Jel moze neko da mi posalje neke torrent sajtove za skidanje hd filmova i igrica al da radi u fullu, ja sam reg. na demonoidu al slabo skida.. ako na nekom treba da se posalje pozivnica i ako je neko od vas tu registrovan da mi posalje, hvala unapred..
Dugo nisam koristio torente, ali neki dan sam skidao brdo necega sa demonoida i sve mi je vuklo skoro pa maximalnom brzinom (imam 5Mbps kod kuce). Ili si nasao fajl sa malo seedera ili ne vracas nista nazad pa ti zato mozda ide slabijom brzinom/
Dugo nisam koristio torente, ali neki dan sam skidao brdo necega sa demonoida i sve mi je vuklo skoro pa maximalnom brzinom (imam 5Mbps kod kuce). Ili si nasao fajl sa malo seedera ili ne vracas nista nazad pa ti zato mozda ide slabijom brzinom/
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.