sem da se ovako javno exponira..jel po slici vidim da je to neka teska idiotcina... evo ja cu da glasam za koga god kazu,jer je svejedno,svaka vlast koja dodje samo se nahapa i jos nas vise nabije u mulj,gde smo vec 20god i nema mogucnost izlaza...kakva 2012 pa to su nam rekli za EU jer znaju da ce smak sveta...znaci nikad
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
U bas i nije, bilo je sve jeftinije od struje do eura, mogao si na crno dosta vise da zaradis, sada je i to slabo znam na crno fuj i ja se gadim toga ali brate moralo se, ja sam mogao 2001-2003 da kupim komp kad pozelim , sada evo zelim ga vec pet godina i nista nemoze da se skupi ni 300e, nekad su plate bile redovne sve do 2008 sada nisam primio 6 meseci, tako je to kada radis kod kapitalista i to najvecih a znate......U sustini od slucaja do slucaja netrebamo se zadovoljavati ni ondasnjim ni sadasnjim rezultatima trebamo teziti napred i biti strpljivi cenim jos 100 godina i bice sve ok...
nemojmo preterivati sa demagogijom. Nije valjalo onda, ne valja ni sada. Po tome ispada da su ljudi tokom 90-ih i prvih godina 2 milenijuma, umirali kao muve po ulicama...ja se ne secam takvih prizora...nemojmo da se lazemo, danasnja vlast se ni pocemu ne razlikuje od one zlocinacke vlasti iz 90-ih, samo sto su oni prvi ubijali u akutnim napadima, a ovi u hronicnim: malo malo pa neko odsece prst, umre od strajka gladju, legne na prugu da ga pregazi voz, skoci sa prozora...pa kad se sumira izaci ce na isto. Isti lopovi, iste face, isti kriminalci...samo promenili odela, stranke i agencije...
Srbija (narod) bi najvecu korist imala od toga da plati teroristima da miniraju skupstinu kada su svi bitni ljudi (celnici) bukvalno SVIH partija u sali...poginulo bi 500 ljudi, ali bi treca Srbija pamtila taj cin i pribojavala se posledica ako rade protiv naroda...zasto Tadija poput Putina ne isamara Miskovica, Beka, Kostica i slicne i kaze: ili mi napravi bolnice, skole, igralista ili cemo kroz skupstinu da podignemo porez na 50% u slucaju posebnog operezovanja, jer ne moze on da placa isti postotak kao i sirotinja, to nigde nije slucaj kod extraprofitera i megalomana
D E M I G O D
:: 2001. prosečna zarada u Srbiji bila samo 5.375 dinara, a cene su bile takve da su jednoj porodici za podmirivanje prosečne potrošačke korpe bile potrebne čak tri plate, što je malo koje domaćinstvo sebi moglo da priušti. :: :: Nasuprot tome, danas je za potrošačku korpu potrebno izdvojiti malo više od jedne plate, što znači da u većini kuća u Srbiji ipak preostane i nešto novca za ostale potrebe, a ne samo za puko preživljavanje kao što je to ranije bio sluča :: :: :: :: Možda ponudim i ja svoj glas, pošto su velike šanse da ne sledeće izbore ne izađem. U Srbiji je sranje konstantno, tako da nema mnogo svrhe glasati za ove ili one :: :: :: :: :: :: Phenom II X3 720B :: :: OCZ Vendetta :: :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: :: CM Storm Sniper AMD Editio :: :: Chieftec CFT-650-14C :: :: :: ::
Razlikuju se bitno, ako sednes i dobro razmislis o svemu hladne glave shvatices to. Lopovi su i jedni i drugi slazem se ali to nije jedina stvar koja karakterise politiku. Zaboravlja nas narod mnogo brzo mnoge stvari.
Ja se secam, nisam imao gde da kupim 100x70 papir za crtanje a trebo mi za fax. Eeeeej, nema ga u gradu. Nema, to je to. Imao para ne imao para, nemas robe. Da ne pricam za lekove, iso sam na operaciju noge bez anestezije. Srecom pa moj otac znao nekog iz Nemacke nam poslali, inace bi mi sekli hematom na zivo....eeee sine. Zaboravili ste mnogo toga. Lopovi, to nam najmanja briga bila tad
Non stop vodim ovakve razgovore sa svojom kevom koja pljuje televizor na svake vesti :)
:: nemojmo preterivati sa demagogijom. Nije valjalo onda, ne valja ni sada. Po tome ispada da su ljudi tokom 90-ih i prvih godina 2 milenijuma, umirali kao muve po ulicama...ja se ne secam takvih prizora...nemojmo da se lazemo, danasnja vlast se ni pocemu ne razlikuje od one zlocinacke vlasti iz 90-ih, samo sto su oni prvi ubijali u akutnim napadima, a ovi u hronicnim: malo malo pa neko odsece prst, umre od strajka gladju, legne na prugu da ga pregazi voz, skoci sa prozora...pa kad se sumira izaci ce na isto. Isti lopovi, iste face, isti kriminalci...samo promenili odela, stranke i agencije.. :: :: Srbija (narod) bi najvecu korist imala od toga da plati teroristima da miniraju skupstinu kada su svi bitni ljudi (celnici) bukvalno SVIH partija u sali...poginulo bi 500 ljudi, ali bi treca Srbija pamtila taj cin i pribojavala se posledica ako rade protiv naroda...zasto Tadija poput Putina ne isamara Miskovica, Beka, Kostica i slicne i kaze: ili mi napravi bolnice, skole, igralista ili cemo kroz skupstinu da podignemo porez na 50% u slucaju posebnog operezovanja, jer ne moze on da placa isti postotak kao i sirotinja, to nigde nije slucaj kod extraprofitera i megaloman
kad budem video vladu (strucni tim) sastavljenu od experata, tj. matematicara, ekonomista i inzenjera...onda cu verovati u bolje sutra...tako rade Nemci
dok god je vlada sastavljena od filozofa, pravnika i filolologa mi cemo i dalje siljiti ovas
od politicara najvise cenim Djilasa i Covica, donekle i Mrkonjica, Popovica i Samija, mada svako ima putera na glavi...ali su ljudi od praxe i struke
D E M I G O D
:: Razlikuju se bitno, ako sednes i dobro razmislis o svemu hladne glave shvatices to :: Lopovi su i jedni i drugi slazem se ali to nije jedina stvar koja karakterise politiku. :: Zaboravlja nas narod mnogo brzo mnoge stvari :: :: Ja se secam, nisam imao gde da kupim 100x70 papir za crtanje a trebo mi za fax. Eeeeej, nema ga u gradu. Nema, to je to. Imao para ne imao para, nemas robe. Da ne pricam za lekove, iso sam na operaciju noge bez anestezije. Srecom pa moj otac znao nekog iz Nemacke nam poslali, inace bi mi sekli hematom na zivo....eeee sine. Zaboravili ste mnogo toga. Lopovi, to nam najmanja briga bila ta :: :: Non stop vodim ovakve razgovore sa svojom kevom koja pljuje televizor na svake vesti : :: :: :: :: nemojmo preterivati sa demagogijom. Nije valjalo onda, ne valja ni sada. Po tome ispada da su ljudi tokom 90-ih i prvih godina 2 milenijuma, umirali kao muve po ulicama...ja se ne secam takvih prizora...nemojmo da se lazemo, danasnja vlast se ni pocemu ne razlikuje od one zlocinacke vlasti iz 90-ih, samo sto su oni prvi ubijali u akutnim napadima, a ovi u hronicnim: malo malo pa neko odsece prst, umre od strajka gladju, legne na prugu da ga pregazi voz, skoci sa prozora...pa kad se sumira izaci ce na isto. Isti lopovi, iste face, isti kriminalci...samo promenili odela, stranke i agencije.. :: :: :: :: Srbija (narod) bi najvecu korist imala od toga da plati teroristima da miniraju skupstinu kada su svi bitni ljudi (celnici) bukvalno SVIH partija u sali...poginulo bi 500 ljudi, ali bi treca Srbija pamtila taj cin i pribojavala se posledica ako rade protiv naroda...zasto Tadija poput Putina ne isamara Miskovica, Beka, Kostica i slicne i kaze: ili mi napravi bolnice, skole, igralista ili cemo kroz skupstinu da podignemo porez na 50% u slucaju posebnog operezovanja, jer ne moze on da placa isti postotak kao i sirotinja, to nigde nije slucaj kod extraprofitera i megaloman ::
Slazem se machine... i mislim da od pravnika gorih nema. Mrtva puvala. Filologe, istoricare i ostale u biblioteke. Filozof i psiholog moze eventualno kao neki spoljni savetnik. Mrku treba skloniti sa tv-a jer preterano s**e. Ove ostale... ma sljam je to sve, svakako. Znam ja sa kim imamo posla, kakav narod takve vodje. Ipak, ubedjen sam i pored svega u 2 stvari - 1. bolje je nego pre (i dalje ni priblizno da bi se nazvalo dobrim) 2. povuci se u apatiju i ne glasati nije resenje
situacija je takva kakva je i politicari su takvi kakvi su jer ih su nametnuli strani faktori. Takva je priroda stvari mali smo i osudjeni na namestanje estambismenta, kada smo pokusali 90tih da se odupremo svi znate kako je ispalo. A sto se tice izbora to je cisto bacanje para, priroda demokratije i slobodnog trzista je takva da se ne moze promeniti mirnim putem jednostavno cilj ovakvog sustava nije napredak nego odrzavanje eksplatacije siroke narodne mase u korist burzuazije da ne pricam o ovome napisane su knjige. I da na izbore se izlazi ne da se nesto promeni kakva je zabljuda u nasem narodu vec da bi sve ostalo isto. A sto se tice 90 situacija je bila komplikovana, ali para je bilo, moje naselje se uvecalo 2,5 puta 90tih i sve su to nove velike kuce, od 2000 na prste se mogu nabrojati nove kuce.
Ali iz mog ugla to izgleda ovako (sada imam 16 god). Prvo i osnovno: Niko od nashih politichara ne valja. a iza tachke ne ide zarez:) Porezi su preveliki (za shta god se uhvatite), shto uzrokuje malu dobit i male plate. Zakon nam nije ni za onu stvar - nedefinisan i napravljen da razje*e svaku malu firmu chim dodje inspektor, a i svi su krivi dok se ne dokazhe suprotno, naravno na sudu (pa znate li da ako je proizvod jeftiniji od prosechne plate nemozhe se rachunati kao osnovno sretstvo!!!!!!!!!!!! A prosek plate naravno vadi Mishkovic).
Iskustva mog caleta sa inspekcijom: -Hvataju se za nepotpune fakture od 20k (navodno pranje novca)! -Dupli porez (i Svrbiji i stranoj zemlji) za uslugu u inostranastvu - shto nema svrhe i nije tachno! -Kod nekih inspektora se slanje podataka klijentu preko interneta rachuna u `rad na crno` -I naravno nedefinisanost toga da li je reklama proizvod ili usluga! -Drndanje za to shto nije okachena nalepnica/papir sa nazivom firme posle 2 (chitaj: dva) dana od otvaranja firme, a rok je 7 (chitaj: sedam)!
Lazhu narod (pritom ne mislim na `uradicemo to ito`) i shto je najgore narod se na te izjave prima!!!
Reshenje nije da se pojedinac povuche i ne glasa, ali bi moglo da bude da ceo narod bojkotuje izbore sve dok se drzhava ne sredi (shto ce potrajati)! Jedini problem je shto postoji pisano pravilo da se vishe od dva choveka u Srbiji ne mogu dogovoriti!
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
pogresno sam napisao, mislio sam na pocetak 3. milenijuma
D E M I G O D
:: Razlikuju se bitno, ako sednes i dobro razmislis o svemu hladne glave shvatices to :: Lopovi su i jedni i drugi slazem se ali to nije jedina stvar koja karakterise politiku. :: Zaboravlja nas narod mnogo brzo mnoge stvari :: :: Ja se secam, nisam imao gde da kupim 100x70 papir za crtanje a trebo mi za fax. Eeeeej, nema ga u gradu. Nema, to je to. Imao para ne imao para, nemas robe. Da ne pricam za lekove, iso sam na operaciju noge bez anestezije. Srecom pa moj otac znao nekog iz Nemacke nam poslali, inace bi mi sekli hematom na zivo....eeee sine. Zaboravili ste mnogo toga. Lopovi, to nam najmanja briga bila ta :: :: Non stop vodim ovakve razgovore sa svojom kevom koja pljuje televizor na svake vesti : :: :: :: :: nemojmo preterivati sa demagogijom. Nije valjalo onda, ne valja ni sada. Po tome ispada da su ljudi tokom 90-ih i prvih godina 2 milenijuma, umirali kao muve po ulicama...ja se ne secam takvih prizora...nemojmo da se lazemo, danasnja vlast se ni pocemu ne razlikuje od one zlocinacke vlasti iz 90-ih, samo sto su oni prvi ubijali u akutnim napadima, a ovi u hronicnim: malo malo pa neko odsece prst, umre od strajka gladju, legne na prugu da ga pregazi voz, skoci sa prozora...pa kad se sumira izaci ce na isto. Isti lopovi, iste face, isti kriminalci...samo promenili odela, stranke i agencije.. :: :: :: :: Srbija (narod) bi najvecu korist imala od toga da plati teroristima da miniraju skupstinu kada su svi bitni ljudi (celnici) bukvalno SVIH partija u sali...poginulo bi 500 ljudi, ali bi treca Srbija pamtila taj cin i pribojavala se posledica ako rade protiv naroda...zasto Tadija poput Putina ne isamara Miskovica, Beka, Kostica i slicne i kaze: ili mi napravi bolnice, skole, igralista ili cemo kroz skupstinu da podignemo porez na 50% u slucaju posebnog operezovanja, jer ne moze on da placa isti postotak kao i sirotinja, to nigde nije slucaj kod extraprofitera i megaloman ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.