Evo iskreno Na odredjenim forumima su kao preparirani. Na HW*, postavio sam problem pre 5 dana , i tako stoji i danas . Niko da pomene nesto i da pomogne makar da prokomentarise pa i ne mora da upali. Jednostavno se nepoznati clan ignorise i nije zanimljiv i koristan za `doktore`. Videli smo kako su `Doktori` prosli na takmicenju :( Dzaba ti bilo clanstvo na sajtu , kad je drustvo zatvorenog tipa i drugi su smesni. Zatvorite lepo sajt i saljite pozivnice budzama. Vise ne postujem na ovakvim mestima, Hvala pojedinim clanovima iz BIH i Hrvatske, ovi `Nasi` su da se ne komentarisu. Lepo ih je opisao My doom. Ocekujem Ban , i bice mi zadovoljstvo !!!
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb Gigabyte 6850 1Gb, Windforce
se zajebavas sas asusovim lobijem, pojesce te pomracina
Sto se bre obazires na to, pa to ti je generalno standard na svim forumima u Srbiji i bas zato se pridruzujem tvojoj poruci iz naslova.
A za ban se ne brini sisice su to, ja sam se onim sa bencha nahebo mame pa na kraju mi je muderator napiso da mogu da mu skacem po glavi ali da me nece banovati i obrisati moj nalog iz tog buvarnika- pa mi ti reci da li je to normalno i da li je je to odlika ljudi sa iole inegriteta u sebi?
I ja se slazem. Berzu ne bih voleo da bilo sta menjaju, volim ovakva kakva je! Jedino u komponentama da stave default pretragu `sve kategorije` a ne maticne ploce, i mogu da kazem da je savrsen :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Off-topic (a mozda i nije!): pa gde si Lalo, `bem ti pasulj, bez slanine!
19.12.2010. 09:09
status: user broj poruka: 11012
Bice da si opet lut`o morima i okeanima, nije ti dovoljno ovo naše Panonsko, sa sve Dunavom za koji moj stari kaze da nije loš... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 5+ za PCBerzijance!
Sajt ko sajt je ok, al mislim da je forum ono sto ga cini zivim, a forum cine ljudi... Tako da stvarno treba zahvaliti svim dobrim ljudima koji su nebrojeno puta pomogli svakome ukljucujuci i mene i niko nije rekao ma glup si kad to ne znas nije ti mesto ovde, nego, cek, ajde polako, objasni sta ti nije jasno pa da idemo redom...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
Naravno zato sto je on `doktor` ovaj thread nije izbrisan i on nije banovan, ali su zato ljudi koji postoje (ish i raic) i to je napisano onim `moderatorima` popili warnove zbog `fake` accounta iako je covek registrovan 2004. godine cak i pre tog moderatora :).
Iako sam se zalio svima redom, ali odgovora nema jer verovatno taj isti Asus njima daje HW na test i tom istom spacemasteru ne smeju A da kazu, ako je onda tako onda zatvori sajt kada jedan covek moze da zajebava ceo Community kako hoce i da mu niko nista ne moze.
Tamo ima par normalnih ljudi, ali ima i ne mnogo nego previse pojedinaca koji misle da su znaju sve. Sto rece raic jednom bench forum je izvor kosmickog znanja :).
Samo da se jednog dana pojavi neki koji ce sve lepo na kulturan nacin da ih iznapusava, da ceo taj `community` ako se tako moze nazvati ne sme A da mu kaze.
Cuvajte Berzu jer ovde je najopustenija atmosfera, dok na Benchu brisu postove koji su `losi` po njihovom misljenju za ceo `community`.
Re: Off-topic (a mozda i nije!): pa gde si Lalo, `bem ti pasulj, bez slanine!
19.12.2010. 10:11
status: user broj poruka: 7285
Ma sta pricas zemo, pa ja sam ovde kao kod kuce. Sad ce godina kako sam u Meksiku,jeste da je ovde (pored Kariba) najteze dici dobru lovu, ali ovo je raj na zemlji- jos samo da ih naucim da peku rakiju i ne vracam se
Gile opusteno ih zaboravi, i ti koje nazivas normalnima da to stvarno jesu ne bi obitavali u tom prcvarniku, jebem ti ja `coveka` koji ne zna ni ljudski da se posvadja.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Bice da si opet lut`o morima i okeanima, nije ti dovoljno ovo naše Panonsko, sa sve Dunavom za koji moj stari kaze da nije loš.. :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: 5+ za PCBerzijance :: ::
Re: Re: Off-topic (a mozda i nije!): pa gde si Lalo, `bem ti pasulj, bez slanine!
19.12.2010. 10:20
status: user broj poruka: 9121
Ma sta ti je ja sam opusten, samo imam nekad potrebu nesto ovog tipa da napisem. Inace kada ce te fotke :), moram ribi da pokazem Live Karibe :).
Pozdrav!
:: Ma sta pricas zemo, pa ja sam ovde kao kod kuce :: Sad ce godina kako sam u Meksiku,jeste da je ovde (pored Kariba) najteze dici dobru lovu :: ali ovo je raj na zemlji- jos samo da ih naucim da peku rakiju :: i ne vracam se :: :: :: Gile opusteno ih zaboravi, i ti koje nazivas normalnima da to stvarno jesu ne bi obitavali u tom prcvarniku, jebem ti ja `coveka` koji ne zna ni ljudski da se posvadja :: :: Poz :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://imgur.com/QFXgQ.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Bice da si opet lut`o morima i okeanima, nije ti dovoljno ovo naše Panonsko, sa sve Dunavom za koji moj stari kaze da nije loš.. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: 5+ za PCBerzijance :: :: :: ::
Mozda mala promena sminke ne bi skodila,sve ostalo je manje vise ok,jes da neki ne vole nvidiu al dobri su ljudi sto je najvaznije,atmosfera je uvek dobra uz dozu svezeg humora.Sve u svemu,najaci IT forum na nasim prostorima..
Nisam mogao da odolim da i ja ne kažem po koju. Jeste da se nisam odavno uključivao u teme i tražio pomoć, jer nije, hvala Bogu, bilo potrebe za tim, ali sam skoro redovno pratio šta se priča ovde i skupljao od starih i novih majsora dragocena iskustva. Učlanio sam se na par drugih foruma, a jedan je posvećen automobilima (jer sam od skoro vlasnik novog punta), i jedini zaključak mi je, da ako nisam sa starim članovima na tom forumu, `na prst u bulju`, onda me svi gledaju ko smrdljiv sir. A posebno me razočarava što mirne duše puste par svojih lokalnih `rotvajlera` da ujedaju koga hoće sa komentarima i da rasteruju ljude sa tog foruma. Medju tim džukcima je čak i jedan global mudorator, pa u par prilika nisam odoleo da im na stari srpski način uzvratim i ja kako dolikuje. i naravno dobio sam opomenu od drugog globala, koji je na sreću mnogo kulturniji, hvala Bogu ima dosta i takvih, pa me to još održava u životu. Dakle STARA DOBRA MOJA BERZO. EVE MEEE, i tvoj sam zauvek. Ovde mi je medju vama uvek bilo najbolje i najviše ste mi pomgli kada sam se saplitao oko kompjutera i kupovao novi itd itd. MOJA BERZA SRCE IMA I U SRCU LJUBAV ČISTU ,tra la tra la- tra -la -la... POZDRAV ZA `SVIJU` NA OVOM FORUMU
Dugo je Bench bio odličan forum, ali nažalost, kao i sajt, polako propadaju. Sajt će da upropaste finansijski problemi, a forum drkadži*e :( Pomenuti Asus promoter je npr. moderator na tom forumu, što je u suprotnosti sa zdravim mozgom - može on da bude član foruma i da onda reklamira svoju firmu koliko hoće, ali da bude moderator foruma i da reklamira firmu - to neće da može. Isto važi za još par članova/firmi, da ne imenujemo sad. Takođe se jasno oseća ko daje pare za reklame i čiji se hardver na sajtu testira, što nije bio slučaj dok su Peca & Co sami vodili politiku i jurili hardver za testove. Nažalost, postao je društvo snobova, a pravi znalci su se, uglavnom, razbežali.
ali BNCmrk mi je previe ustogoljen,a resenja problema ni na vidiku. Ovo kako god izgledao lud forum ipak je 10+ za druge forume,ravnjam ga sa Ubunru forumom Srbije gde se pomoc u kriznim(obozavam politicke zajebancije) situLacijama dobija momentalno. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1459376
Ne``m pojma, al nekako imam trip kao da licno znam likove ovde po par godina, ovo mi dodje kao druzenje na faxu :) Volim berzu kakva je, i drugare na njoj :>
I admine, koji su kao bozanstva, znas da postoje, ali nikako da ih vidis :))) al se ipak pojave kad im se obratis molbom
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Berze, i bencha i foruma sveta kompjutera. Ako je neki bas urgentan problem ,kao sto je sada cviljenje nepoznate komponente iz nepoznatog razloga, onda postujem na sva tri. Najbrze u prosjeku sam dobijao odgovore na ovom. Na sva tri imam osjecaj grize savjesti, jer cesto postavljam teme, pa mislim da spamujem, a nije mi namjera. Pozitivna stvar je samo to sto imam napredak u znanju od 300 % ako ne i vise, i mogu da kazem da je interesantno, iako mi to nije vokacija.
Samo na specificnim temama, tipa linux, prvo postijem na SK, a za ostalo pc berza je zaista bolja. Ali ja mislim da nije bench bio ovako ustogljen kao sada.Ovoe je u zadnjih 6 mjeseci do godinu.
E da i oglasi su super cool. Mislim da su i najbolji u klasi racunarske opreme.
Hahahah, citao sam ono na Bencu i umro sam od smeha :)
:: A za ban se ne brini sisice su to, ja sam se onim sa bencha nahebo mame pa na kraju mi je muderator napiso da mogu da mu skacem po glavi ali da me nece banovati i obrisati moj nalog iz tog buvarnika- pa mi ti reci da li je to normalno i da li je je to odlika ljudi sa iole inegriteta u sebi :: :: Ajd pozdrav palim na posao :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://imgur.com/QFXgQ.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Sta covek da kaze, licno mrzim one forume gde gospoda koja nesto zna (ne sporimo) bude na forumu onako , eto bem li ga sto, samo da se kaze tu su.....Sstrucnjaci (mada je to relativna stvar) licno su za mene strucnjaci oni koji projektuju MB, i prave CPU-GPU arhitekturu ostala boranija manje-vise uspesno pokusava da shvati kako to radi sto moze vise u detalje, no realno i nije potrebno bas preterano detaljistati.....
Ovaj forum je dobar iz razloga jer mozete dobiti informaciju, uglavnom ogromna vecina i dobije odgovor, to kao prvo a nije los i zezanja radi, valja se i nasmejati uopste nije lose,mozda kad malkice manje bilo bockanja ATI-NV / INTEL-AMD bilo bi pa taman.....
Licno manje ode provodim vremena jer ga nemam, a jedino sam na SK odavno ima 5-6 god....
Oprostite zbog slovnih gresaka za to je kriva rakija, znate slava i tako to......
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.