prvo sam mislio da iza svega stoji limundo tim jer ko bi mogao sebi priuštiti ovakvu zaebanciju na jednom ozbiljnom aukcijskom sajtu, ali u demokratiji je sve moguće ...
keep your head up legs closed eyes open
:: Bolesno, a komentari još bolesniji.. :: :: eseses :: ::
Hahaha,uvek dobro dodje malo zajebancije.Vidi se da je lik proveren i ozbiljan prodavac,ima trenutno 284 pozitivnih ocena,pa si moze sebi dati malo oduska.Ipak je otisla za 85 din:)Nadam se da ce srecni kupac da koristi onu neiscackanu stranu:)))
Na Leskovački se čačkalica vika ččkalica. Pa, molim vas ako ko ima nalog na LIMUNDO nek doda komentar. Stim što često č u Leskovačkom i Niškom,zvuči kao čš. Ili ti šuškavo č. Kao zvuk elise helikoptera koja upravo kreće da ubrzava rad. Joj al se nalupah! Al stvarno. Nema samoglasnika izmedju dva č i kolko se sećam u konkretnom slučaju nisu šuškava. ČČKALICA.
More daj gu mu nam ga ti na nas po jedan dobar recept za cevapcice i pljeske,pa da imamo sta da cckamo.
Nikada nisam uspeo da napravim dobru pljesku u kucnoj radinosti.Mesao sam junece,svinjsko...ali nece ici i to ti je,a za cevapcice da i ne pricam.Ali zato suljpa otkinem svaki put.Trrrrt,izvinjavam se:) Suljpa klopam sledecim redosledom:
1.Dan,onako corbast,vreo,tek skinut sa vatre-mljac 2.dan,zaprska sa belim lukom,onako na gusto u tavi-mljac again 3.dan,zaprzen,pa sa njim napunim paprike i u relnu na sat vremena da se zapece-mljac .5 4.dan,nastupa kuce,mada kuceki ne smeju da klopaju suljpa,al` sta ces kad volu-mljac+vau-vau
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Kao izvorni leskovchanin, tvrdim da je KalifNS 100% u pravu, :: vikamo gu CHCHKALICA, al` ima josh jedna rech koja je slichna, CHCHKOLJ :: :: Ne dolazim niotkuda, i neide nikuda, a evo me ovde :: ::
Iza ove zajebancije stoji poruka koju je prodavac plasirao Limundo timu. Mnogi chlanovi su prihvatili shtos i zato je tako ispalo. Povod je bio 6.septembar, promene na Limundu.
cash rules everything around me
:: Meni je žalosno koliko ljudi nemaju šta da rade kad ovakve oglase postavljaju.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647727. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.