Videli smo videli smo, eee odkad se za to zna :P samo sad izbacuju u javnost, interesantno, mada ne verujem dok ne vidim svojim ocima tako da cu morati da proverim,, samo jos da kupim kola xD
Pa pazi, praistorijski ljudi kada nisu mogli da objasne izlazak i zalazak sunca, oni su to posmatrali kao delovanje nekog viseg bitja i plasili se toga. Tako i ovde, nemamo objasnjenje, ma to je djavolak
znaci pustis loptu nizbrdo a ona se popne sama? pa roleri,pa skejt pa biciklo...il rucna kolica idu lakse uz prividno brdo.mora da je neka iluzija.ne verujem dok ne vidim sta ce vaser vaga da kaze, a ima i gps sto meri visinu, pa i njega, ako voda laze,hmm, mozda ce i satelit da zacoravi.ziroskop? sve to nije istina..
brate brdo je, uzbrdo , naucnici nemogu da dokazu , nemaju pretstavu sta je, neki baja kenja da ima veze sa magnetnim poljem ali ovo je jedinstveni slucaj u svetu :D nije sve tako crno kod nas .-D
:: znaci pustis loptu nizbrdo a ona se popne sama? pa roleri,pa skejt pa biciklo...il rucna kolica idu lakse uz prividno brdo.mora da je neka iluzija.ne verujem dok ne vidim sta ce vaser vaga da kaze, a ima i gps sto meri visinu, pa i njega, ako voda laze,hmm, mozda ce i satelit da zacoravi.ziroskop? sve to nije istina. :: :: ::
Nije jedinstven slucaj, ima jos po nekim mestima, vidite u komentarima. A ne verujem da moze lopta uzbrdo, posto ima veze sa magnetnim silama, sta ti ja znam. E, pazi, zabagovala gravitacija i ta ludila, a kukaju da baguje windows. Mislim stvarno xD
culi nesto u cetvrtom osnovne da zemlja pravi magnetno polje, a ima neke veze sa gravitacijom, a davno se islo u skolu pa se zaboravilo. ma nema veze, frljaj se sa termini pa ce zvuci ko da si nacitan kad izidjes na televizor. klasika
kad tako ljudi kad vide nesto neobicno odmah, odma li ma to neki djavoli, ma to je zato sto je tu djavolja varos, skoro nikad u zivotu njih ne zaintrigira neki fenomen pa da ga malo bolje istraze-sagledaju nego odmah to pripisuju nekim neobicnim natprirodnim pojavama, e jadni ti ljudi, ali sta ces......
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.