:: neka pozajmi,iznajmi,ukrade ili sta vec treba da dobije cetvorotockasa na sat vremena :: :: Posle kazu Rusija propal :: :: http://spedr.com/3ssf :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Jebale te daskare sa bapskim facama. Pokvari mi popodne :: :: Ocu da kazem i da je Klinton zena :: i nema srce, nije ni bio u vojsku i nema i nije ga zao :: Nema milos. I sta mu jebem...
A i generalno samo ova tamnija lici na nesto, ova druga raspad. Al ideja je zanimljiva, svakako. Al reci das 66USD da ti topless opere auto i ona ga zabrkljaci samo tako. Pa lupao bih je onim kompresorom po glavi dok ga lepo ne istrlja :)
da sam postavio temu vezano za profesionalnu pratnju, 90% vas bi pomislili na zene sa niskim moralom, a na ove idu komentari kao da ih spremamo za udaju.
Pa malo auto a malo i musterija, pa cifra oko 100usd za vrhunski uzitak
Kad sam kod casnih sestri, evo jedan dobar:
Naidje muja na casnu sestru i odere je od batina,kako je lezala na zemlji u lokvi sopstvene krvi, Muja se nagnu nad njom i veli: Ša je nindza nis u formi a??
Boga mi nije ovo lose...Ova crna pogotovo:) Malo pranja,malo zezanja...Ali moram piznati da je fora. Uvek bi im platio da mi operu kola i neku fotku da napravimo cisto da me ne bije maler u putu :)
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Boga mi nije ovo lose...Ova crna pogotovo:) Malo pranja,malo zezanja...Ali moram piznati da je fora :: Uvek bi im platio da mi operu kola i neku fotku da napravimo cisto da me ne bije maler u putu :)
Mada ovo pranje u toplesu postoji u Americi odavno,kolko se ja secam. A i problem je sto je u Rusiji klima odvratna za ovakve delatnosti, one mogu da rade svega par meseci maksimum.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.