Posto do sad nisam skidao nikakvu muziku sa interneta samo filmove sa torenta dali moze mala pomoc kako i sa cime gde skinuti jedno par albuma cist da iimam za kola do mora. hvala unapred.
pa preko torenta mozes i muziku skidati. Za domacu muziku mozes posetiti i domaci.de
:: :: Posto do sad nisam skidao nikakvu muziku sa interneta samo filmove sa torenta dali moze mala pomoc kako i sa cime gde skinuti jedno par albuma cist da iimam za kola do mora. hvala unapred.
drugari u tome i jes problem sto na torentzu sto i inace koristim savrsenk za skidanje filmova nema nazalost celih albuma po koja pesma iskoci ali to nije tona primer kad ukucas zeljko joksimovic izbaci jednu pesmu i to je to mora da postoji nesto bolje. na primer nasao sam jedan medjutim neznam kako se zove ostao mi u historijukuci post sam sad ns htcu dozvoli mi download ali u smislu otvori ga u medijaplayery medjutim ja ga slusam ali neznam kako da skinem istu ili sam glup dali ima neka opcija u samom plejeru da istu preslusanu i sacuvam posto nemogunigde da nadjem opciju da je sacuvam kad je preslusam np
Domaću muziku cele albume možeš da skineš po raznim forumima i ostalim čudima, recimo rapidserbia, ima je i na soulseek-u, pojedinačne pesme ali i albumi, ima i na hubovima kolko oćeš ali moraš da se registruješ prvo
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
eeee bas taj sajt sam koristio ima stvarno lep izbor medjutim bas mi se tu desava da kad kliknem preuzmi on mi otvori medija player i pusti mi stvar ali neznam kako da je skinem na disk ako imas neko objasnjenje bilo bi mi od pomoci. hvala bax za link probam cim stignem kuci. i cisto jos kratko pitanje mozda jos nekome zatreba cemu slize i sta su RSS linkovi.
:: :: eeee bas taj sajt sam koristio ima stvarno lep izbor medjutim bas mi se tu desava da kad kliknem preuzmi on mi otvori medija player i pusti mi stvar ali neznam kako da je skinem na disk ako imas neko objasnjenje bilo bi mi od pomoci. hvala bax za link probam cim stignem kuci. i cisto jos kratko pitanje mozda jos nekome zatreba cemu slize i sta su RSS linkovi :: :: :: http://www.exyudownload.com/izbor-mp3-downloa :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: ::
***************************** Besposlen pop i goveda krsti...
:: Nesto ti nije dobro podesen browser,ili bi trebao da instalises neki od internet downloadera,recimo IDM,ali mozes i ovako da je svuces :: :: http://img63.imageshack.us/img63/959/downf.jp :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd:
Ma ja,i ovako mi zauzima dragocenu memoriju ovog krsa.
@dsplastxL: Pa zar na rapiderbia nema svakojake mjuze?
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Gasi taj Winamp (slinamp) agent :: :: **************************** :: Besposlen pop i goveda krsti... :: :: :: Nesto ti nije dobro podesen browser,ili bi trebao da instalises neki od internet downloadera,recimo IDM,ali mozes i ovako da je svuces :: :: :: :: http://img63.imageshack.us/img63/959/downf.jp :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd:
sam sve sta ima nasao na rapid serbia, a za strane albume-muzika, imas svuda po netu gde god odes imas da nadjes, msm very je prosto, prvo nadjes ime albuma onda odes na torent ili neki rapid linkovi i ukucas ime albuma i izvodjaca i odmah ti nadje sve sto ima.... pozdrav
U pravu si nesto mi nije podeseno u samome medija plejeru verovatno prilikom instalacije sam nesto stiklirao da po defaultu sam otvara medjutim ja da me ubijes nemogu da nadjem sta treba da odstikliram. Tvoja slika mi je pomogla i juce sam se naskidao muzike za do mora i nazad. I ja sam nasao doduse opciju sa desnim klikom i save as medjutim ja duduk sam mislio da ce da mi svuce samo sajt u htmlu, ko neproba provede se ovako . bilo mije i cudno posto sam npr na htcu otvorio sajt i probao da kliknem na preuzmi odma mi je ponudio ne da strimujem nego da ga save as. hvala na odgovorima
:: Nesto ti nije dobro podesen browser,ili bi trebao da instalises neki od internet downloadera,recimo IDM,ali mozes i ovako da je svuces :: :: http://img63.imageshack.us/img63/959/downf.jp :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: eeee bas taj sajt sam koristio ima stvarno lep izbor medjutim bas mi se tu desava da kad kliknem preuzmi on mi otvori medija player i pusti mi stvar ali neznam kako da je skinem na disk ako imas neko objasnjenje bilo bi mi od pomoci. hvala bax za link probam cim stignem kuci. i cisto jos kratko pitanje mozda jos nekome zatreba cemu slize i sta su RSS linkovi :: :: :: :: :: http://www.exyudownload.com/izbor-mp3-downloa :: :: :: :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.