I ja isto, samo da ne bude organizacija na po srpski :)) uvek nesto sjebemo :))) A za ovaj od 500 konja, bice red do Avale i nazad xD ___________________________________ https://www.hd-space.org http://hd-torrents.org/index.php
gumpert apollo - jedva cekam da ga vidim :) video sam ga pre 2 god parkiranog kod vuka lamborghini gallardo lamborghini murcielago Audi R8 Porsche gt3,gt2 audi rs4 bmw gtr bice sigurno i par ferrarija i jos dsota drugih automobila
e pa ovo ide pod obavezno! nisam znao i zahvaljum mnogo. Kad god da ima tako nesto, molim te obavesti. A gde je ovo, sta i kako? na telefonu sam pa me mrzi da kliktjem mnogo.
Odrzace se kod usca blizu hotela jugoslavija i traje 3 dana 25-27 juna .25-og juna je izlozba i proba a druga 2 dana je takmicenje i neki muzicki dogadjaj kao mali EXIT . poz
Karta je 300 din, ali kazu da ima dve vrste ulaznica, a posto traje 3 dana, sad me zanima: Kakve su to dve vrste ulazinca? Jel postoji mogucnost da se dodje prvi i drugi dan recimo? Mislim, glupo je da neko bude tamo 48 sati :D
GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
Trka će trajati 4 sata. To je što sam danas čuo na Serbian reliju od ljudi. Na moju veliku žalost pošto se bavim auto sportom dugo, moram da kažem da za 2 3 godine auto sporta neće biti više jer se i sad sve to svelo na jedan veliki entuzijazam. Danas je npr u Beogardu vozi WRC vice-šampion Mika Hirvonen i toliko je malo ljudi bilo da je to užas. Ali su zato naše kmšije Bugar za nas svemir po pitanju auto sport,zato i imaju WRC reli,a mi koji smo bili pojam za njih pre,sad smo bulja...klasična izdrkotina. Ne mogu a da ne kažem da je kao i sve u ovoj našij Srbiji otišlo u klinac,vozni park se sveo na par lokalno dobrih kola,i par vozača koji i nezavređuju ta ista kola. Ima ih koji vrede ali dz kad nemaju para. Uh pisao bih o tome na široko,ali pošto ovih dana spremam da pokrenem sajt posvećen automobilima i motociklima,imaće tu što šta da se pročita od kompetentnih ljudi....
Za Serbian reli su o trošku nekih ljudi koji nisu to bili u obavezi postavljnei bilbordi 5 6 komada. Bitno je da se političari kite posle tudjim perjem Eto mi smo odveli,ma niko Miku Hirvonena nije doveo,čovek je došao da trenira,i to se znalo mesecima u nazad. Čovek je lik da ne može da se veruje kada se sedne i priča sa njim,pravi profesionalac. Trkači su čudna fela,benzin u ušima je čudi. Biće tema na sajtu,i intervjua nadam se pa će imati šta da se čita naširoko,jedna od prvih tema će biti istorija Lanče Delte Integrale(i Lanče S4).
Jao bre Crow, pa znas da ovde ima ljubitelja relija, trebao si postovati tako nesto. Ja bih dosao da vidim Mikula... Jao Lancia Integrale...kakav automobil... Toyota Corolla onaj model sa okruglim farovima i Castrol reklamom...ah....divno vreme. ___________________________________________________________ First Blood
98/99 Vozač Karlos Sainc suvozač Luis Moja Zanimljivo da se pojavila godinu dana pošto se Lančia Evo 6 povukla iz WRC-a ,a zadnjih 100 komada koje su nparavljene dobar deo otišle su na Daleki Istok.... Nadam se da ću u toku nedelje srediti domen i polako početi da slažem sve. Ostalo je samo da se odlučim za ime. Za sada je jedna od opcija tockovi.net Da,danas je Mika Hirvonen vozio setup auto koji nije onaj sa kojim se pojavljuje Ford na WRC šampionatu,kažu da je i brži od takmičarskog(homologacija dozvoljava to). Auto je pravi bolid,inače opet se priča i da je to auto Kena Bloka koji je Ken potrošio ,a Ford ga uzeo kao trening auto. Tu je i Duca Borković koji se borio kako može i zna,ali auto je spram njegovih mogućnosti loš...Vlada Petrović u Subaru Impreci koji je imao peh sa kočnicama...Pokušaću da pošto ne vozim,bar prenesem događaje pored i sa staze.
Ako ce vec nekoliko ljudi ici, sto se ne dogovorimo u toliko i toliko sati, tu i tu i idemo svi zajedno? ___________________________________________________________ First Blood
:: Ako ce vec nekoliko ljudi ici, sto se ne dogovorimo u toliko i toliko sati, tu i tu i idemo svi zajedno :: __________________________________________________________ :: First Blood :: :: https://www.quakelive.co :: https://www.quake-rebellion.co :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.