dakle,imam pse rase Engleski Seter,i muzjaka starog cetiri godine koji jos nije imao `cicu` i krajnje je vreme da je nadje... E sad,da li neko zna gde i kako mogu potraziti `cicu` za mog Setera,neki sajt i sl...Ne zanimaju me pare od parenja i sl...samo da blentavac od psa `dobije malo` i prestane da divlja svaki dan po kuci i dvoristu Sorry za blentavu temu,al jbg,ko pita ne skita...
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
... tako je najslađe. Po tome što si ispričao kanda će da zaskoči prvo na šta naiđe, ne mora ni žensko da bude... a verovatno ni pas. Što će reći ne boj se, neće daleko.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Eh,pa nebi bas ni to...ipak su oni rasni psi,voleo bi da ipak to potomstvo koje bude napravio ne bude osudjeno da bude pas lutalica(jbg kad sam veliki ljubitelj zivotinja)
:: ... tako je najslađe. Po tome što si ispričao kanda će da zaskoči prvo na šta naiđe, ne mora ni žensko da bude... a verovatno ni pas. Što će reći ne boj se, neće daleko :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Ko zna, možda mu se ne dopadne ono što ti nađeš, lljubav je slepa. Tako je komša pustio mačka u život i žuća se vratio s devojkom koja nema nogu i pola repa, al smo ga zajebavali... mislim komšu, ne mačka. Doduše i komša je u filozofskom fazonu daj šta daš.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
dovedi ga kod mog staforda on *ebe sve rase:D auuuu sta se pise na forumu za IT..
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Eh,pa nebi bas ni to...ipak su oni rasni psi,voleo bi da ipak to potomstvo koje bude napravio ne bude osudjeno da bude pas lutalica(jbg kad sam veliki ljubitelj zivotinja :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: ... tako je najslađe. Po tome što si ispričao kanda će da zaskoči prvo na šta naiđe, ne mora ni žensko da bude... a verovatno ni pas. Što će reći ne boj se, neće daleko :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: ::
machine,nesto cesto vidim da dajes linkove za taj forum doktor.rs,nego jesi ti to clan tamo:))) Jel postoji neki sajt gde mogu da se daju oglasi tog tipa,npr muzjak za parenje i sl...Jbg zivim u Zrenjaninu,nema bas nikakav izbor za parenje ove rase...
ja sma svuda clan :))) salim se...jos samo na tom forumu, podforum gastroenterologija, delim fraj savete .)
Znam da si iz ZR :)
pojma nemam...nemam psa, pitacu CubaseSX-a on se bavio psima i zan odgajivace
P.S. ako poznajes Marinu Mimma-u (zgodna cura iz ZR, 1983), ona ima dobermana Gareta, pa pitaj nju mozda zna...
D E M I G O D
:: machine,nesto cesto vidim da dajes linkove za taj forum doktor.rs,nego jesi ti to clan tamo:))) Jel postoji neki sajt gde mogu da se daju oglasi tog tipa,npr muzjak za parenje i sl...Jbg zivim u Zrenjaninu,nema bas nikakav izbor za parenje ove rase.. :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: izgleda da je covek upucen u problematiku, verovatno dobro zna gde sta moze da se nadje a da je rasno :))) :: :: :: :: http://www.doktor.rs/forum/pitanja-odgovori/polni-odnos-zivotinjama-t34456.htm :: :: :: :: :: :: D E M I G O D :: :: :: ::
Ima jedan gradic Trstenik, na 30km od Krusevca, tamo ima English Setera koliko hoces, cak postoje i odgajivacnice ove rase. Jbg, ako si entuzijasta i volis svog kulova, sedi u auto, pa za Trstenik.)
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
:: Ima jedan gradic Trstenik, na 30km od Krusevca, tamo ima English Setera koliko hoces, cak postoje i odgajivacnice ove rase :: Jbg, ako si entuzijasta i volis svog kulova, sedi u auto, pa za Trstenik. :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
a ti li si....bas sam se cudio ko li je ovaj pametnjakovic???
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: ja sma svuda clan :))) salim se...jos samo na tom forumu, podforum gastroenterologija, delim fraj savete . :: :: Znam da si iz ZR : :: :: pojma nemam...nemam psa, pitacu CubaseSX-a on se bavio psima i zan odgajivac :: :: :: P.S. ako poznajes Marinu Mimma-u (zgodna cura iz ZR, 1983), ona ima dobermana Gareta, pa pitaj nju mozda zna.. :: :: D E M I G O D :: :: :: machine,nesto cesto vidim da dajes linkove za taj forum doktor.rs,nego jesi ti to clan tamo:))) Jel postoji neki sajt gde mogu da se daju oglasi tog tipa,npr muzjak za parenje i sl...Jbg zivim u Zrenjaninu,nema bas nikakav izbor za parenje ove rase.. :: :: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: :: :: izgleda da je covek upucen u problematiku, verovatno dobro zna gde sta moze da se nadje a da je rasno :))) :: :: :: :: :: :: http://www.doktor.rs/forum/pitanja-odgovori/polni-odnos-zivotinjama-t34456.htm :: :: :: :: :: :: :: :: :: D E M I G O D :: :: :: :: :: ::
ma isao bih gde god treba samo da bude rasno potomstvo...jel postoji sansa da znas imena tih odgajivacnica ili brojeve telefona?
:: Ima jedan gradic Trstenik, na 30km od Krusevca, tamo ima English Setera koliko hoces, cak postoje i odgajivacnice ove rase :: Jbg, ako si entuzijasta i volis svog kulova, sedi u auto, pa za Trstenik. :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Aj, raspitacu se kod druga, on se bavi tim lovackim pticarima i poznaje ljude, pa cu da ti posaljem na Mail. Mozda nadjemo nesto i blize(Zrenjaninu), a da je kvalitet. Cudi me da kod vas nema Engleskih pticara ???
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Raic, tema je legalno postavljena. Ne razumem u cemu je tvoj problem ??? Nabijas postove isto kao ovaj tvoj kompanjon Gare. Juce ste se prijavili i pravite se pametni. Ne razumem sta ce vam to, ako vec nista pametno nema da kazete. Idite bre u grad, petak je jurite zenske. Ne smaraj te ovde
ma ja se slazem,nisi lose mislio,nego saljivo...a opet jbs forum gde se teme STROGO postuju,gde nema ovakvih tema da malo razbiju monotoniju...i opet,mozda ovo jos nekom bude koristilo...
:: Vidiš da branim čoveka, tema je odlična da razbije monotoniju :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.