Kolege, ljudi, sta je be ovo??? Malopre stavio da skidam COD BO od rapid posto mi svi sajtovi traze captcha, ili prave ogromne pauze, ali kad ja skinuh prvi part sa RS on isto mi prijavi pauzu od 55min, wtf?? Kazite mi jel isto i kod vas ili to zauzeti download slotovi, mada nije tako pisalo, pisalo nesto kao skinuli ste part pre 15min morate da sacekate...... kazi te mi da li isto tako i kod vas. Hvala :((
Rapid smara, pusti preko megaupload ili ako si pri kompu i ne mrzi te da kucaš captcha pusti preko megashares, najbrži je i nema čekanja između delova.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
nego me interesuje jer ovo ovako stalno ce biti ili je trenutno?? Nije do skora bilo. Inace znam i ja za dosta sajtova koji idu na full ali svi skoro koriste captcha.... :(
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.