I posle kazu da su nasi narodnjaci tuga i ocaj. Pa poslusaj te ove stihove, ovo je sumrak intelekta. Nije da branim nase `cenjene ucene grandovce`, ali nisu jedini, ceo svet je pun takvih, to je sada mo-oda... A sad sto nama lepse zvuci engleski, pa smo uvereni kako je to sad svetski, pa ceo svet to slusa, sto je strano to je dobro... Svi smo mi isti.
slisao sam ovo index slusam svaki dan, najjace je kiss lovin, e to kad sam cuo, a poslusaj billy idol white wedding, ma daj covece boze samo sacuvaj, ovo je crnje ismejavanje od sauth parka
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
pesme se ne prevode bukvalno kao sto to rade ovi sabani. Zato i ne zvuce dobro na srpskom. Lady Dragana je je americki grand, a ovo su neke kultne stvari.
Sta bre pricas ovo izuva kako je dobro... Ali najjaci je i dalje Fristajlo made in Kazahstan...
F... F... F... Fristajlo... (majstor lesi onu njegovu sargiju k`o Slesh djitru)
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: pesme se ne prevode bukvalno kao sto to rade ovi sabani. Zato i ne zvuce dobro na srpskom. Lady Dragana je je americki grand, a ovo su neke kultne stvari :: :: Poz :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.