Dakle treba mi nesto ako postoji da mi izracuna tacno koliko kilometara mi izadje put od tacke A do tacke B kolima kad bi isao. Konkretno treba mi relacija Subotica - Drvenik (preko Bosne) i Subotica - Zagreb - Split (znaci najkraci put..ne bi isao autoputem i to). Jer ovo preko Google earth-a mi nista ne znaci ta vazdusna linija.. hvala pozz!
Dobra ti mapa,samo sto ne moze da izracuna distancu vecu od 50 km kada se ide pesaka.Hahahahaa,setim se onih likova sto su isli pesaka Titi na pogreb i prevalise i po 300-tinjak km.Hahahaaa,katastrofa
Sve sto treba je da kliknes desnim klikom na odrediste odakle kreces i kojim bi putem isao do odredista i google ti izracuna svako skretanje posle koliko metara ili kilometara.
Skini ovaj program, instaliraj ga, i ukljuchi lenjir (jedan od alata), a onda klikni na path i postavljaj tachke na kojima krecesh (kao i prvu i poslednju tachku). Program sam rachuna duzhinu.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647758. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.