ma vidim svi kukaju kako ce da izgubimo bar sa 9 razlike(ono bar jednocifreno sto neko pomenuo), pa rekoh malo optimizma nije na odmet. A za najbolju ruku ne znam, nije ni bitno. ma, samo da pobedimo, lako cemo za 5850!
Eh sad vrdas... Prvo nudis pa lako cemo... U svakom slucaju, ja bih se kladio na nasu pobedu, pa nam se poklapa optimisticna procena :) To je duh :)
Snupi patriota, ugledajte se malo na njega... :)
Bayerische Motoren Werke
:: :: ma vidim svi kukaju kako ce da izgubimo bar sa 9 razlike(ono bar jednocifreno sto neko pomenuo), pa rekoh malo optimizma nije na odmet. A za najbolju ruku ne znam, nije ni bitno. ma, samo da pobedimo, lako cemo za 5850!
Primicemo najmanje 1 i dacemo najmanje 1. Tako ga realno cenim. A nadam se da cemo dati vise od 1. Nemci nisu tolko jaka reprezentacija (realno su za nijansu jaci), ali svetska prvenstva uvek igraju odlicno.
Kad cujem da igraju Zigic i Pantelic odmah ugasim televizor jer su to `igraci` koji su krivi za 99% izgubljenih utakmica! Ako hocemo da pobedimo moramo da iskoristimo ono sto najbolje imamo za sad!Lopta treba od Vidica da ide Stankovicu pa dalje Krasicu i onda sut na gol ili proigravanje nekog motivisanog napadaca!To je cela mudrost koju Antic ne koristi jer izgleda da neko utice na njega da stalno izvodi istu postavu!
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
toliko negativnih ocekivanja?Evropski prvak Spanija izgubila od Svajcarske....Francuska od Meksika....Svetski prvak Italija nereseno sa Paragvajem....A vi kao razocarani sto je Srbija izgubila od Gane koja ima tim mnoooogoo jak,svetski prvaci do 21 god,plus pojacani sa 3-4 extra igraca.....Mi smo izgubili,a mogli smo i da dobijemo,igra nije bila uopste toliko losa....Uostalom,ovde su 32 najjace reprezentacije sveta,i tu moze svako svakoga da pobedi,pa i Srbija Nemacku,imamo dobre igrace,nimalo losije od Nemaca,sve ostalo su nijanse koje ce se videti na samom terenu....
:: STA MISLITE? :: DACE BOG DA POBEDIMO,TOLIKO NAS PLUJU PO SVETU DA TREBA IZ INATA DA IH SJEBEM :: :: :: SRBIJA - GERMANY 2 : :: :: TMI = Too Much Information
Po kladionicama je kvota na Srbiju 5.Za jednog ulozenog radeona dobijas pet komada. Ulozis 4650 ako pobedimo (tj. KAD POBEDIMO) dobio si 5850 ili ako si entuzijasta ulozi 5850 potencijalni dobitak 3x5870 i GTX480(za fiziku). Momentalno si zacementirao mesto najjaceg baje na forumu u narednih godinu dana.
Ovo je krajnji rezultat, mada mislim da ce i sa ovom pobedom da odletimo kuci. Primecujem da bi pojedinci(na svu srecu manjina) vise voleli da Srbija izgubi, nego da dobiju novu 5870 A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Opet potcenjuješ lokalne patriote, ja bi bre mnogo voleo i da pobede i da dobijem 5870 ako bi moglo. Ako ne može i jare i pare, morao bi malo da razmislim... oko pola sekunde
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: :: Tako će nas izuti, da nećemo znati sa koje strane je naš gol, šalim se neće, izuće nas tako da neće biti sigurni da li su na pravom terenu
Jos uvek nisam siguran sta da radim za tekmu...Da li da pijem pivo ili bensedine... Koliko sam puta rekao da necu da se nerviram i uvek pizdim dok gledam nasu reprezentaiju.
teško da će biti dovoljno 2 gola da ih pobedimo, istorija nas tome uči, setite se koliko puta smo vodili protiv njih 2:0 pa na kraju izgubimo, moramo dati 3 gola i sa dosta sreće da ih dobijemo
samo da ne bude da prvo poluvreme povedemo 2:0, a na kraju izgubimo 1:3
nisam se nikad kladio nit znam kako to ide, al taj dobitak potencijalni zvuci neverovatno dobro. u jednom trenutku mi svasta proslo kroz mozak, cak sam i pomislio kako moram i kuciste da menjam da bih to sve strpao unutra xD Sick, kad bih dobio to, jedna 5870 bi tebi na vrata stigla bez problema! al necu da ulazim u sanjarenja mnogo, posle se smorim :)
Da vam ja kazem naplasisli su se oni od nas,jos pamte kako je Sinisa zapljuvo Jeremisa. Tada smo vodili 2:0,a onda smo u zadnjih 10 minuta primili 2 gola...Nema sanse nemci sebi ponovo da dozvole takvo ponizenje...Svesni su sta ih ceka ako nas pobede.
:D Ja mislim da ovu zemlju više ni grnčari ne mogu da vole....
18.06.2010. 12:22
status: user broj poruka: 144
Srbija nije zaslužila da je bilo ko voli.... Nista nam nije dala, samo mnogobrojne ratove i komunizam. A vi patriote i optimisti, dokažite da nisam u pravu, ali molim Vas izostavite sarmu, šljivovicu, Guču, EXIT i tako to....
al ako nasi budu igrali kao sa gancima:D ima da nas ovi sahrane na terenu,a mislim da je kvota 5,jadna..sad ispadosmo naj ocaj na SP... e nek se uinate mozda i pobede!!! Go Serbia GO!!!!
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.