je da je ono postolje tj nogari plasticni! meni na slicnoj direktorici pukla 2 nogara od normalnog koriscenja, nisam se `ljuljao` i slicno tako da ne znam..od tada uzimam samo sa nekim metalnim postoljem.. pamet u glavu!
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: je da je ono postolje tj nogari plasticni! meni na slicnoj direktorici pukla 2 nogara od normalnog koriscenja, nisam se `ljuljao` i slicno tako da ne znam..od tada uzimam samo sa nekim metalnim postoljem.. pamet u glavu! :: ::
Sad jebiga ja pa mislim ja sam jedino bez `direktorske` stolice za racunar, kad vidi ima i drugih koji sede na bastenskim stolicama xD Nista idem ja sutra od 5 ujutru da cekam da uzmem tuj fotelju :) bice guzve izgleda xD :D
:: je da je ono postolje tj nogari plasticni! meni na slicnoj direktorici pukla 2 nogara od normalnog koriscenja, nisam se `ljuljao` i slicno tako da ne znam..od tada uzimam samo sa nekim metalnim postoljem.. pamet u glavu! :: ::
Ti i ako se zezas tako je. Odu ovi sto imaju firmice, ovo ono, i pokupuju sve do jedne. Lepo ti nemoj da spavas, pa pravac u metro. Sad drmnes kaficu i to je to :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
tezim 78kg sto nije puno nije! dok mi je samo jedna noga izdahnula drzao sam podmetnutu knjigu i radila je posao (sva sreca pa mi je brat na medicini pa imam sta da podmetnem, da nije njega morao bi jos koju godinu da prostudiram kako bi nakupio dovoljno listova).. al kad je drug od mogli bi rec 2 stotice seo otislo je sve u pm zajedno sa ovim drskama i naslonjacima hahah.. ali nije bas takva kao na slici! vredi eksperimentisati za 3 crvene... sad sam nabavio to postolje iz magacina u posti al cvile li tockici u pm..
:: mnogo si otezao zato je puko :))) :: :: Sad jebiga ja pa mislim ja sam jedino bez `direktorske` stolice za racunar, kad vidi ima i drugih koji sede na bastenskim stolicama x :: Nista idem ja sutra od 5 ujutru da cekam da uzmem tuj fotelju :) bice guzve izgleda xD : :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Gigabyte GV-NX88T256H rev 1. :: OCZ MXS-PRO 600W :: :: :: je da je ono postolje tj nogari plasticni! meni na slicnoj direktorici pukla 2 nogara od normalnog koriscenja, nisam se `ljuljao` i slicno tako da ne znam..od tada uzimam samo sa nekim metalnim postoljem.. pamet u glavu! :: :: :: ::
Ahaha ista situacija, bastenska stolica :D Ali prosli put kad je bila na akciji fotelja u metrou otisao da vidim i za zakljucio da u onome ne moze da se sedi jer mesto za zadnjicu vrlo oskudno i ista isklizava iz fotelje...odustao sam i sada trazim neku bruka mekanu bastensku stolicu :D
:: Direktor fotelja za Dz :: Ja kad trazim samo neki krs :: Ubise me ledja na ovu bastensku stolicu : :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: ATI Sapphire HD 5770, 1G :: ::
Re: Kao neki popusti, mozda neko nadje nesto da mu odgovara
04.11.2010. 03:57
status: user broj poruka: 2929
Fotelju ne uzimaj jel je krsina. Losa plasticna konstrukcija. Imao sam takvu i raspala se., pukli nogari jel su plasticni i to od lose plastike. Inace ne vredi ni 500din, ma dzabe da dele ne vredi se cimati do metroa po nju. Djubre.
E ova prva izgleda odlicno i kvalitetno.Moj drugar kupio slicnu za 450e,samo kada se nisam izvrnuo kada mi je rekao koliko je platio.
:: predje na ov :: :: http://spedr.com/4ywt :: http://spedr.com/4j1u :: :: ko sa digitrona na triple quad cor :: :: vIRUS cOMPUTERS kad ja tamo a ono medjutim, premda iako ali mozda svakako ko je poznavao XP ni 7-ica mu nece tesko past :: ::
Ovako , posto ja nisam odavden tj. iz beograda ali trenutno sam tu na faxsu ne razumem se bas najbolje u kupovinu u metrou, tj. neki mi kazu treba neka kartica ovo ono, ne znam ni sam. e sada kazite vi meni mogu li ja bez te kartice samo sa svojim kesom otic u metro i kupit sta me interesuju. hvala
Treba di METRO kartico ko skoro svako ima bar jednu u domacinstvu. Dobijalo se po 4 po firmi, pa se razdelilo. Ali ako nemas, i ne mozes da pozajmis, samo sacekas ispred metroa i udjes sa nekim, tako ja radim kad zaboravim karticu, pa na kasi kad dodjes opet treba kartica, pa i tu nekog ispred zamolis samo da ti provuce karticu i to je to
vrh mi deluju..ovako nesto sam hteo da uzmem. nesto izmedju ove dve jer sam i ja na bastenskoj stolici...Dupe i ledja ne osetim posle sat vremena.
Ali ne znam davati tolike pare na stolicu i jos preko oglasa ...ne znam koliko su kvalitetne ? Ova druga tamnija ima masazu koliko vidim :)
Ajd uzdravlje
:: predje na ov :: :: http://spedr.com/4ywt :: http://spedr.com/4j1u :: :: ko sa digitrona na triple quad cor :: :: vIRUS cOMPUTERS kad ja tamo a ono medjutim, premda iako ali mozda svakako ko je poznavao XP ni 7-ica mu nece tesko past :: ::
meni bi ta kartica samo sluzila da udjem u metro, i kasnije kada idem na kasu opet ista stvar, a ja robu koju kupim placam kesom , a ne preko te kartice jel tako?
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.