E moj zemo to će jako teško da ide.Američka organiyacija za zaštitu intelektualne svojine redom zatvara sve sajtove na kojima se besplatno moglo doći do dobrih filmova.Ja sam često,pošto imam vremena na poslu gledao online filmove bez downloada ali su sad počeli i te sajtove brisati.Jedino se mogu naći ti cam i ts fileovi koji su toliko loši da su oni mislili kako to neće ljudi svakako da gledaju.Čekam prince of persia već mesecima i nemogu naći jednu malo bolju verziju.E sad postoje neki sajtovi gde ima hd formata ali oni nisu za džabe i traže neku vrstu registracije ili lovu ali ti to verovatno znaš.I ja bih voleo da nam neko pomogne.Na adresi http://www.oneddl.com/ je bilo dobrih filmova
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.