Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Srbija - Hrvatska 73:72!
STRANA 1 OD 1
Ognjeni Srbija - Hrvatska 73:72! 04.09.2010. 19:11 T29142

status: user
broj poruka: 4527

Busi boraniju, busi . ajmo momci sledeci

http://www.mondo.rs/s181824/Vesti/SP_kraj-_Srbija_-_Hrvatska_73-72.html

Ajd uzdravlje
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ralebrale re 04.09.2010. 19:18 #242001

broj poruka: 678

Ovo je bilo na guzove...Nisam nesto fascinirat.Bice bolje...
Ognjeni ... 04.09.2010. 19:20 #242002

jese ti salis ?

Pa ovo je bolje nego da je bilo 40 razlike. Sad ce da placu sto je bilo samo 1 razlike.

Pogledaj krstica i momke posle tekme, nisu se ni oznojili a ovi su umrli jos u prvom poluvremenu.

p.s. Najjaci je komentator na hrt-u pred bacanja rasica: `Za jednu sekundu se nista ne moze uciniti, to mogu samo Srbi` :D

Ajd uzdravlje

Snoopy- - - 04.09.2010. 19:33 #242003

broj poruka: 6083

A hahahahahahaha! Genijalno! Stvarno to rek`o??
gile23 ... 04.09.2010. 19:34 #242004

broj poruka: 9121
Za sekundu Lebron moze svasta da odradi :) :

http://www.youtube.com/watch?v=CveCqeJGhRA

Teodosic veze danas nije imao, ali dobro red je da jednu utakmicu lose odigra, Tepic je najjaci 2 poena znaci :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ralebrale Re: ... 04.09.2010. 19:36 #242005

broj poruka: 678

Gledao sam upravo kad je to rekao...Kompleksi su cudo.

:: jese ti salis
::
:: Pa ovo je bolje nego da je bilo 40 razlike. Sad ce da placu sto je bilo samo 1 razlike
:: Pogledaj krstica i momke posle tekme, nisu se ni oznojili a ovi su umrli jos u prvom poluvremenu
:: p.s. Najjaci je komentator na hrt-u pred bacanja rasica: `Za jednu sekundu se nista ne moze uciniti, to mogu samo Srbi` :
:: Ajd uzdravlje
psihoyu re 04.09.2010. 19:44 #242008

broj poruka: 1191
Opet smo im uvalili karu!
Inace igrali su prljavo, ko pizde najgore, zato su i izgubili !
Nije Teodosic bio ocajan, vec su sudije dozvoljavale silovanje na njemu od strane one pizde Tomasa!

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))

Ishmerish Re: ... 04.09.2010. 19:44 #242009

broj poruka: 7285
Ali je mali za ovog cara:

http://spedr.com/113t7

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Za sekundu Lebron moze svasta da odradi :)
:: http://www.youtube.com/watch?v=CveCqeJGhR
:: Teodosic veze danas nije imao, ali dobro red je da jednu utakmicu lose odigra, Tepic je najjaci 2 poena znaci :)
:: Pozdrav!
gile23 Re: re 04.09.2010. 19:45 #242010

Brate covek je pucao 2 trojke preko 2 igraca minut pre kraja, u trecoj se video nije, tek nekih 30 sek. pre kraja kada dade onu trojku.

Pozdrav!

:: Opet smo im uvalili karu
:: Inace igrali su prljavo, ko pizde najgore, zato su i izgubili
:: Nije Teodosic bio ocajan, vec su sudije dozvoljavale silovanje na njemu od strane one pizde Tomasa
:: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
Ognjeni ... 04.09.2010. 19:48 #242011

PRENOS SA HRT 2 -kosava-arena , kecman 0.6 .

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

priceless

Ajd uzdravlje

psihoyu re 04.09.2010. 19:53 #242013

broj poruka: 1191
Dal vi shvatate da se iz ovakvih meceva radjaju sampioni ?
Ne moze da ide svaki dan kap protiv Argentine. Ubedjen sam da je ovo bio najtezi mec na prvenstvu i ostace.

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))

gile23 Re: re 04.09.2010. 19:57 #242015

Jedini tezi mec moze da bude protiv grka, pre svega zbog onog incidenta.

Pozdrav!

:: Dal vi shvatate da se iz ovakvih meceva radjaju sampioni
:: Ne moze da ide svaki dan kap protiv Argentine. Ubedjen sam da je ovo bio najtezi mec na prvenstvu i ostace
:: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
trogdor Hrvati luzeri u basketu, uvek bili! 04.09.2010. 20:02 #242017

broj poruka: 373

Go Go Go !!!

Gare87 ja sam teo da puknem :) 04.09.2010. 20:08 #242021

broj poruka: 4725

Znaci zadnje 3/4 su sve bile pola kos, kos, pa 3 poena razlike, ludo burazeru :D

Nego ko vam kaze da su samo oni igrali prljavo, mi li kao nikad ne igramo priljavo, ma dajte, znamo i mi da se tuchemo i to opako... :)

Inace nije da su bas bili `luzeri` ipak su u jednom trenutku imali dosta razliku veliku(nisam gledao od pocetka kako je bilo) ali nekako se pochupasmo pred kraj, mada je moglo da bude belaja :))

Ali najvaznije je da smo pobedili i idemo dalje SRBI!!! :D :D

markopvict Rasicu, bravo... 04.09.2010. 20:10 #242024

broj poruka: 4515
ostatak ekipe je bio uzasan.

Ostace upamceno namerno promaseno slobodno bacanje!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
8====D ~ ~ ~

Valheru 04.09.2010. 20:16 #242027

broj poruka: 750
Jer tako samo mi odrasli, vaspitani spartanski,
detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji,
da ostali bi besmrtni mi smo se povezali,
sebe smo se odrekli, tako smo se spremali.

...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....

Ishmerish Re: 04.09.2010. 20:18 #242028

broj poruka: 7285
Kad dodjes sebi pusti mi pm da ti dam podatke gde da saljes tu robu.

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Jer tako samo mi odrasli, vaspitani spartanski
:: detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji
:: da ostali bi besmrtni mi smo se povezali
:: sebe smo se odrekli, tako smo se spremali
:: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
viola11 guravo, nema sta 04.09.2010. 20:24 #242029

broj poruka: 52
jeste da je sladje 1 razlike, al ja sam radije za tih plus 40 :D
nije mi jasno zasto Duda forsira Milenka da vodi napad na 10 sec do kraja, kad je svaku do sad ukenj`o!?

haha dobra izjava, mada je nisam cuo, cuo sam kada je sagovornik rekao da je sve to sport i da se takvi porazi desavaju, a komentator kaze da, ali nama se desavaju vec `stoljecima` XD
pajsgudgud Volim ove srbende 04.09.2010. 21:10 #242048

broj poruka: 3746
što n`umeju sportski da slave nego moraju odma vulgarno...inače smtram da su naši loše igrali. Pogotovo bih se osvrnuo na dve šuta Teodosića za redom u poslednjim trenucima meča...tenkre...al dobro pobeda je pobeda.

P.S. O tome koliko smo mi fer i pošteni Spartanci govori namerno promašen šuta za slobodno bacanje .)...
support normality

shkomi mnogo dobro 04.09.2010. 21:13 #242050

broj poruka: 854
Ovo je bolje nego da smo ih dobili 30 razlike. Za moj ukus bi poslednji faul nad rasicem trebao da bude jos sumnjiviji, po mogucstvu najbolje bi bilo da je sudjen nepostojeci faul. A onda kuknjava narednih 6 meseci srpska mafija bora stankovic tra lalalaaa
Devize devize bonda elema

pajsgudgud eeeeeeee 04.09.2010. 21:17 #242051

broj poruka: 3746
daaaaaaaaaaaaa atmosfera u dvorani me je toliko ozračila, da sam jedva čekao da se završi tekma ne bi` li kegao da spavam :)...ko na sarani...
support normality

Mortificat Ovako je slađe, kad je sa jednim poenom razlike 04.09.2010. 23:24 #242092

broj poruka: 3519
Sudije su pustile oštru igru, sa više kontakata, ali nad Teodosićem u par navrata nije sviran faul. Mislim da smo previše opušteno ušli u meč i očekujem mnogo oprezniji pristup protiv španaca. Tepić jeste dao 2 poena, ali je najzaslužniji što smo spustili zaostatak iz prve četvrtine na 2 poena na poluvremenu. Teo je podbacio u igri, Novica takođe, ali naš kapiten i Rašić nisu! Idemo dalje!
Što se tiče namerno promašenog bacanja, taktika je sastavni deo svakog(modernog) sporta, tako da to nije ni prvi ni poslednji put viđeno na terenima.

GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3

DejaN89 Kad vec kacite snimke gle ovo :D... 05.09.2010. 03:21 #242126

broj poruka: 575
http://www.youtube.com/watch?v=_vCgdjFFIwk

xaxaxa
`TO MOGU SAMO SRBI !! ` :)
DejaN89 Re: Volim ove srbende 05.09.2010. 03:28 #242128

broj poruka: 575
Mi jesmo fer i posteni,a to sto si naveo se zove inteligencija!! :)
:: P.S. O tome koliko smo mi fer i pošteni Spartanci govori namerno promašen šuta za slobodno bacanje .)..
srdoch Mogao sam umreti danas... 05.09.2010. 03:39 #242130

broj poruka: 1260
...ali srećom sve se završilo kako treba. Srbija nastavlja da `doljeva sol na ranu` koja je otvorena davne `95. u Atini. Od tada kompleks raste neprekidno. Priznajem da smo odigrali ispod svojih mogućnosti ali to je bilo i za očekivati. Sa prve pozicije krećeš u osminu finala i ako izgubiš ideš kući i sve one prethodne pobede padaju u vodu. A pogotovo od `koga` bi izgubili! Velik je to teret, ali smo se izborili s njim. Rašić u životnoj formi, majstorčina moja, samo da ostane u Partizanu mada posle ovakvih partija teško. Za dalje se više ne bojim, barijera je probijena! Španci su zreli da dobiju po tamburi i pozdrave se sa svetskim zlatom. Igramo sa 10-11 igrača u rotaciji što trenutno nema ni jedna reprezentacija. Do prošle utakmice smo imali 7 igrača sa dvocifrenim prosekom poena po utakmici, što odavno nije viđeno! Prvi smo trenutno po proseku datih poena po utakmici, a drugi po koš razlici. Prvi smo skakački tim na šampionatu. Svi imaju solidnu minutažu i niko nema preteranu. Sve to Duda lepo balansira i izvlači iz svakog koliko može u datom trenutku. Sve su ovo faktori koji mi daju do znanja da možemo sve da ih šibamo! Neću da prejudiciram ali smrdi mi na zlato. Realno imamo ritam za finale, baš zato što preko najtežih stižemo tamo. Sad hrvati, u četvrtfinalu španci, polufinale domaćini turci i šlag na tortu ameri. Tako se postaje šampion, preko najtežih!
Ognjeni ... 05.09.2010. 16:06 #242231

http://www.mondo.rs/s181863/Vesti/Samo_Srbi_mogu_da_daju_kos_za_jedan_sekund.html

Ajd uzdravlje

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs