For what I get points? You receive for every hour the system is registering you as a seeder 0.1 point per torrent. The limit is 10 torrents
inače 1000 poena je potrebno da bi dobio 1 pozivnicu, sto dalje znači da neko mora 24h da seeduje bar deset torenata (računa se samo 10) i dobije 24 poena (1 dan). 1000/24=41,667 dana, znači 1,5 mesec za jednu pozivnicu i to pod uslovom da je pre toga stigao do određenog nivoa. Smatram da moraš da daš dobre dokaze pre davanja pozivnice, a možeš možda i lakše da dođeš do nje ako pogledaš:
crnonabelo . info (spoji)
Ne sumnjam da znaš da torentuješ, a ako je tako samo piši naći će se već neko da te pozove...
Prvo krštenica da nisi slučajno rođen u nekoj politički nepodobnoj državi, onda uverenje da nisi osuđivan, nisi učestvovao u neredima na sportskim priredbama, potvrdu da nisi nisi nikad posedovao oružje u kompletu sa izjavom pod zakletvom da nikad ni nećeš kao i porodično stablo gde u široj porodici imaš bar jednog belca, crnca, indijanca, kineza, hrišćanina, muslimana, budistu, kao i homoseksualnu osobu oba pola ili ekvivalentno jednog gej transvestita. Za kraj podneseš i FT1P na uvid.
E ONDA možeš da dobiješ pozivnicu, držanje privatnog torent sajta ti je ozbiljna rabota bato moj, nema tu šale. Učlanjenjem na privatno torent saj ti si sebi i svojim potomcima obezbedio pristup neograničenim resursima za vjeki vjekov, dobroj količini sveobuhvatnog znanja kao i dobrom delu tajni kosmosa.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ma naravno da možeš da dobiješ pozivnicu, ali ako prethodno nisi imao dodira sa privatnim trekerima može biti problema i za tebe i za osobu koja te pozove (da ne računamo tih 45 dana koliko je potrebno da neko skupi dovoljan broj poena da `kupi` pozivnicu koju bi tebi poklonio), druga stvar je to što moraš da održavaš ratio bar oko 1,00 (to znači da moraš da pošalješ bar onoliko koliko si skinuo u MB-GB-TB, ne računajući povlašćene torente). A da bi mogao da vratiš prosečnih 10GB, a često 20-45GB potrebno je da imaš seedbox, osim ako nemaš za naše uslove neki ludački net - upload...
poz
:: :: Uh, zbunio si me sad. Ono sto hocu je invitation code da mogu da se registrujem da bih skidao HD filmove, vidim da ima dosta blueray pa zato. :: :: Oces da kazes da ne moze neko da mi posalje code, ja se sign up i teram :: ::
Razumem tvoj gnev, ali niko te ne tera da koristiš torente, srećom tu je rapid, MU i ostali, pa možeš da biraš, a ako želiš na privatne trekere, možeš se pridružiti, a i samom prijavom pristaješ na uslove koje su oni odredili...
poz
:: Prvo krštenica da nisi slučajno rođen u nekoj politički nepodobnoj državi, onda uverenje da nisi osuđivan, nisi učestvovao u neredima na sportskim priredbama, potvrdu da nisi nisi nikad posedovao oružje u kompletu sa izjavom pod zakletvom da nikad ni nećeš kao i porodično stablo gde u široj porodici imaš bar jednog belca, crnca, indijanca, kineza, hrišćanina, muslimana, budistu, kao i homoseksualnu osobu oba pola ili ekvivalentno jednog gej transvestita. Za kraj podneseš i FT1P na uvid :: :: E ONDA možeš da dobiješ pozivnicu, držanje privatnog torent sajta ti je ozbiljna rabota bato moj, nema tu šale. Učlanjenjem na privatno torent saj ti si sebi i svojim potomcima obezbedio pristup neograničenim resursima za vjeki vjekov, dobroj količini sveobuhvatnog znanja kao i dobrom delu tajni kosmosa :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Nije gnev, učlanjen sam na nekima ali me generalno smara da održavam ratio a većinu tih stvari mogu da nađem na drugim mestima. Mislim jedno je reći ljudima: ajde momci održavajte ratio u pozitivnom delu i nema problema, sve će da legne na svoje mesto a ne - nestane ti net na par sati, prekine ti se sidovanje i kad se vratiš oni te banovali i žalbe ne primaju, ma ajde, shvataju sebe previše ozbiljno. Osim toga nisam toliko željan da ne mogu da sačekam i nekoliko dana ako treba da mi se skine nešto, brzina je lepa stvar ali neće mi otpasti levo jajce ako ne bude odma isto veče, ne vredi cimanja.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Pa sa svojih 20 i kusur KB uploada ne bih mogao NISTA da uradim. Bas sranje, steta sto nemamo normalne upload brzine. Evo devojka mi sad u americi, i tako mi na skajpu i ja je pitam kolka brzina neta, da uradi speedtest, i ono opusteno download 65Mb, upload 23.5Mb..na wirelessu. A ceo kampus koristi net, zamisli kad je totalno rasterecenje. Zlokobno!
Nije tebi loše, uvek sam ja to pričao. Devojčica otišla u ameriku da ti kupuje komponente, daleko je to sve od očiju, a komšiluk prepun komšinica u letnjim haljinicama, eee živote. Mislim postoje neke granice preko kojih nije sramota da se ispomogneš malo, nema štete od malo rekreacije, naravno ako te ne ufate.
:: :: Ma daaaa :: :: Pa sa svojih 20 i kusur KB uploada ne bih mogao NISTA da uradim. Bas sranje, steta sto nemamo normalne upload brzine. Evo devojka mi sad u americi, i tako mi na skajpu i ja je pitam kolka brzina neta, da uradi speedtest, i ono opusteno download 65Mb, upload 23.5Mb..na wirelessu. A ceo kampus koristi net, zamisli kad je totalno rasterecenje. Zlokobno ::
Pa nemam ni ali covek je pitao jel imate da mu poslajete pozivnicu a ne da mu tu sad preporucujte neke desete torrente...da je trazio HDBits.org pa da te razumem da mu drzis predavanje ali za HD Torrents...
Asus N61J Intel Core i7-720qm Asus N61Jq Series Kingston 4GB (DDR3-1333 DDR3) ATI Mobility Radeon HD 5700 Series Momentus 5400 640GB
Skidao sam avatara od 40+GB, Dark Knight isto toliko (samo sto je download bio uzasno mali, tipa 2 meseca sam skidao i sad mi secka xD), jurim sve sto je 20+ GB, sta mislis, sto sam te cimao da mi uzimas 1TB :)
Ima. I nisam to samo ja rekao, nego svi koji so pogledali. Govorim o 42`. Npr avatar je super cista slika, dok najkvalitetniji 1080p od ~8gb imaju kao ne sneg, nego u pozadini se primecuje neko treperenje. Retko gledam filmove, tako da dok mi se to skine, mozda se i setim da pogledam.
sad sam malo aktivan na jednom stranom forumu i ima tema koliku imate brzinu i koliko placate, nisam verovao jer pola njih placa net vise nego ja a sporiji im je,....
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.