Danas mi je stigao racun na kucnu adresu, posto sam na postpaid sistemu i ugovoru na godinu dana, i nije mi jasno o cemu se sad radi. Na racunu pise sledece:
Od 01.07.2010. godine mesecna naknada za odrzavanje sistema je 820 dinara. Ukoliko ste vec izmirili svoju obavezu zanemarite nalog za uplatu. Uplatu mozete izvrsiti na salterima PTT-a i banaka.
O cemu se radi?
Zvao sam tehnicku podrsku ali mi lik koji se javio nista nije objasnio...
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Nisam kod SBB-a ali mislim da to funkcioniše na sledeći način:
Osnovnu pretplatu na analognu kablovsku TV nazivaju održavanjem sistema. Sve ostale dodatne pretplate možeš da imaš, ali uvek plaćaš i `održavanje sistema`.
Mislim da to znači da je poskupela kablovska TV.
Pozdrav!
Vlada
:: Danas mi je stigao racun na kucnu adresu, posto sam na postpaid sistemu i ugovoru na godinu dana, i nije mi jasno o cemu se sad radi. Na racunu pise sledece :: :: Od 01.07.2010. godine mesecna naknada za odrzavanje sistema je 820 dinara :: Ukoliko ste vec izmirili svoju obavezu zanemarite nalog za uplatu :: Uplatu mozete izvrsiti na salterima PTT-a i banaka :: :: O cemu se radi :: :: Zvao sam tehnicku podrsku ali mi lik koji se javio nista nije objasnio.. :: :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Nije mi jasno kako njihov korisnicki servis nikad nista ne zna. Nema neke svrhe zvati ih. Ovaj sto se javio, jadan sav se zbunio... Hoce da objasni, a nema pojma o cemu se radi. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Nisam kod SBB-a ali mislim da to funkcioniše na sledeći način :: :: Osnovnu pretplatu na analognu kablovsku TV nazivaju održavanjem sistema. Sve ostale dodatne pretplate možeš da imaš, ali uvek plaćaš i `održavanje sistema` :: :: Mislim da to znači da je poskupela kablovska TV :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: Danas mi je stigao racun na kucnu adresu, posto sam na postpaid sistemu i ugovoru na godinu dana, i nije mi jasno o cemu se sad radi. Na racunu pise sledece :: :: :: :: Od 01.07.2010. godine mesecna naknada za odrzavanje sistema je 820 dinara :: :: Ukoliko ste vec izmirili svoju obavezu zanemarite nalog za uplatu :: :: Uplatu mozete izvrsiti na salterima PTT-a i banaka :: :: :: :: O cemu se radi :: :: :: :: Zvao sam tehnicku podrsku ali mi lik koji se javio nista nije objasnio.. :: :: :: :: *************************************************************************************** :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Da, tako oni oznacavaju pretplatu na kablovsku koja je uslov za internet paket koji koristimo kod njih i tako je na svakom racunu s tim sto je poskupela pretplata na TV.
Koliko je bila ranije? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Verovatno nije iz Beograda. U BG-u je zadnjih 2-3 meseca, mozda jace, 820 dinara, a za unutrasnjost mislim da je bila 720 i kusur dinara, mozda i manje. Digli su cenu bez ikakvog opravdanja, kvalitet srozan. A jos u pojedinim gradovima nije uveden ni D3.
Oni samo povećavaju, zabole ih. Kao odobrava im RRA. Meni već ide na q to jer im je kvalitet analognog signala isti, ne dodaju nove kanale, ništa...i onda mi još isključe 5 kanala kad je neki sport zbog `ekskluzivnih prava`. Jedino im net dobro radi, za ostalo-mrš Fiat iustitia, et pereat mundus
Koliko sam cuo, neki od executive-a je promenjen i sada ovaj novi pravi izmene, koje bas i nisu pozitivne po sve ostale... ___________________________________________________________ First Blood
Od 01.07.2010. godine, cena odrzavanja je 820 dinara. Podigli su cenu sa 745 na 820. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: Danas mi je stigao racun na kucnu adresu, posto sam na postpaid sistemu i ugovoru na godinu dana, i nije mi jasno o cemu se sad radi. Na racunu pise sledece :: :: Od 01.07.2010. godine mesecna naknada za odrzavanje sistema je 820 dinara :: Ukoliko ste vec izmirili svoju obavezu zanemarite nalog za uplatu :: Uplatu mozete izvrsiti na salterima PTT-a i banaka :: :: O cemu se radi :: :: Zvao sam tehnicku podrsku ali mi lik koji se javio nista nije objasnio.. :: :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.