A sta ako se radi o proslavi donosenja odluke o odricanju od...
16.11.2010. 23:57
status: user broj poruka: 11012
- zavisti?! Odlucili Poljaci da vise ne zavide (ne osecaju, ili barem ne ispoljavaju) zavist prema Rusima (te, nije Fedja Dostojevski bio Rus, bio je Poljak, te, ni A. Grin nije bio Rus nego Poljak, te, Stanislavski i Vitkjevic su Ruse naucili pozoristu...).
Re: A sta ako se radi o proslavi donosenja odluke o odricanju od...
17.11.2010. 00:01
status: user broj poruka: 2856
o cemu bre ti baljezgas vise?!?!?!?!?
:: - zavisti?! Odlucili Poljaci da vise ne zavide (ne osecaju, ili barem ne ispoljavaju) zavist prema Rusima (te, nije Fedja Dostojevski bio Rus, bio je Poljak, te, ni A. Grin nije bio Rus nego Poljak, te, Stanislavski i Vitkjevic su Ruse naucili pozoristu...). :: ::
Tako ti je to, gomila nepismenih i polu-pismenih...A ovo za nezavisTnost nije nikakav lapsus caliami, već najobičnije neznanje...kao što bi rekao preCednik...Slušaj samo dnevnik, kakav izgovor, kakva akcentovanja, da se prevrneš. E bre Ministarka pravde ima 7 god radnog iskustva(to je nažalost moja struka), pa da čuješ njene pravne konstrukcije, to je za zatvor.... Mogao bih do sutra da razglabam na temu, ali nije ovo mesto za to. A trudim se da ne gledam B92 pa ko zna šta sve `propuštam`.....Samo iskuliraj, jer `što se grbo rodi vrijeme ne ispravi` :) Fiat iustitia, et pereat mundus
Re: Re: A sta ako se radi o proslavi donosenja odluke o odricanju od...
17.11.2010. 00:14
@Dautovic - Tebi se, kanda, ucinilo da sam ti se obratio ili ti nesto gurnuo u guzu, pa se trzas k`o upecani grgec?
:: o cemu bre ti baljezgas vise?!?!?!?! :: :: :: :: - zavisti?! Odlucili Poljaci da vise ne zavide (ne osecaju, ili barem ne ispoljavaju) zavist prema Rusima (te, nije Fedja Dostojevski bio Rus, bio je Poljak, te, ni A. Grin nije bio Rus nego Poljak, te, Stanislavski i Vitkjevic su Ruse naucili pozoristu...). :: :: :: ::
Re: Re: Re: A sta ako se radi o proslavi donosenja odluke o odricanju od...
17.11.2010. 00:21
status: user broj poruka: 2856
Ma `de to moze da mi se ucini?
Nebi ti se ja ni obratio nego ne mogu da ti se nacudim...
Koliko ti seres u svakoj jebenoj temi to je postalo bolesno, jedino tvoj brat saaaamir i `green beast` mogu jos da komunicraju sa tobom a da te ne tovare nesto...da sam sad doshao na ovaj forum rekao bi da ste sva trojica jedan user - jedan imbecil iza sva tri nick-a
Laq noc tebi i ostalima, lezi i ti ranije, da mozes sutra od ranog jutra da smaras nemoj da te pretekne samir, mada je njemu danas slava, mozda ce se opiti ali prasetine sigurno nece biti...
:: @Dautovic - Tebi se, kanda, ucinilo da sam ti se obratio? :: :: :: o cemu bre ti baljezgas vise?!?!?!?! :: :: :: :: :: :: :: - zavisti?! Odlucili Poljaci da vise ne zavide (ne osecaju, ili barem ne ispoljavaju) zavist prema Rusima (te, nije Fedja Dostojevski bio Rus, bio je Poljak, te, ni A. Grin nije bio Rus nego Poljak, te, Stanislavski i Vitkjevic su Ruse naucili pozoristu...). :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: A sta ako se radi o proslavi donosenja odluke o odricanju od...
17.11.2010. 00:51
Nesto si mnogo zapeo i za kolegu Samira - pominjes ga cesto u nacionalno-religioznom kontekstu. To me cudi, obzirom da tvoje familije ima i na ovom sajtu (pozdravio te neki drugi Samir):
:: Ma `de to moze da mi se ucini :: :: Nebi ti se ja ni obratio nego ne mogu da ti se nacudim.. :: :: Koliko ti seres u svakoj jebenoj temi to je postalo bolesno, jedino tvoj brat saaaamir i `green beast` mogu jos da komunicraju sa tobom a da te ne tovare nesto...da sam sad doshao na ovaj forum rekao bi da ste sva trojica jedan user - jedan imbecil iza sva tri nick- :: :: Laq noc tebi i ostalima, lezi i ti ranije, da mozes sutra od ranog jutra da smaras nemoj da te pretekne samir, mada je njemu danas slava, mozda ce se opiti ali prasetine sigurno nece biti.. :: :: :: :: @Dautovic - Tebi se, kanda, ucinilo da sam ti se obratio? :: :: :: :: :: o cemu bre ti baljezgas vise?!?!?!?! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: - zavisti?! Odlucili Poljaci da vise ne zavide (ne osecaju, ili barem ne ispoljavaju) zavist prema Rusima (te, nije Fedja Dostojevski bio Rus, bio je Poljak, te, ni A. Grin nije bio Rus nego Poljak, te, Stanislavski i Vitkjevic su Ruse naucili pozoristu...). :: :: :: :: :: :: :: ::
Ma u ovoj zemlji vlada amaterizam i polupismenost. Ovo sto si ti naveo je mozda i slucajna greska (mada sumnjam nesto), ali ovde zaista u svim granama drustva i privrede vlada amaterizam i neznanje. Sve sami menadzeri i menadjeri, sve prodavci muda za bubrege... Mada, sto se pismenosti tice, mozda i nismo merodavni. Када будемо почели сви да пишемо својим писмом и својим словима, можда и буде боље. Нажалост, ето и мени је лоша навика да не користим наша слова, него све набацам, као разуме се... А ђавола је то добро, свој језик ћемо да заборавимо и искваримо (то заправо већ јесмо), а како ће наша деца, Бога питај. Што је најгоре, сами смо криви :(
Ех, и сад се сетих. Јел приметите некад ове данашње ТВ водитеље? Везе они немају са дикцијом и вођењем програма, само је битно да имају леп осмех и да их фино нашминкају. Тако некад налетим на неки стари снимак или пусте нешто на ТВ-у - ма само погледајте неки стари дневник - разлика између школованог водитеља и ових џибера - небо и земља...
:: Citiram sebe :: :: ``Zar je toliko tesko pregledati par recenica pre no sto li se pusti snimak u javnost..` :: :: Gomila retarada, jednostavno nema opravdanje za ovako nesto. Da je uzivo, mogu da razumem, ovako, suvisno je pravdati ih, sem ako nisi jedan od nji :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: ::
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: Ma u ovoj zemlji vlada amaterizam i polupismenost. Ovo sto si ti naveo je mozda i slucajna greska (mada sumnjam nesto), ali ovde zaista u svim granama drustva i privrede vlada amaterizam i neznanje. Sve sami menadzeri i menadjeri, sve prodavci muda za bubrege... :: Mada, sto se pismenosti tice, mozda i nismo merodavni. :: Када будемо почели сви да пишемо својим писмом и својим словима, можда и буде боље. Нажалост, ето и мени је лоша навика да не користим наша слова, него све набацам, као разуме се... А ђавола је то добро, свој језик ћемо да заборавимо и искваримо (то заправо већ јесмо), а како ће наша деца, Бога питај. Што је најгоре, сами смо криви :( :: :: Ех, и сад се сетих. Јел приметите некад ове данашње ТВ водитеље? Везе они немају са дикцијом и вођењем програма, само је битно да имају леп осмех и да их фино нашминкају. Тако некад налетим на неки стари снимак или пусте нешто на ТВ-у - ма само погледајте неки стари дневник - разлика између школованог водитеља и ових џибера - небо и земља..
Re: Re: Re: Re: Re: A sta ako se radi o proslavi donosenja odluke o odricanju od...
17.11.2010. 08:37
status: user broj poruka: 3519
Heheheehe dautovic=samir :)))) Ovo im se nece svideti, tortojedu kako si samo uspeo ovo da nadjes?
Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
:: Nesto si mnogo zapeo i za kolegu Samira - pominjes ga cesto u nacionalno-religioznom kontekstu. To me cudi, obzirom da tvoje familije ima i na ovom sajtu (pozdravio te neki drugi Samir) :: :: http://www.dautovic.com :: :: :: :: Ma `de to moze da mi se ucini :: :: :: :: Nebi ti se ja ni obratio nego ne mogu da ti se nacudim.. :: :: :: :: Koliko ti seres u svakoj jebenoj temi to je postalo bolesno, jedino tvoj brat saaaamir i `green beast` mogu jos da komunicraju sa tobom a da te ne tovare nesto...da sam sad doshao na ovaj forum rekao bi da ste sva trojica jedan user - jedan imbecil iza sva tri nick- :: :: :: :: Laq noc tebi i ostalima, lezi i ti ranije, da mozes sutra od ranog jutra da smaras nemoj da te pretekne samir, mada je njemu danas slava, mozda ce se opiti ali prasetine sigurno nece biti.. :: :: :: :: :: :: :: @Dautovic - Tebi se, kanda, ucinilo da sam ti se obratio? :: :: :: :: :: :: :: o cemu bre ti baljezgas vise?!?!?!?! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: - zavisti?! Odlucili Poljaci da vise ne zavide (ne osecaju, ili barem ne ispoljavaju) zavist prema Rusima (te, nije Fedja Dostojevski bio Rus, bio je Poljak, te, ni A. Grin nije bio Rus nego Poljak, te, Stanislavski i Vitkjevic su Ruse naucili pozoristu...). :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ali, najjace su one SMS poruke, sto furaju po svim kanalima. I umesto da napisu `pretapate`, oni napisu `pretapa te` i uvek razdvoje to `te` na kraju reci.
:: Ali, najjace su one SMS poruke, sto furaju po svim kanalima. I umesto da napisu `pretapate`, oni napisu `pretapa te` i uvek razdvoje to `te` na kraju reci.
Nacija smo koja zaostaje. Ne koja prati tempo razvijenih i pokusava da stigne zaostatak, vec koja polako ide ka nivou africkih plemena i albanaca kojima smo se svi nekada podsmevali. Razlog je jednostavan. Nemamo tehnologiju. Tehnologija se moze kupiti ili razviti. Nismo sposobni ni za jedno ni za drugo i perspektive nemamo. Sve se to samo povrsinski vidi na medijima. Eh, kao da vec to i sami ne znate...
Mozak je ko mišić na neki način, i on mora da se vežba a prosečan čovek i nema mnogo potrebe za tim, svako pusti stomak kad nabavi kola.
Ovih dana je sve na izvolte, ne moraš ni dva broja da sabiraš.Juriš za kintom po čitav dan pa nemaš ni sat vremena da sedneš i pročitaš nešto nego uvatiš koji ždrak na tv onako u prolazu - a svi znamo šta se tamo servira. Kad je neko od nas poslednji put pokušao da upamti nečiji broj telefona?
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Nacija smo koja zaostaje. Ne koja prati tempo razvijenih i pokusava da stigne zaostatak, vec koja polako ide ka nivou africkih plemena i albanaca kojima smo se svi nekada podsmevali. Razlog je jednostavan. Nemamo tehnologiju. Tehnologija se moze kupiti ili razviti. Nismo sposobni ni za jedno ni za drugo i perspektive nemamo. Sve se to samo povrsinski vidi na medijima. Eh, kao da vec to i sami ne znate.. ::
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: Jebeš pravo pis, more idem bolje da pretapa m kupus dok se nije ubuđajo :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Ali, najjace su one SMS poruke, sto furaju po svim kanalima. I umesto da napisu `pretapate`, oni napisu `pretapa te` i uvek razdvoje to `te` na kraju reci.
To si skroz u pravu. Cak je bilo i istrazivanje, dali ljudima da rade neki test nesto pre odmora, i kad se vrate isto, i 12% su bili da kazemo `gluplji`, tako da, mozes zamisliti kako je kad samo zevas u TV i ne radis nista. A to za pamcenje brojeva bolje da ne pominjem..ja ne znam sta je s mojim mozgom kad ja 4 godine ne mogu da zapamtim kako se ko zove na faxu, brojeve da ne pominjem. Da, zapamtio sam pecin broj, ima sve neke cetvorke nemoz da omanes, samo ubadas i to je njegov broj :)
:: Mozak je ko mišić na neki način, i on mora da se vežba a prosečan čovek i nema mnogo potrebe za tim, svako pusti stomak kad nabavi kola :: :: Ovih dana je sve na izvolte, ne moraš ni dva broja da sabiraš.Juriš za kintom po čitav dan pa nemaš ni sat vremena da sedneš i pročitaš nešto nego uvatiš koji ždrak na tv onako u prolazu - a svi znamo šta se tamo servira. Kad je neko od nas poslednji put pokušao da upamti nečiji broj telefona? :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Nacija smo koja zaostaje. Ne koja prati tempo razvijenih i pokusava da stigne zaostatak, vec koja polako ide ka nivou africkih plemena i albanaca kojima smo se svi nekada podsmevali. Razlog je jednostavan. Nemamo tehnologiju. Tehnologija se moze kupiti ili razviti. Nismo sposobni ni za jedno ni za drugo i perspektive nemamo. Sve se to samo povrsinski vidi na medijima. Eh, kao da vec to i sami ne znate.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.