definitivno bi trebalo da pogleda dokumentarce `The Know Universe` ,serijal o 3 epizode (Blowing Up The Universe ,Sizing Up The Universe i Speeding Through The Universe). Ovo je bilo na National Geographic ,ja sam tamo propustio prvu epizodu ,al sam zato pohvatao ostale dve ,gledao sam na TV-u i poskidao sam sa neta da bo pogledao ponovo ...ima jos serijala kao npr Extreme Universe (serijal od 6 epizoca) i Known universe (serijal od takodje 6 epizoda i ne ,nije kao ono prvo sto sam naveo) ...stvarno fantasticni dokumentarci sa dosta cinjenica koje su prosto neverovatne ...ne znam tacne nazive epizoda pojedinacno ali ako neko hoce da skida ( ja sam sve to nasao na torrentima) napravicu popis :D
ako ti nije problem da gledas na eng ,ovde imas prve 3 epizode iz gepardovog posta ,one su u neku ruku i najzanimljivije ,ukratko objasnjeno ali strasno zanimljivo
Ne znam zasto ali meni torrenti nenormalno sporo idu, ako uopste i idu... Ne znam da li su potrebna neka podesavanja ali ovo je katastrofa! Da li slucajno neko ima linkove ovog serijala sto je naveo gepard na rapidu, MU, FS itd...? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Veliko hvala! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.