U meetrou od danas imate da snizenju za 4955 dinara pomenuti uredjaj. U radnjama je 10 000. Ko voli i ima nek izvoli. Ja bih ga uzeo da nisam kupio TV.
Gledam sad malo na netu sta ljudi kazu za ovu kameru i ispada prilicno losa, vecina njih kaze da su lose i slike i video, po danu ili na dobrom osvetljenju su jos i dobre ali cim je lose svetlo nista ne valja...
Joj bezite dalje od toga, imao sam prilike da radim fotke sa takvog uredjaja ali malo starije generacije (koji nije bio hd) i mogu vam reci da je kvalitet fotki ocajan. Verujem da ni video nije mnogo bolji.
moj prijatelj ima gore spomenuti aparat i nije nista posebno, kao sto rece mkozlica snimak po suncanom danu je dobar, ponekad i super, al kad je oblacno ili mracno snimak je los. fotke sam gledao na dipleju uredjaja al ih nisam prebacivao na komp pa ne mogu da dam neku ocenu. u svakom slucaju ako neko hoce da baci pare bolje da baci sad dok je na akciji nego kad je vrate na 11000 dinara
Pre neki dan sam u posedu imao panasonic sd60 i rekoh vidi ima nesto slicno za 5000din daj odmah da uzmem :) Kad ono djavola, ovo lici na hd webcameru... :D
Pa pazi, stavio sam ovo jer sam konstantno vidjao da su na SNIZENJU za 9 900 RSD, cinjenica da za ove pare ne mozes nista da kupis a da snima pristojno. Dobro je za poklon :)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.