E pazi sad, ovo je optional tema i moze da se zaobidje ali pre nego sto odem preko grane, da se malo zezamo ova tema je vec bila vreme je za patch, aj da vidim na sta vam lici desk da vidimo ko dobija 10glava za trud evo mog trenutno
dudeees i like it! zanimljivo mi je da gledam tako to bas ima svacega, i ja sam imarkovic zato ima jedna zanimljiva stvar koju bi mogao i remedry da koristi ako ima mnogo ikonica to je desktopicon saver sacivava na Shift+desni klik ikonice i u slucaju da se pogube pomesaju razmeste itd ista komanda samo sa opcijom restore vracas sve kako jeste
Vecinom useri koriste neke programe za dodatne menije, docking etc. Retko ko se seti da iskoristi toolbar, a prakticnije i preglednije ne moze biti od ovoga... _________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Ovo je iz doba 95-ice. I ne nameravam da ga menjam, shta vishe svaka mashina gde je moj sistem ima ovoakav izgled, pa ako se nasvidja vlasniku rachunara nek menja, a ako ga mrzi, nek zove, chas cu da izlistam shta ima.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.