dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Pa Radise Ilica brat od svekrve :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Pa taj degen je jedini razlog sto nismo kao ljudi usli u tu ligu sampiona. Sta vredi sto Kleo majstor zabija kada to Rade anulira. Jos se smrad raduje posle penala, a loptu nije video citave cetiri serije,da zemljina teza nije isla protiv zakona fizike i u nasu korist gledali bi mi sad ni kriv ni duzan Andrleht umesto Partizana.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ne volem Partizan, ali mi je drago da su svatili jednu stvar: Ako bi ih iko upropastio u LŠ, Smadiša sigurno bi :: :: :: Phenom II X3 720B :: OCZ Vendetta :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: CM Storm Sniper AMD Editio :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.