Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
*EBITE SE FUDBALERII,IGRAATE KO AMAATEERII
STRANA 1 OD 2  
Ognjeni *EBITE SE FUDBALERII,IGRAATE KO AMAATEERII 23.06.2010. 23:44 T27684

status: user
broj poruka: 4527
*EBITE SE FUDBALERII,IGRAATE KO AMAATEERII...rade vas ko volove daju vama golove, jo jo jo joooo

Da ne ispadne da likujem , kako ce neki dezurni advokati odmah zakljuciti..jos dok smo igrali sa nemackom upozorio sam na ocajnu igru.

Ovaj put defitnitivno dizem ruke od naseg reprezentativnog fudbala, ne zanima me vise da gledam ove sabane .

*EBITE SE FUDBALERI by Bora riblja corba

Ajd uzdravlje
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi ... 23.06.2010. 23:52 #224989

broj poruka: 7732
Moj utisak je da su se borili koliko su mogli ,to je otprilike nas nivo,ali isto tako skrecem paznju na sudjenje prema nama koje je najblaze receno katastrofa od sudjenja, ako ono nije penal kad je Vidic poslao loptu glavom ka golu a Australijanac sprecio to rukom ,ne znam onda sta je vise penal u fudbalu ,protiv nas sviraju 2 penala koje pola sudija ne bi sviralo.
Naravno pre toga smo mi morali da damo gol ,ali to je moj utisak.

Sve Latino Americke sudije kojima je cilj sto vise zutih kartona evropskim ekipama.Nije ni svetsko prvenstvo vise kao sto je bilo stvarno previse gresaka sudija.
tata02 ... 24.06.2010. 00:00 #224991

broj poruka: 845
Pa to je maksimum što su ovi momci mogli. Bez ijednog kvalitetnog napadača, sredina i odbrana prosečni bez obzira na relativno zvučna imena i sa igrom `što dalje lopta od mene` nije se više ni moglo očekivati. Nije mi samo jasno što većina potencira stav `ko im jebe mater, i treba da puknu`?! Ej, pa oni su igrali za Srbiju, sad što relno nisu mogli više nije razlog da ih pljujemo, a nije da se nisu borili. Pozdrav!

Ognjeni Re: ... 24.06.2010. 00:04 #224992

Danas su igrali fenomenalno prvo poluvreme, 9 /10 ocena..bila bi 10 da su bili golovi. drugo poluvreme su ih stili i napuni li ih al nebitno..ne sudim o danasnjoj nego o dve prethodne utakmice koje su bile katastrofa, KATASTROFA od igre, koju su svi dizali u nebesa. Sasvim slucajno smo desili da smo dobili nemce.

ma bre sramota.

Ajd uzdravlje

:: Pa to je maksimum što su ovi momci mogli. Bez ijednog kvalitetnog napadača, sredina i odbrana prosečni bez obzira na relativno zvučna imena i sa igrom `što dalje lopta od mene` nije se više ni moglo očekivati. Nije mi samo jasno što većina potencira stav `ko im jebe mater, i treba da puknu`?! Ej, pa oni su igrali za Srbiju, sad što relno nisu mogli više nije razlog da ih pljujemo, a nije da se nisu borili. Pozdrav
::
dukiduledu uu,al si pametan... 24.06.2010. 00:06 #224993

broj poruka: 826
Nismo dali golove,iz 7-8 sansi gde smo mogli,i onda sledi kazna...Izgubili smo od daaleeko losije ekipe,igrali smo izuzetno dobro,oba gola smo primili bez sanse,uostalom,i da smo bili 5 puta gori,nasi su,ja Srbiju VOLIM

Jebivetar re 24.06.2010. 00:12 #224996

broj poruka: 2386
Najbolje odigrana utakmica, bez zavrshnice kod gol shansi. Prvo poluvreme su odigrali dobro, ali bez zavrshnice, uz to se moze dodati izbor shpic igracha u ovom sluchaju Zigic koji nije odigrao niti je bio dobar izbor za ovu utakmicu. Nije bio pretnja po gol, kako bi Aca `kosica` rekao, Australaca. Kod situacija kada primi loptu daleko od shesnaesterca nepokretljiv, u stvari neupotrebljiv. Prvi primljen gol, kifla, drugi gol odlichan shut jer smo se maksimalno otvorili i bilo je prostora za to, ostalo je malo vremena i uradili su koliko su mogli.
Sporan je trenutak kada je Kejhil zakshio loptu rukom, ne mogu da tvrdim da je penal, jer moje mishljenje vodi u suprotnom pravcu jer je bio okrenut ledjima kada je zakachio loptu. Mozda je moglo a mozda i njie moglo da se sudi.

http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jpg
ko nema u vuglu, ima u guglu

Ognjeni Re: uu,al si pametan... 24.06.2010. 00:16 #224998

pametni sto to nisi rekao za nemce kad smo igrali, ajde da te cujem ako nisi licemer.

Ajd uzdravlje

:: Nismo dali golove,iz 7-8 sansi gde smo mogli,i onda sledi kazna...Izgubili smo od daaleeko losije ekipe,igrali smo izuzetno dobro,oba gola smo primili bez sanse,uostalom,i da smo bili 5 puta gori,nasi su,ja Srbiju VOLI
obradmi ... 24.06.2010. 00:19 #225002

Ja koliko se razumem u fudbal svaki udarac lopte prema golu ako se spreci rukom ,svira se penal ,u najmanju ruku indirekt ,ako se postuje standard iz nase prethodne dve utakmice gde su svirani penali protiv nas iz manje kritcnijih momenata,ali ok mi smo krivi trebali smo pre toga da damo gol,cisto osvrt na duple standarde u sudjenju.
Mortificat ... 24.06.2010. 00:30 #225009

broj poruka: 3519
Nakon utakmice sa Ganom ja sam ukazao na naš maksimum. Evo ponoviću još jednom, naša javnost očekuje više od onoga što realno naši fudbaleri mogu da urade. Sad but true. Što se tiče ove utakmice, igrali su dobro u prvom poluvremenu, ali onakav pad igre u drugom, pa toj je već razlog da njihove kvalitete i privrženost reprezentaciji dovodimo u pitanje. Protivnik nas nije nadigrao i po meni namere prilikom igranja rukom u 16-ercu nije bilo, dakle ispravna sudijska odluka. Utakmicu sam gledao sa 2 ortaka, drugaricom i devojkom i svi smo se složili da nije bilo namere. Dakle, na to ne možemo da se vadimo. Jedino nam ostaje, da po običaju ispljujemo selektora, a kokoške koje su igrale za reprezentaciju(neki su i orlovi, nisu svi kokoš) upitamo da li tako igraju i za svoje klubove. Konkretno mislim na precenjenog Vidića.

Be the change you want to see in the world.

Stripy Re 24.06.2010. 00:30 #225010

broj poruka: 4163
Trčali su i trudili se. Nažalost, u većini slučajeva očajna završnica. Definitivno smo oštećeni za penal i moram da prokomentarišem da je drugi gol koji smo primili - golmanov. Loše je procenio situaciju i loše se postavio tako da je popio gol sa skoro pola terena. Jebiga, posle bitke svi možemo da budemo generali, činjenica je da su se trudili i to treba da se poštuje.

ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE

imarkovic >> 24.06.2010. 00:31 #225011

broj poruka: 19078
`bem ti ovog Marka Pantelica i Krasica manekena sto ne moze da ubode jedan gol od 10 na tacni..

Jebivetar Re: >> 24.06.2010. 00:34 #225014

broj poruka: 2386
Jedan pegla kosu a drugi nosi nesesere, i Bekam nije bio fudbaler od kada je postao `metro`.

http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jpg
ko nema u vuglu, ima u guglu

:: `bem ti ovog Marka Pantelica i Krasica manekena sto ne moze da ubode jedan gol od 10 na tacni.
dukiduledu re: Re: uu,al si pametan... 24.06.2010. 00:42 #225018

broj poruka: 826
sta da kazem za Nemce?Mi smo Nemce nadigrali,i pre iskljucenja Klosea,a i kasnije,mogli smo da dobijemo jos 2 gola,a mogli smo i da damo jos 3,ali nismo,vec smo pobedili....sta da kazem za Nemce?mi smo bili jednaki sa Ganom,bolji od NemaCA,a posebno bolji od Australije....jedino sto nam je nedostajalo u ove 3 utakmice je realizacija....realizacija nam je katastrofalna,dali smo 2 gola,a imali smo barem 16 100% sansi,samo u ovoj utakmici cini mi se 8....Zigic je katastrofalno odigrao citav turnir,ali SRBIJA je moja zemlja,i ja navijam za nju,ja od svih ljudi nisam licemer,i voleo sam Srbiju,i navijao za nju i posle poraza od Gane,a volim je i sada,isto kao kada smo pobedili Nemacku....

VMARC SRBIJA!!!!!!!!! 24.06.2010. 01:14 #225034

broj poruka: 9437
SRBIJA!!!!!!!!!

BICE BOLJE NA EP.

Bayerische Motoren Werke

Kovle ... 24.06.2010. 02:29 #225045

broj poruka: 976
Pa onda na Svetskom prvenstvu, pa opet na evropskom, mada ko zna da li cemo tada postojati. A zaboravio sam 2012. Ovakva prilika se ne propusta...

gliga79 Srbija.... heroji 24.06.2010. 03:00 #225053

broj poruka: 4641
Svaka cast momcima, otisli su kuci ponosni. Ako su izgubili sa ovakvom igrom i zalaganjem niko normalan ne moze da ih osudi.
Orlovi svaka cast, ponosni smo!!!
Nismo imali srece ,ali dali smo maximum.
To je prava Srbija pa makar i izgubila]
Idemo dalje momci !!!!

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
MilosNBG Re: Srbija.... heroji 24.06.2010. 03:37 #225061

broj poruka: 1586
Apsolutno se slazem. Ima jos malko da se kale, bice nesto od njih na EP.

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

:: Svaka cast momcima, otisli su kuci ponosni. Ako su izgubili sa ovakvom igrom i zalaganjem niko normalan ne moze da ih osudi
:: Orlovi svaka cast, ponosni smo!!
:: Nismo imali srece ,ali dali smo maximum
:: To je prava Srbija pa makar i izgubila
:: Idemo dalje momci !!!
:: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
:: Thermaltake Soprano RS 200
:: Intel Q6600. CM - TX3
:: Asus P5QL-E
:: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
:: WD Caviar 640 Gb, AAKS
:: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Nicolas ne treba se ni na koga ljutiti... 24.06.2010. 08:12 #225076

broj poruka: 308
Zasto? Pa upravo iz razloga sto je fudbal takva igra.
Ponekad jedna sansa odluci utakmicu a kad te lose krene
sa promasajima kao sto je krenulo nase igrace,
ne moze se apsolutno nista vise od poraza ni ocekivati.
Bilo je tu i zelje i snage ali jednostavno NIJE BILO REALIZACIJE,
zlatno je pravilo kad ne iskoriste svoje sanse (ne jednu nego deset),
onda nema sta da se prica. Jos u 1. poluvremenu trebalo je biti
makar 2:0 za Srbiju (pricam o prikazanoj igri) - nije bilo i dobro, idemo dalje.
Na poluvremenu i Nemacka-Gana i Srbija-Aus 0:0.
Pocinje 2. deo igre, nasi verovatno svesni onih silnih promasaja krecu
sa centra u drugom mecu Nemacka daje gol, zatim ga mi primamo
(moram reci da je 1. gol koji smo primili bio da se slobodno izrazim IZ NEHATA)
odnosno nismo imali srece ali to se desava UVEK kad se sanse ne iskoriste - PRAVILO.
Drugi gol - nemam komentar - kako neko rece, mozda je kriv golman,
ali mislim da smo par sekundi pre izgubili bezveze loptu i da nije bilo dovoljno igraca
da pokrije onog australijanca... Nasi se ipak ne predaju, grozan je osecaj kad ste bolji
i svi ocekuju od vas da nesto napravite a vi podbacite i nece lopta u gol i nece... I na kraju ipak dajemo TAJ USRANI GOL. U tom momentu nam je i remi igrao i imali smo
jos nekoliko sansi na kraju koje su se mogle srecno okoncati po nas ali nista.
Hocu reci lako se moglo desiti da izjednacimo i nakon prvog gola bas sam imao osecaj
da cemo dati jos jedan ali jbg.
Eh da je Piksi bio tamo...

CHILLING...KILLING

Nicolas ne treba se ni na koga ljutiti... 24.06.2010. 08:26 #225078

broj poruka: 308
nismo sramno izgubili, ti igraci su se makar trudili da urade nesto.
Koncentracija im je bila slaba, uzasna...
Realno, trebalo je da pobedimo Ganu, igramo remi sa Nemcima
i NARAVNO pobedimo Australiju. Setio sam se petarde protiv Rumuna u BG 5:0
u kvalifikacijama. Hmmm ipak to nije bila TA ekipa ali sigurno je da smo bili dosta bolji od Australije, jedino je zalosno sto se sansa da odes na SP otvori jednom a mnogima ni jednom u zivotu... I kad tu podbacis sta dalje.
Ja ostajem pri svojoj prici koju sam ovde izneo i nakon 1. utakmice sa Ganom
da nismo fudbalska nacija i da cemo Slobodana Santraca praviti od blata jer smo
nakon SP `98 bili na FIFA listi 6. na svetu. Istina, imali smo mnogo jaci tim nego sad.
Bla bla... na kraju krajeva, kao sto sam u nekom ranijem postu rekao,
IPAK JE TO SAMO IGRA i bez obzira na poraz od Australije cu uvek gledati
nasu reprezentaciju, naravno sa nekim skromnim ocekivanjima

CHILLING...KILLING

skar pantelic i zigic 24.06.2010. 08:53 #225082

broj poruka: 3992
dream team...
ova zirafa jadna,primi loptu pa se odbije od njega ko od zid,il mu padne na glavu pa se okrece ko ker kad juri svoj rep,i naravno promasi 3 super sanse!!!
ova druga devojcica,dade gol sa o.5m i to umalo ne pogodi golmana(valjda misli da ce ga osamutiti za nastavak)al zato sa 2m promasi gol od 7 i kusur,u presudnom momentu..
drugi gol je nazalost bezveze primljen sa + beskonacno metara,a Stojkovic se ocajno postavio..
nije da nemamo srece neg nemozemo da damo gol,a to su dve razlicite stvari!!!!

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

liliyiss www.totalscreenrecorder.com 24.06.2010. 10:32 #225104

broj poruka: 9
ajde da te cujem ako nisi licemer
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Evo pisanje Engleskog Guardiana 24.06.2010. 10:36 #225105

Gardijan smatra da je sudija u samom finišu bio naklonjen Australijancima. Kahil je, u sopstvenom šesnaestercu skočio da odigra glavom i lopta ga je pogodila u ruku. Srbija je trebalo da izvede penal, možda postigne gol i kvalifikuje se među 16 reprezentacija koje ostaju u Južnoj Africi. Sudija Horhe Larionda je međutim, piše Gardijan, bio australijski prijatelj.

http://www.bbc.co.uk/serbian/pressreview/2010/06/100624_serbia_football.shtml
gang1978 Ma nisu se dobro klokovali pre prvenstva ....... 24.06.2010. 11:41 #225132

broj poruka: 1661

Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V1
Asus P5Q-E
2x2GB Mushkin Black Line@1066MHZ 996599ES,Artic Cooling RC Turbo Module
1x250GB Seagate,1x500GB WD
Sapphire 5770 Vapor X 860/1200MHz
Xigmatek Utgard
Corsair CMPSU-650TX
Logitech G11 + A4Tech X7
Asus MB19SE
Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audio
Xoro 5.1

Kovle ... 24.06.2010. 14:08 #225172

broj poruka: 976
http://www.mondo.rs/s174243/Mundijal_2010/Vesti/Orlovi_se_opustaju_uz_pljuge_i_pivo_FOTO.html
Толико о нашим звездама

gang1978 Re: ... 24.06.2010. 14:58 #225192

broj poruka: 1661
Pa ovo je strasno da strasnije ne moze biti...ako je istina to sto kazu,a nema razloga da nije tako onda me ni ne cudi kako nemaju snage ni za 60 min utakmice...Smokersi...jadno i tuzno.Treba ih sve testirati na nikotin i ako su pozitivni dozivotno proterati iz reprezentacije, i tako sve redom kako se koji otkrije u reprezentaciju sa pusackim stazom...sta mislite dal neko od reprezentativaca Nemacke pusi...pa na vesalima bi zavrsili...e moji dimnjeni orlovi...ne ide vrhunski sport sa pljugama i pivom...

dobro rece onaj lik u sali trebalo je da puse pred utakmicu sa Kengurima kao i pre utakmice sa Nemcima pa bi sada slavili prolaz medju 16 najboljih..

Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V1
Asus P5Q-E
2x2GB Mushkin Black Line@1066MHZ 996599ES,Artic Cooling RC Turbo Module
1x250GB Seagate,1x500GB WD
Sapphire 5770 Vapor X 860/1200MHz
Xigmatek Utgard
Corsair CMPSU-650TX
Logitech G11 + A4Tech X7
Asus MB19SE
Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audio
Xoro 5.1

:: http://www.mondo.rs/s174243/Mundijal_2010/Vesti/Orlovi_se_opustaju_uz_pljuge_i_pivo_FOTO.htm
:: Толико о нашим звездам
:: __________________________________
:: https://www.hd-space.org
:: http://hd-torrents.org/index.php
raic Nacija se načisto razočarala, opravdano ili ne, nije ni bitno 24.06.2010. 16:38 #225245

broj poruka: 9006
Evo neki nesrećnik na oglasima pokušava da uvali original PS3 igru FIFA world cup - south africa, ćoveku se do te mere ogadila čitava rabota da neće da ga ni igra podseća na to.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs