Malo pre mi je ovo stiglo na mail, mada se ne secam da sam registrovan kod ovih dobrotvora. Dakle kakav nesebican cin ja nemam reci, cak mozete i da birate igru(dok traju zalihe)
Ova kartica poseduje Atijevu Stream tehnologiju, uz pomoć koje više složenih zadataka će se obavljati znatno brže nego do sada. Svakodnevne aplikacije će se izvršavati brže i efikasnije. Radeon HD5550 je spreman da odgovori na SVE vaše zahteve.
Isherish, promeni pls taj spedr, ubaci nesto drugo, stalno mi prijavljuje phishing site i ne mogu nista da vidim, jedino da ga otvaram iz proxy-a sto mi ne pada na pamet :).
Re: ...Bata-Gile, to i jeste neka vrsta phishing-a, jer se radi o...
07.10.2010. 20:36
status: user broj poruka: 11012
automatskom re-direktovanju brausera...
:: Isherish, promeni pls taj spedr, ubaci nesto drugo, stalno mi prijavljuje phishing site i ne mogu nista da vidim, jedino da ga otvaram iz proxy-a sto mi ne pada na pamet :) :: :: Pozdrav!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Isherish, promeni pls taj spedr, ubaci nesto drugo, stalno mi prijavljuje phishing site i ne mogu nista da vidim, jedino da ga otvaram iz proxy-a sto mi ne pada na pamet :) :: :: Pozdrav!
Malo pre naleteh na ovo, a pošto naslov teme odgovara i ima veze sa temom rekoh da ubacim ovde, ako se ne ljutiš. Pazite samo komentar , neverovatno da neko licitira! Pozdrav!
Re: Re: ...Zemo, ne brini za Giletove godine - oni silikoni i jesu...
07.10.2010. 23:57
status: user broj poruka: 11012
za maloletne...
:: A heto bi a :: :: Pa ne znam jesi punoletan? :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://img843.imageshack.us/img843/8216/nero7.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Grafa nije skupa, inace ako mozes i u onoj temi pimp tv da mi das link :) :: :: :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.