Auuuuuu!!!! Od svih glupsti postovanih na ovom forumu ovo mora,ali mora da udje u top ten!!!
Ova spravica emituje i usporava tachion zrake!!!! Zanimljivo da se ne pominje sta je to...Ukratko to su jedine cestice koje putuju brze od svetosti...Da pomenem jos uvek nije dokazano da postoje,ali bez obzira na to ova spravica ih emituje (i zaustavlja) cak i ako ne postoje...A za samo 9.95 mozete postati ponosni vlasnik teslinog stita V1.0. Koliko glup covek treba da bude da pomisli da kupi ovo?!?!?!?
ORDER THE TESLA SHIELD™ STANDARD VERSION 1.0 @ 9.95
IMPORTANT NEWS! SUPER-ENHANCED VERSIONS ARE NOW AVAILABLE!
BEAT THE RECESSION! CHEAPER WHOLESALE PRICES ARE NOW AVAILABLE!
Due to overwhelming demand from our clients The Tesla Shield™ is now available for purchase at substantially cheaper (typically 33% lower) wholesale prices. If you would like to purchase The Tesla Shield™ as a gift for friends and family there are substantial savings to be made by ordering The Tesla Shield™ at wholesale prices. Click here for more information about ordering The Tesla Shield™ at wholesale prices.
da me ne zrace shavakvi mozgovi sa raznoraznih foruma ,sajtova i kojecega
ovo ne valja ,tek je v1.0 ...sacekacu drugu reviziju ili neki patch sa kojim ce da blokira radijaciju ,kosmicko zracenje ,koronalne cestice i ujedno sluzi kao vremeplov ...onda ce mozda da vredi tih 200$
:: da me ne zrace shavakvi mozgovi sa raznoraznih foruma ,sajtova i kojecega :: :: ovo ne valja ,tek je v1.0 ...sacekacu drugu reviziju ili neki patch sa kojim ce da blokira radijaciju ,kosmicko zracenje ,koronalne cestice i ujedno sluzi kao vremeplov ...onda ce mozda da vredi tih 200 :: :: :: :: CARPE DIEM
U pravu si...Jos bolje kad izadje nova revizija treba uzeti 2 za SLI...Cuo sam da ce V1.1 dobro da se skalira...Pichice duplo brze od brzine svetlosti...Fizika moj bato!
Ako štiti treba i meni jedan, juče da podignem paket u poštu i neće da mi izdaju jer je adresirano na Raić a meni u ličnoj piše Raič ko što i treba, pa majku mu nisam Petrović pa da nas na toj navedenoj adresi ima deset komada. Kažu `Neka pošiljalac ponovo adresira pošiljku`, ma odgovor iz udžbenika nema šta.
I još je šalterušaner bio u pitanju, ma svaka mu dala što je pametan, ju, ju.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ne da tachion nije dokazan već on ne sme da postoji. Tachion je matematička posledica jednačina teorije super-stringova i mnoge kasnije komplikacije ove teorije, kao multidimenzionalnost, su urađene da bi se izbegao tachion, jer ovaj potupuno ruši realnost svemira kakvog ga vidimo. Eto kolika je ovo glupost.
Ja čekam Eye of Horus verziju 1.1 za koju je najavljeno da smiruje šalteruše i blagotvorno deluje na fucktarde u borbi izmedju Nvidie i ATI-a na forumima...
Plus postoji hint da ćeš moći da ispaljuješ Tachyon zrake iz očiju, ali to je još u beta fazi... __________________ Scourge of PCBerza
Dva nemačkih fizičara tvrde da su probila brzinu svetlosti, prenosi `Telegraf`. Ovo otkriće moglo bi skroz da izmeni naše shvatanje vremena i prostora.
Prema specijalnoj teoriji relativiteta Alberta Ajnštajna bilo bi potrebno beskonačno mnogo energije da se objekat pokrene brže od 299.792.458 metara po sekundi, odnosno približno 300.000 kilometara na čas. Međutim, dr Gunter Nimc i dr Alfons Stalhofen sa univerziteta u Koblencu kažu da su narušili ključne postavke te teorije. Dva naučnika navode da su sprovela eksperiment u kome su mikrotalasni fotoni – energetski paketi svetlosti – putovali `u trenutku` između para prizmi razdvojenih do 90 santimetara.
Pretpostavke su da bi putovanje brže od brzine svetlosti dovelo do niza bizarnih posledica. Na primer, astronaut koji bi se kretao brže od svetlosti, teoretski bi stigao na svoju destinaciju pre nego što bi krenuo.
Naučnici su istražili fenomen prolaska kroz takozvani kvantni tunel, što omogućava subatomskim česticama da obore zakone koji se naizgled ne mogu oboriti. `Ovo je jedino obaranje specijalne teorije relativiteta za koje ja znam`, izjavio je dr Nimc za magazin `Nju sajens`. (Blic)
zar se kretanjem brze od svetlosti ne ide u prloslost ?
10.08.2010. 21:53
status: user broj poruka: 911
brze od brzine svetlosti je sve obrnuto ...
sporije od brzine svetlosti do brzine svetlosti se napreduje ,ude se u buducnost ,kretanjem brzinom svetlosti vreme `staje` ,brze od brzine svetlosti ide unazad ,ide se u proslost ...
i tachioni (teoretski) ne mogu da uspore ,jer im se brzina povecava kako energija opada ...
ovi su mocnu stvarcicu napravili ...kad se postavi u SLi ,daje duplo bolje rezultate ...
desetak ovih cuda bi nam zamenilo magnetosferu ,onda ne bi morali da brinemo ni zbog suncanih baklji ,koronalnog izbacivanja mase ,pljuskove gama zracenja ,solarnig vertova its ...uzivancija ,mislim da cu da narucim jedan za sada ,drugi pcie slot mije crko pa ne moze sli odma
Ako me secanje ne vara, to je jedan od onih `tajnih pronalazaka`
10.08.2010. 22:59
status: user broj poruka: 11012
pomocu kojih su, tokom NATO agresije na SRJ, razni kvazi-srboljupci pretili agresoru. Ovaj se, naravno, zestoko uplasio i odmah polozio oruzje (sa sve osiromasenim uranijumom) ... na nase glave... - - - - - zanimljivo: niko od tih srboljuba nije stradao. Razne Kleopatre i druge gatare i citacice iz dlana, Arkanzasi, Seseljuge, Tata Oslobodilac, Sin Markan itd, nije stradao tokom bombardovanja. Mora da je taj `shield` zaista dejstvovao, ali, onako lokalno, ograniceno, sracunato da zastiti posednike masnih racuna u svajcarskim i kiparskim bankama...
konkretno odma da kazem da nemam nista licno protiv ucesnika ove teme ali mnogi baljezgaju a ne znaju o cemu pricaju...sto se ovog pronalaska tice DaSickSyst je rekao sve lepo i vise nego sto je trebalo, ali kada mi svi zajedno ovde bili upoznati sa malim delom tesline genijalnosti ` Osmi putnik` i ostali SF filmovi bi bili crtaci.
Sve njegove radove zaplenio je FBI/CIA posle njegove smrti a on je umro u bedi najgoroj a NAJVECI je naucnik covecanstva...Zapitajte se sami zasto vec 20 godina po video igrama kad god je neko oruzije vezano za elektricitet ili struju uvek je `tesla gun` ili `tesla coil` itd itd...ima tu istine, citao sam bas u neki novinama clanak o tome da kada je otisao Ameriku nije radio samo na `mirnodopskim` projektima.
Citao sam dosta o njegovim pronalascima a ima ih nekih da se stvarno zapitas u kom svetu zivimo...necu ni da pocinjem pricu o tome sta je on sve postigao uradio i pronasao - ni sam ne znam puno ali me i to malo fasciniralo
Ovde neki olako pljuju i ismevaju se tome sta on predstavlja...
radove su zaplenili biro i cia tek kad je umro ,dok je bio ziv patente mu j preuzeo/pokrao tomas edison koji nije mogao da podnese teslinu genijalnost ...
i ja sam u novinama procitao da je majka devet Jugovica bila nevina ...
a ono sto je najsmesnije i najdebilnije je to sto uopste dovode njegovo ime sa ovim malim sranjem koje navodno stiti od stvari koje jos nisu ni otkrivene ...
Odlicna sprava,ali u kompletu sa Dr.Roso Nenadovim `rife`generatorom koji je gomilu ljudi izlecio i postedio muka,tj.oterao u grob pruzajuci im lazne nade u izlecenje cudesnom napravom.Katastrofa!
Nimtz-ov eksperiment je predmet debate i pitanje interpretacije merenja vremena. Izgleda da ne postoji ništa neobično unutar tog eksperimenta što nije predviđeno postojećim kvantnim teorijama i što nije u skladu sa specijlanom T rel. Čak i da se uspe u prevazilaženju brzine svetlosti to ne znači da bi vreme teklo unazad ili nešto slično - princip kauzalnosti bi ostao očuvan. Astronaut koji putuje brže od svetlosi nikad ne bi mogao da se vrati u vreme od pre nego što je poslat na put. On bi mogao da vidi sebe kako kreće na put ali nikad ne bi mogao da dostigne svoj lik kojeg vidi. Nema ništa od jednostavne vremenske mašine gde bi svako mogao da ide u prošlost gde hoće, čak i da se prestigne brzine svetlosti, a nije prestignuta.
:: Dva nemačkih fizičara tvrde da su probila brzinu svetlosti, prenosi `Telegraf`. Ovo otkriće moglo bi skroz da izmeni naše shvatanje vremena i prostora. :: :: Prema specijalnoj teoriji relativiteta Alberta Ajnštajna bilo bi potrebno beskonačno mnogo energije da se objekat pokrene brže od 299.792.458 metara po sekundi, odnosno približno 300.000 kilometara na čas. Međutim, dr Gunter Nimc i dr Alfons Stalhofen sa univerziteta u Koblencu kažu da su narušili ključne postavke te teorije. Dva naučnika navode da su sprovela eksperiment u kome su mikrotalasni fotoni – energetski paketi svetlosti – putovali `u trenutku` između para prizmi razdvojenih do 90 santimetara. :: :: Pretpostavke su da bi putovanje brže od brzine svetlosti dovelo do niza bizarnih posledica. Na primer, astronaut koji bi se kretao brže od svetlosti, teoretski bi stigao na svoju destinaciju pre nego što bi krenuo. :: :: Naučnici su istražili fenomen prolaska kroz takozvani kvantni tunel, što omogućava subatomskim česticama da obore zakone koji se naizgled ne mogu oboriti :: `Ovo je jedino obaranje specijalne teorije relativiteta za koje ja znam`, izjavio je dr Nimc za magazin `Nju sajens` :: (Blic :: :: ::
:: Nimtz-ov eksperiment je predmet debate i pitanje interpretacije merenja vremena. Izgleda da ne postoji ništa neobično unutar tog eksperimenta što nije predviđeno postojećim kvantnim teorijama i što nije u skladu sa specijlanom T rel :: Čak i da se uspe u prevazilaženju brzine svetlosti to ne znači da bi vreme teklo unazad ili nešto slično - princip kauzalnosti bi ostao očuvan. Astronaut koji putuje brže od svetlosi nikad ne bi mogao da se vrati u vreme od pre nego što je poslat na put. On bi mogao da vidi sebe kako kreće na put ali nikad ne bi mogao da dostigne svoj lik kojeg vidi. Nema ništa od jednostavne vremenske mašine gde bi svako mogao da ide u prošlost gde hoće, čak i da se prestigne brzine svetlosti, a nije prestignuta :: :: :: :: Dva nemačkih fizičara tvrde da su probila brzinu svetlosti, prenosi `Telegraf`. Ovo otkriće moglo bi skroz da izmeni naše shvatanje vremena i prostora. :: :: :: :: Prema specijalnoj teoriji relativiteta Alberta Ajnštajna bilo bi potrebno beskonačno mnogo energije da se objekat pokrene brže od 299.792.458 metara po sekundi, odnosno približno 300.000 kilometara na čas. Međutim, dr Gunter Nimc i dr Alfons Stalhofen sa univerziteta u Koblencu kažu da su narušili ključne postavke te teorije. Dva naučnika navode da su sprovela eksperiment u kome su mikrotalasni fotoni – energetski paketi svetlosti – putovali `u trenutku` između para prizmi razdvojenih do 90 santimetara. :: :: :: :: Pretpostavke su da bi putovanje brže od brzine svetlosti dovelo do niza bizarnih posledica. Na primer, astronaut koji bi se kretao brže od svetlosti, teoretski bi stigao na svoju destinaciju pre nego što bi krenuo. :: :: :: :: Naučnici su istražili fenomen prolaska kroz takozvani kvantni tunel, što omogućava subatomskim česticama da obore zakone koji se naizgled ne mogu oboriti :: :: `Ovo je jedino obaranje specijalne teorije relativiteta za koje ja znam`, izjavio je dr Nimc za magazin `Nju sajens` :: :: (Blic :: :: :: :: :: ::
Da ga u filmskoj verziji ne tumaci Fabio Testi (ljubitelj italijanskih testenina)?
:: Što pod Teslinim imenom prodaju one automobilčiće na baterije :: :: I još jedna fora - u Sacred 2 se bog nauke i progresa zove Testa :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.