pozdrav! svojevremeno(pre nekih dvadesetak godina!!!) sam gledao film na tv-u za koji se secam da je bio preveden kao `Koreni zla`...radi se o nekom liku koji se nocu pretvara u vuka a kad dodje dan probudi se skroz go u zoo-vrtu kraj kaveza u kojem su vukovi...i naravno lik je skroz krvav...ljudi secam se da sam poludeo koliko mi se film svideo iako sam tada imao desetak godina...od tada ga nikad nisam nigde video a dao bih litar krvi da ga opet pogledam! :)) Nema gde ga nisam trazio,sta nisam radio,a mislim da sam vest u koriscenju Net-a ali moga filma nema pa nema... :( Ako neko zna kako se film zove u originalu ili bilo sta o filmu,gde mogu da ga nadjem ja bih castio za pomoc! Hvala unapred!
nije bas tako isao...lik je antorpolog koji je pio neku krv u nekim plemenima, pa se potapao u ispitnu komoru a probudio se kod koza, jer je jednu pojeo a nije bio vukodlak vec pramajmun, to je bio trip...film je diskutabilno dobar a naziva cu se setiti nadam se...ima veze sa stanjem svesti
D E M I G O D
:: :: pozdrav! svojevremeno(pre nekih dvadesetak godina!!!) sam gledao film na tv-u za koji se secam da je bio preveden kao `Koreni zla`...radi se o nekom liku koji se nocu pretvara u vuka a kad dodje dan probudi se skroz go u zoo-vrtu kraj kaveza u kojem su vukovi...i naravno lik je skroz krvav...ljudi secam se da sam poludeo koliko mi se film svideo iako sam tada imao desetak godina...od tada ga nikad nisam nigde video a dao bih litar krvi da ga opet pogledam! :) :: Nema gde ga nisam trazio,sta nisam radio,a mislim da sam vest u koriscenju Net-a ali moga filma nema pa nema... :( Ako neko zna kako se film zove u originalu ili bilo sta o filmu,gde mogu da ga nadjem ja bih castio za pomoc! Hvala unapred!
hvala nexus sto si se zainteresovao ali nije taj... :( Uh! kako si me isekao,pomislio sam da si ga nasao! :)) film je nekako nesvakidasnji...nije neki Holivudski spektakl...nego nekako ozbiljan,ma ne umem da objasnim,znam samo da nikad nisam nesto tako gledao...
MACHINE,brate pa ti si CAR,KRALJ,LEGENDA! Ne mogu da verujem da znas za taj film!!! :)) jao kako si me flashnuo!!! kakav flash-back! seti se molim te! duzan sam ti pice!!!
on je izmenjen u pramajmuna sa ocnjacima, pa je kozu spucoa kamenom, i zaklao zubima u ZOO...i probudio se go bez odece
D E M I G O D
:: :: :: :: MACHINE,brate pa ti si CAR,KRALJ,LEGENDA! Ne mogu da verujem da znas za taj film!!! :)) jao kako si me flashnuo!!! kakav flash-back! seti se molim te! duzan sam ti pice!!!
Covece,machino,HVALA ti do neba! od danas nekriticki podrzavam svaki tvoj stav na forumu i startujem peticiju da te izglasamo za predsednika ili bar ministra kulture!!! :))
ali sam ljubitelj ako ne i odlican poznavaoc horor, thriller, parapsycho i sf mixovanog zanra :)
D E M I G O D
:: :: :: :: Covece,machino,HVALA ti do neba! od danas nekriticki podrzavam svaki tvoj stav na forumu i startujem peticiju da te izglasamo za predsednika ili bar ministra kulture!!! :))
ne znam sta si sve presao, ali cu izbeci one najpopularnije koje su gotovo svi gledali a staviti manje poznate naslove, ali istog kvaliteta ako ne i boljeg...
Ja sam ljubitelj italijanskog horora (Mario Bava, Dario Argento...) a filmovi su mahom na engleskom ali stari, fenomenala muzika, scenario, kamera, gluma...
ITA (ENG): Suspiria, Phenomena, Tenebrae, Opera, Occhi Di Cristalo, Bird With A Crystal Plumage, Demoni, Church, La Terza Madre, Inferno, Profondo Rosso...
:: pa daj neki naslov covece :: Propadoh trazeci neki parapsycho i sf mix., a da je vredan paznje :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Np. Istripovao sam se da je taj, posto sam ovaj gledao :) Ali eto, pronadjen je.
:: :: hvala nexus sto si se zainteresovao ali nije taj... :( Uh! kako si me isekao,pomislio sam da si ga nasao! :)) film je nekako nesvakidasnji...nije neki Holivudski spektakl...nego nekako ozbiljan,ma ne umem da objasnim,znam samo da nikad nisam nesto tako gledao.. :: ::
@machine svaka cast na izboru filmova, mislio sam da sam jedini na svetu koji voli Ardjenta :) i ostali koje si nabrojao su extra Jesi gledao mozda Riget, seriju Lars Von Triera iz devedesetih? Jako uvrnuta psiho stvar, steta sto nije snimljen 3, serijal. Kamera je iz ruke, snimljeno u dogma stilu, zna malo da bude nezgodno za gledanje dok se ne naviknes. Ali dinamika, likovi, zaplet, kadrovi, dramaturgija, simbolika... remek delo horor avangarde
:: NEVEROVATNO !!! :: :: Upravo se prikazuje na tv 1000 !!! :: Citam i bacam oko na tv ,vidim neka frka i ko moze neka proveri ,trajace jos jedno pola sata :: :: :: :: :: http://www.imdb.com/title/tt0080360 :: :: :: :: :: :: D E M I G O D :: :: :: ::
:: NEVEROVATNO !!! :: :: Upravo se prikazuje na tv 1000 !!! :: Citam i bacam oko na tv ,vidim neka frka i ko moze neka proveri ,trajace jos jedno pola sata :: :: :: :: :: http://www.imdb.com/title/tt0080360 :: :: :: :: :: :: D E M I G O D :: :: :: ::
Hvala , za naslove. Od Italijanskih sam gledao Inferno, mozda sam jos neki ali po nazivu ne mogu da ocenim. Od Spanskih, Pan`s Labyrinth je extra film. Cuvam ga na DVD-ju. Ovaj drugi nisam gledao(sledi download). Ima i od Americkih, sa spiskakoje nisam odgledao. Hvala !!!
Pogledaj obavezno K-PAX i Death End(corsokak) ako nisi. Oba su vrh vrhova. Pozdrav.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
pa nije slucajno bre! znaju oni da mi se gleda taj film a nisam ga gledao dvadesetak godina pa pustili da me usrece malo... ne mogu da verujem...ja ga upravo skidoh sa net-a... :))
Svaka čast na izboru! .) Samo da se nadovežem na ove španske : El día de la bestia (The Day Of The Beast), El orfanato (The Orphanage), Rec 1 i 2 (američki `Quarantine` sa Šerbedžijom rađen po uzoru na njega ali meni je španski bolji mnogo), El Espinazo del Diablo (The Devil`s Backbone)...
Ne bre ovo je stvarno neverovatno,neka jurnjava po ZOO,pa onda po laboratoriji haos,eksplozije,riba ga kao moli da izdrzi da se ne transformise,al` on jok,tera po starom,sprzi on i ribu nekako itd,itd ,prebacio sam da mi se deca ne plase.
:: Ih,od 859000 filmova bas taj :: Reci da se salis :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: NEVEROVATNO !!! :: :: :: :: Upravo se prikazuje na tv 1000 !!! :: :: Citam i bacam oko na tv ,vidim neka frka i ko moze neka proveri ,trajace jos jedno pola sata :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.imdb.com/title/tt0080360 :: :: :: :: :: :: :: :: :: D E M I G O D :: :: :: :: :: ::
:: Svaka čast na izboru! .) Samo da se nadovežem na ove španske : :: El día de la bestia (The Day Of The Beast), El orfanato (The Orphanage), Rec 1 i 2 (američki `Quarantine` sa Šerbedžijom rađen po uzoru na njega ali meni je španski bolji mnogo), El Espinazo del Diablo (The Devil`s Backbone).. :: :: :: :: :: :: SPA: Pan`s Labyrinth, Fermat`s Roo :: :: ::
serije slabo...mozda skinem Twilight Zone serijal jer mi je vrh, od crno-belih do onih iz 90ih...film i nije neki posto su odabrali losije epizode za mix
ako nisi gledao film Oci od kristala, mladog reditelja odgledaj odlican je, ja sam ga gledao u Domu omladine pre par godina kada je bila nedelja Italijanskog horora, naviknes se brzo na jezik, samo da nadjes makar ENG prevod
D E M I G O D
:: @machine :: svaka cast na izboru filmova, mislio sam da sam jedini na svetu koji voli Ardjenta :) i ostali koje si nabrojao su extr :: Jesi gledao mozda Riget, seriju Lars Von Triera iz devedesetih? Jako uvrnuta psiho stvar, steta sto nije snimljen 3, serijal. Kamera je iz ruke, snimljeno u dogma stilu, zna malo da bude nezgodno za gledanje dok se ne naviknes. Ali dinamika, likovi, zaplet, kadrovi, dramaturgija, simbolika... remek delo horor avangard :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.