ali nigde ne mogu da nadjem neki torrent koji ide iole pristojnom brzinom,ili megaupload linkove za jdownloader...Ako je neko voljan pomoci....cenio bih to:)))
Mislim da ocena na IMDB-u govori vise nego dovoljno. Inace scenario za ovu seriju je pisao isti lik koji je idejni tvorac serije `Homicide:life on the street`
Navedi mi šta je sranje molim te (da zamislimo da si bio ozbiljan :-))))))) ):
Priča ? Glavni Glumci ? Sporedni glumci ? Situacije ? Humor ? Broj epizoda ? Trajenje epizode ?
Ti si prvi od koga čujem takav komentar. Nije svima najbolja, naravno, ali sranje.... Ni pod kojim uslovom ne može da bude kvalitet sranje jer jednostavno nije. To ne govori samo 9.4 ocena na IMDB-u već i komentari kritičara širom sveta tokom dve decenije njihovog trajanja. To što se ne sviđa, ne znači da je sranje. Sranje je obrnuto proporcionalno kvalitetu (hahahahaha) i kao takvo ne može da ni stoji na istoj web strani sa ovim naslovom.
Crkoh od smeha dok sam ovo pisao.....samo mi dolaze scene iz serije pred oči....
:: :: Inace, salio sam se za Only fools... :) da ne bude zabun :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: ::
sto se americkih mainstream humoristickih serija tice, southpark i simpsons. OFAH je legendarna, ali je slabije gledam... malo mi dojadila sa slicnim forama iz epizode u epizodu a li to je neminovno kad se snimi toliko epizoda.
Treba obratiti paznju na novi talas britanskog humora: The mighty bush - bilo na ultra kanalu. Sve pohvale The office - britanska varijanta, traje 2 serijala. Za mene je vrh vrhova, ali nije humor na prvu loptu. The thick of it - britanska politicka satira, slicno kao office, prava poslastica za sladokusce
A za serije koje nisu humoristicke najbolje su mi Twin peaks, Zona sumraka, i Riget (Kingdom) koju je rezirao Lars Von Trier.
Pa sranje je zato sto (da zamislimo da sam ozbiljan)... pa..ne znam sto je sranje :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: :: OFAH je sranje :: :: Navedi mi šta je sranje molim te (da zamislimo da si bio ozbiljan :-))))))) ) :: :: Priča :: Glavni Glumci :: Sporedni glumci :: Situacije :: Humor :: Broj epizoda :: Trajenje epizode :: :: Ti si prvi od koga čujem takav komentar. Nije svima najbolja, naravno, ali sranje... :: Ni pod kojim uslovom ne može da bude kvalitet sranje jer jednostavno nije. To ne govori samo 9.4 ocena na IMDB-u već i komentari kritičara širom sveta tokom dve decenije njihovog trajanja. To što se ne sviđa, ne znači da je sranje. Sranje je obrnuto proporcionalno kvalitetu (hahahahaha) i kao takvo ne može da ni stoji na istoj web strani sa ovim naslovom :: :: Crkoh od smeha dok sam ovo pisao.....samo mi dolaze scene iz serije pred oči... :: :: :: :: :: Inace, salio sam se za Only fools... :) da ne bude zabun :: :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: :: :: ::
Imam sve epizode ODAVNO i svremena na vreme ih gledam. 100x sam ih gledao. Legendaran sitcom - uz OFAH. Upravo skidam bolji kvalitet jer imam par sezona sa ocajnim kvalitetom skidano sa tv-a. Nekad pustim seinfeld u kmplayer-u i minimized pa radim nesto drugo ili igram i slusam :D Znam vec svaku scenu napamet :)
Snoopy Ae mi na pm daj linkove za 720p. da vidim razliku u kvalitetu. Hvala.
Vrh vrhova.I meni je jedna od najomilejnijih.Gledao sa je 10-ak puta complete(ma nema spavanja...),a sto na tv-u ranije... Ma urezati je na hdd i nema dalje:))
Izbegavam da pogledam glumce kako izgledaju danas,prosto bih zeleo da su vecno isti(mladi).Jbg,kada se ureze tako nesto....
P.s. Sto je g.Antilohije rekao u jednoj od tema:Svidja mi se medjuljudski odnosi u seriji.A ovde je bas ta prica,sto je najbolje,cupavo je,ali ipak je brat-brat...
Imao sam je vise puta,ali sticajem okolnosti...Iskopao sam neke linkove 99Mb po seriji,ma extra,opet cu je cepam:))))
:: svih vremena za mene :: :: http://www.imdb.com/title/tt0090885 :: :: ali nigde ne mogu da nadjem neki torrent koji ide iole pristojnom brzinom,ili megaupload linkove za jdownloader...Ako je neko voljan pomoci....cenio bih to:)))
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.