Buraz jel mozes ti da postujes na onoj temi sa bencha? Posto ja ne mogu(a i nikada vise necu),a vidim i da su nas obrisali.
Pitam cisto informativno tek da pokazem koji gmizavci su tamo, cim udaris kontru rezimu pa-pa.
I posle neko neko kaze rec za ovaj forum, gde ce te otici posle na bench mozda da vam zavrcu usi ako imate sopstveno misljenje.
Tiranija i monarhija na tom i slicnim site-vima me nije mnogo tangirala do ovoga danas,ali da se neko ovako ponasa zbog toga sto nismo digli u nebesa Markovu makinu sa borovnicom, e to je vec malo previse za moj standard.
Tako da sada vise nema fino i mogu da mi puse svi u paketu!, tj, cela `OC` ultra mega guru cu core asusova elita koja se tamo cvari suvereno!
Ne shvatam u čemu je bio problem, veoma sam kulturno izrazi neslaganje, mislim da je post išao ovako nekako u sažetoj verziji od koje ni originalna nije bila mnogo duža.
Tamo ima veliki broj OK likova, ali zbog pojedinaca taj forum sam sebe srozava. Moras malo detaljnije neke stvari tamo da im objasnis u tvojoj temi :).
Nestale su nam teme, sada idem sledecu proceduru kontaktiram glavnog, ako mi se ne javi, e pa onda krecem da pripovedam svoja iskustva.
:: Buraz jel mozes ti da postujes na onoj temi sa bencha :: Posto ja ne mogu(a i nikada vise necu),a vidim i da su nas obrisali :: :: Pitam cisto informativno tek da pokazem koji gmizavci su tamo, cim udaris kontru rezimu pa-pa :: :: I posle neko neko kaze rec za ovaj forum, gde ce te otici posle na bench mozda da vam zavrcu usi ako imate sopstveno misljenje :: :: Tiranija i monarhija na tom i slicnim site-vima me nije mnogo tangirala do ovoga danas,ali da se neko ovako ponasa zbog toga sto nismo digli u nebesa Markovu makinu sa borovnicom, e to je vec malo previse za moj standard :: :: Tako da sada vise nema fino i mogu da mi puse svi u paketu!, tj, cela `OC` ultra mega guru cu core asusova elita koja se tamo cvari suvereno :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://img843.imageshack.us/img843/8216/nero7.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: Ja imam problem,naime uclanio sam se pre jedno 6 meseci na bench,i bukvalno nemogu nista da postujem ni odgovorim,neznam koji mu djavo.A prvenstveno mi trebao sajt za oglase ponekad da postavim.
I ja sam video gomile fegeta tamo,koji laprdaju kojesta,mislim stvarno znam extra lika koji je na bechu koji pise za digital testove za grafe...,ali ovako sto se kaze trolovanja,nvidia fanova,intela,kuraca i palaca ima koliko hoces tamo,cak mnogo vise nego ovde.
Ovaj forum je po meni skroz ok,barem sto se tice svadja i psovanja,desi se nekad,:-) a ovako je super.
Cesto se nadje malo ljudi koji ce stvarno da biraju ono sto valja,a ne na osnovu svojih predrasuda i favorizovanja odredjene marke,ili proizvodjaca da donose veoma ostre odgovore i osudbe...
dok sam zimus samo pratio jednu temu koja me je bas zanimala,a sutradan kad ono fali pola i to najzabaniji deo.bilo me sramota da pitam sta to bi, a onda sam poco da verujem da sam mozda sanjo
EVO STA PISU......A NIKAD NISTA POSTOVO NISAM....!!!
23.09.2010. 16:46
status: user broj poruka: 1624
`Milunka, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else`s post, access administrative features or some other privileged system? If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.`
ako je ujka Sem uspevao time da navuče razne jednike da se gužvaju po brodovima i podmornicama za crkavicu uspećemo i mi da privučemo ugnjetene mase na berzu.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
@ishmerish onaj izreklamirao u onoj temi sve zivo i njemu nista, a tebi leti sve zivo :), mada ne pisi takve poruke posle ce da budu komentari kakvi su useri sa pcberze i kako se izrazavaju :). Inace jednom prilikom kada sam zbog slicne stvari popio obavestenje i ja lepo rekao coveku da cu da napravim tipa 10 razlicitih accounta i da cu malo da se zezam sa njima, rece mi moderator sa 13k postova get a life :).
Pcberzu ako nekad nekim cudom ili nesrecom nestane cemo praviti od blata.
:: @saxija vidi mai :: :: @ishmerish onaj izreklamirao u onoj temi sve zivo i njemu nista, a tebi leti sve zivo :), mada ne pisi takve poruke posle ce da budu komentari kakvi su useri sa pcberze i kako se izrazavaju :). Inace jednom prilikom kada sam zbog slicne stvari popio obavestenje i ja lepo rekao coveku da cu da napravim tipa 10 razlicitih accounta i da cu malo da se zezam sa njima, rece mi moderator sa 13k postova get a life :) :: :: Pcberzu ako nekad nekim cudom ili nesrecom nestane cemo praviti od blata :: :: Pozdrav!
Ma ne nerviraj se bezveze, koliko god ti njima to pokusao da objasnis, oni ce te vise kulirati. Jedini ok moderator je tamo OCZ i koliko shvatam uvek je spreman za dijalog. Tamo ima normalnih, ali ce ta protekcija ce vremenom unistiti forum. Ako nisi video ovu temu, pogledaj je obavezno :
Ali nije to najgore. Ti ljudi su vrlo sujetni. Cak i kad im vrlo, ali stvarno vrlo kulturno, skrenete paznju na njihove propuste, dobijete izvinjenje i nevešto objašnjenje da su prostote kojima se je neki moderator ili u tom konkretnom slučaju Peca (inace alfa i omega bench foruma ) posluzio, njima ipak dozvoljene, jer su im se istanjili zivci za tolike godine saradnje sa korisnicima. A vama 3 bambija za isto. To sto im ti korisnici indirektno donose hleb koj jedu nije bitno.
Zao mi je sto nisam sacuvao par takvih stvari pre nego su nestale.
Desilo se i da moder zakljuca temu a nakon toga drugi moder se u zakljucanoj temi nadoda porukom, da opljuje nekog ko je u toj istoj temi njega direktno ili indirektno prozvao. Nakon sto je zakljucano i taj nema sanse da odgovori. Ako je zakljucano, onda je za sve valjda.
Ovde imamo daleko vise slobode, pa bi molio ljude da to postuju, a ne da kao pre neki dan usnice i prase ratuju po gotovo celom forumu i raspravljaju o duzini prasetovog `repića`
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ovde imamo daleko vise slobode, pa bi molio ljude da to postuju, a ne da kao pre neki dan usnice i prase ratuju po gotovo celom forumu i raspravljaju o duzini prasetovog `repića :: :: Joj umreću od smeha :)))))))))))))))))
Vise je ona jurila prasence, ali nije mogla da ga stigne.
Tako nekako?
Bez ljutnje!
Inace, sličica praseta je fenomenalna respect!
:: Da li si ti stvarno skontao da sam ja sa njom ratovao???? :: :: Druze sujeta je cudna stvar, a od nejebica se gine - naucno dokazano :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://img843.imageshack.us/img843/8216/nero7.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Ovde imamo daleko vise slobode, pa bi molio ljude da to postuju, a ne da kao pre neki dan usnice i prase ratuju po gotovo celom forumu i raspravljaju o duzini prasetovog `repića :: :: :: :: Joj umreću od smeha :)))))))))))))))))
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.